Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

QUOTE(gintaryte1 @ 2007 07 01, 12:57)
mergytes,  gal galite pasakyti kuo skiriasi beta karotenas nuo bio karoteno ax.gif

tiksliai negaliu pasakyti kuo ax.gif bet jei pati žadi gerti tai geriau rinkis bio karotiną , nes vaistininkė patarė jį rinktis , nes geriau pasisavina organizmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asare123 @ 2007 07 09, 11:19)
cia jus apie kokius papildus kalbate, kad taip zvaliai jauciates? blush2.gif apie zalios arbatos akstrakta?  ax.gif

Atversk vieną puslapį atgal ir pamatysi žalią paveiksliuką. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 07 02, 13:03)
Db naudoju mielių tabletes 4u.gif  kokias pora savaičių smile.gif  nežinau ar man vaidenasi, bet man nuo jų apetitas didėja g.gif  kokį poveikį jūs pastebėjote benaudodamos šias tabeletes,mm? 4u.gif  ar nesat vartoję? cool.gif

pati nesu vartojus, bet nuo jų apetitas tikrai didėja 4u.gif ir iš pažįstamų esu girdėjus sakant, kad jom didėjo...
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 07 10, 23:10)
Atversk vieną puslapį atgal ir pamatysi žalią paveiksliuką. bigsmile.gif

taip ir spejau kad apie juos kalbat ax.gif reikes ir man pabandyti panaudot ta ekstrakta... rolleyes.gif
Atsakyti
Penkis mėn. gėriau BIOCELL, nepastebėjau jokio poveikio, niekas nepasidarė nei geriau, nei blogiau. O gal to gėrio tiesiog nepastebiu, nes nebuvo jokios būtinybės gert tuos papildus.
Atsakyti
As tai geriu B vitaminu kompleksa, nes jau nervukai buvo pakrike, kad del kiekvieno sh... asaros budavo doh.gif Tai tikrai padejo ir gana greitai, jau po kokio menesio pastebejau kad pasidariau ramesne thumbup.gif
O saliai dar geriu tai ta tai ana- dabar tai beta karotina, tai man atrodo oda apsitvarke, nors man jinai visada vasara apsitvarko tai nzn... ax.gif
Atsakyti
pradejau gert silici ir nakvisos alieju ziuresiu kas cia bus smile.gif
o del Biocel tai mano mama naudoja ir labai dziaugiasi oda po poros savaiciu pagrazejo , sake pirma kart toks poveikis net kremai tokio neduodavo . matyt jauciasi tam kam odoje truko dregmes . siaip snekejau su daktare tai ji man nepatare jo naudot sake anksto (man 21)
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 07 18, 00:32)
pradejau gert silici ir nakvisos alieju ziuresiu kas cia bus smile.gif
o del Biocel tai mano mama naudoja ir labai dziaugiasi oda po poros savaiciu pagrazejo , sake pirma kart toks poveikis net kremai tokio neduodavo . matyt jauciasi tam kam odoje truko dregmes . siaip snekejau su daktare tai ji man nepatare jo naudot sake anksto (man 21)

aciu, planavau mamai nupirkti gimtadienio proga. Gal zinote, kur galima jo rasti siek tiek pigiau nei Eurovaistineje?
Kiek laiko Tavo mama gere juos?
Atsakyti
sveikos, gal ka zinote apie siuos papildus ir vitaminus?
www.papildai.lt
kaip jie platinami?
Atsakyti
Mano plaukai ploni ir silpnoki, slinkdavo, o kas įdomiausia dabar kai laukiuosi jie tik pagerėjo bigsmile.gif galvojau, kad kaip tik dar labiau slinks ax.gif negi čia folinė rūgštis padėjo g.gif anksčiau jokio poveikio nuo vitaminų plaukams nebuvo 4u.gif gal tik sutapimas
Atsakyti
nusipirkau Perfectilio doh.gif labai plaukai slenka verysad.gif žiūrėsim ar kas keisis cool.gif
Atsakyti
Gal kas bande silicea balsam kuri paneleje aprasinejo?
Atsakyti