Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. R. Jakutienė.

QUOTE(lauku_gele @ 2013 05 22, 12:21)
ne drauge, tik paciente... ir paskaicius komentarus man plaukai pasisiause, net atsisakyt  norejau ir nebesilankyt pas sita gydytoja po tokiu komentaru, bet surizikavau ir vel nuejau, buvau kaip tik 18 sav. tai dare skryninga, viska paaiskino kas kaip, parode, ir net koki 10 min gaude kad pamatytu kokia vaikelio lytis. Padare kraujo tyrimus ir pati net paskambino pasakyti kokie rezultatai, kokius papildus gerti susake. Todel man labai keista kad su manim taip elgiasi. Pinigu nedaviau nei praeita nestuma, nei dabar. Nezinau kodel ji su manim taip elgiasi, bet kol kas galiu tik pasidziaugti sita gydytoja 4u.gif

Matyt biolaukai sutampa thumbup.gif Pries daug metu pas ja lankiausi,dieve neduok doh.gif . Sesuo lankesi.O siaube..... O vat pazystama abu vaikucius pas ja gimde ir lankesi visa nestuma,tai net nustebau,laaabai patenkinta liko. Antra vaikiuka pries pora dienu gimde pas ja,tai super sake viskas,gera,paslaugi,maloni. Pinigu dave tik po gimimo. Vat ir suprask zmogau kaip cia jai tas siurkstumas prabunda g.gif
Atsakyti
Esu keletą kartų lankiusis pas šią gydytoją Jūsų šeimos klinikoje, Šilainiuose. Visa laimė, su tokiu grubumu neteko susidurti, kaip kitoms, bet po paskutinio karto, tai nusprendžiau, kad pasiieškosiu kitos ginekologės. Jaučiasi gydytojos apatiškas požiūris, atrodo, kad atmestinai žiūrėtų.

Kažkada kai per daug neturėjau nusiskundimų ir tikrinausi profilaktiškai - sodino ant kėdės, ėmė mėginius, darė echoskopiją, lyg ir viskas normaliai pasirodė.

Vieną kartą, kai registravausi pas ją, atsiprašiau anksčiau iš darbo, kad pavyktų reikiamu laiku nuvykti, prasėdėjau keletą valandų, buvo didelė eilė, tai iki jos darbo galo ir nepavyko prieiti, nebepriėmė. Na, bet nusprendžiau, kad čia gal ne gydytojos kaltė, tiesiog daug pacientų ir kažkaip toliau pas ją registravausi.

O paskutinį kartą atėjau dėl man neaiškių skausmų, tai paspaudinėjo pilvą, o man žymiai labiau tuomet suskausdavo, jai tai pasakiau, o ji - ai, tai nieko čia tokio (nors anksčiau tikrai taip nebūdavo), echoskopijos net nedarė, pati prašiausi kokių nors tyrimų, kad padarytų ar ką nors, tai sakė - viskas tau čia gerai... Nors sakiau (jei ji pamiršo ar nepaskaitė tą kartą kortelėje), kad man prieš tai cistų buvę, gal nepraėjo ar ką, bet na, aš ne medikė, gal jai ir geriau žinot, bet gal vis tiek nėra normalu, kad skaudėtų, o ji netirtų ir sakytų, kad čia ok. Be to, nesuprasi, kada daro tą echoskopiją - juk sakiau, kad galiu ir susimokėt, bet matyt, norėjo kuo greičiau kitus priimt. Esu negimdžius, bet jau galvojom apie vaikelį, tai norėjau ta tema pasikonsultuot, kokius papildus gert ir pan., tai nieko nepapasakojo, sakė, kad nieko nereik (o paaiškėjo, kad reikia bent tris mėn. iki pastojimo folio rūgštį vartot, ko dėka jos ir nevartojau, tikiuos, viskas vis tiek bus gerai....). Nu žodžiu, jautėsi, kad ji nori, kad kuo greičiau išeičiau ir nebetrukdyčiau, nieko reikiamo nesužinojau... Ypač nėštumo metu nesinorėtų susidurti su tokiu atmestinu požiūriu - nereik jokių tyrimų, viskas čia ok, ką čia prisigalvoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little_Miss: 09 sausio 2014 - 16:02