Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

QUOTE(Kelsey @ 2007 05 31, 12:48)
as naudojau futura silica. Pastebejau jog nuo ju dideja svoris g.gif Isgeriau mazdaug 20 tableciu ir priaugau ~2kg. Nustojau gerti ir svoris grizo toks pat kaip anksciau. Nesupratau ar tai  nuo vitaminu ar kazko kito, vel pradejau gerti ir vel pakilo svoris...  g.gif  Kaip manot ar cia is tiesu kalti sitie vitaminai ar tai kazkoks sutapimas?

niu as seniau labai daznai gerdavau sias tabletes, tai svorio jokiu pakitimu nepastebejau schmoll.gif
kazkaip sunku patiketi, kad vitaminai gali tureti itakos svoriui g.gif nebent gal apetita pakele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 05 17, 10:48)
va va - as ir dabar mastau apie Biocell'i  bigsmile.gif  nes pakalbejau su kosmetologe, tai ji sake jog geresnis Biocellis nei tie Supredermal, nes pasisavinimas kazkaip kitaip vyksta blink.gif  blink.gif

tai gi, gal yra zinanciu, kiek sis preparatas kainuoja kitose salyse, pvz. UK?? g.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

naudojau biocell menesi laiko. gal oda kiek ir pasikeite, tik kad mano veida taip berdavo, kad nemoku nupasakot - jauciausi tokia murzina ir tokia isberta, kad meciau lauk tas tabletes. ir dar ant zandu tokios raudonos demes atsirasdavo - kiek zinau, jos, kai per daug dregmes atsiranda.
nors dregnumo odai tikrai truko, bet graziausia oda tapo, kai nustojau biocell gerti.

o mano kliente, kaip tik biocell atsttove, sake, ka ji reikia gert bent 3 menesius - pirma menesi dvi tabletes viena kart dienoje, o kitus du menesius - po viena tablete, is viso 2 pakuotes sugert. Kai jai papasakojau, kas su manim vyksta, abi nusprendem, kad gal pas man tos dregmes pakanka!
Atsakyti
esu girdėjusi, kad vitaminai gali padėti stiprinti kapiliarus - gal galėtumėt ką rekomenduoti g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 31, 13:47)
niu as seniau labai daznai gerdavau  sias tabletes, tai svorio jokiu pakitimu nepastebejau  schmoll.gif
kazkaip sunku patiketi, kad vitaminai gali tureti itakos svoriui  g.gif  nebent gal apetita pakele  smile.gif

Tikrai pakelia apetitą kai kurie preparatai. Aš cinko tabletes gėriau, tai pastoviai alkana jaučiausi, o vat draugei visiškai nepasikeitė apetitas g.gif
Atsakyti
As geriu tik vitaminu kompleksa plaukams,nagams ir odai,na ir vasara dar pageriu betokaratino,kad idegis butu toligus. rolleyes.gif
Atsakyti
vasara visada geriu beta karotena 4u.gif
Atsakyti
O gal kas bandete ka is naujienu: acutique HYDRO CONTROL ir
CHISTIAN BERGMAN OF SWEDEN "Chistian" preparatus? Christian serijos yra 4 preparatai odai: "satin system" - naujasis preparatas iveikia rauksles net tuomet, kai patys geriaussi kremai negali jums padeti blink.gif smile.gif , "deep dew" , "perfect tan" ir serumas "dermyn" - veido odos patempimas vos per 45 minutes! Rezultatas nuostabus - veido odos patempimas be chirurgo skalpelio! g.gif Turiu iskarpas is zurnalo, niu, jau labai graziai aprasyta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 22 birželio 2007 - 09:33
Labuka
Mane irgi domina CHISTIAN BERGMAN OF SWEDEN g.gif kokie atsiliepimai,taip pat įdomu kokie atsiliepimai apie Imedeen g.gif bei Biocel g.gif kaina didelė,tad įdomu ar yra koks poveikis g.gif

Pati neperseniausia pradėjau gerti Supra Derma Forte cool.gif tai kai ilgiau pavatosiu,parašysiu ar pastebėjau kokį poveikį ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 06 22, 09:09)
vasara visada geriu beta karotena  4u.gif

as irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
kazkada geriau alaus mieliu tabletes... poveikio jokio :/ nuo spuogu padejo tik antibiotikai, bet cia tikrai ne vitaminai o zudikai.
Atsakyti
Gal kas vartojo/vartoja žaliosios arbatos ekstraktą? blush2.gif
Va tokia dežutė.
user posted image
Atsakyti
Peržiūrėjus daugumos vitaminų odai, plaukams, nagams sudėtis pagal kainą išsirinkau šituos
user posted image
Atsakyti