Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

QUOTE(Apvalute @ 2008 04 03, 17:17)
cia visai ne del vitaminu, na, beveik. Visus stipresnius vitaminus, magni, gelezi reikia gerti PILNU skrandziu. Kitu atveju jie sudirgina ir sukelia vemima. Tad jei palesiojote ka nors ir gerete, tai nieko keisto, kad isvemete

Drįsčiau nesutikti. Pirmakart Perectil isgeriau netgi laaabai pilnu skrandziu, rezultatas ... blush2.gif doh.gif tik tuomet nelabai supratau kodel ax.gif . Kitus kart tik pykino ir skrandi siaubingai ''griauze''. manau, kad kazkokio komponento netoleruoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 04 04, 16:37)
Drįsčiau nesutikti. Pirmakart Perectil isgeriau netgi laaabai pilnu skrandziu, rezultatas ...  blush2.gif doh.gif  tik tuomet nelabai supratau kodel ax.gif . Kitus kart tik pykino ir skrandi siaubingai ''griauze''. manau, kad kazkokio komponento netoleruoju smile.gif

Deja, ir man, ir kelioms mano pazistamoms teko patirti tuos pacius nemalonius pojucius, geriant butent Perfectil vitaminus. Jokiu budu nesakau, kad Perfectil yra blogi, tiesiog matyt turi kazkoki komponenta, kurio daug kas netoleruoja ir kuris sukelia pykinima g.gif .
Atsakyti
Aha, daug kas skundžias, kad skauda skrandį arba pykina nuo Perfectilio...

Man tai kažkaip nepasireiškia tokie simptomai;

Tačiau ėmė stipriai berti odą spuogeliais, tai visai nepatinka...
Dar tik tris savaites geriu, bet nebežinau, ar kartoti kursą...
Jei būtų ėmę ryškėti nors menkiausi teigiami požymiai, tai būtų lengviau apsispręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 04 04, 18:49)
Deja, ir man, ir kelioms mano pazistamoms teko patirti tuos pacius nemalonius pojucius, geriant butent Perfectil vitaminus. Jokiu budu nesakau, kad Perfectil yra blogi, tiesiog matyt turi kazkoki komponenta, kurio daug kas netoleruoja ir kuris sukelia pykinima g.gif .

vat vat drinks_cheers.gif
kadangi man aktualu oda, geriau perejau prie papildu su vitaminais B ir magniu nuo pms ir dirglumo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 10 27, 01:16)

Isispletusius kapiliarius tepiau hialurono rugstimi ir geriau biocel. Man padejo, kapiliarai susitvarke. Tik dabar klausimas nuo ko:biocelio ar hialurono?

Mano oda pradejo labai sauseti ir man parekomendavo "biocel" gerti. Norejau suzinoti o su kuo dar tepti galima, kaip vadinasi tas tepalas i kuri ieina hialurono rugstis ax.gif
Atsakyti
man irgi perfectil isgerus po valgio bloga buna, bet jei valgio metu, tai nieko... pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 03, 15:17)
cia visai ne del vitaminu, na, beveik. Visus stipresnius vitaminus, magni, gelezi reikia gerti PILNU skrandziu. Kitu atveju jie sudirgina ir sukelia vemima. Tad jei palesiojote ka nors ir gerete, tai nieko keisto, kad isvemete

Pavalgiau, o ne palesiau, išgėriau vitaminų ir po 20min. sėkmingai išvėmiau.
Net gi prisiminiau, kodėl nupirkti vitaminai guli vaistinėlėje ir kodėl aš juos negeriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dbr geriu kruva visokiu AMWAY vitaminu...tarp ju ir kalci...tai sake turetu ant nagu jaustis..tai laukiu rezultato...smile.gif
Atsakyti
nagams ir plaukams labai gerai Cinkas - apie 10lt vaistinej kainuoja. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau Biocell. Bandysiu gerti. Labiau žiūriu į tai kaip į raukšlių profilaktiką. Turiu keletą raukšlių ant kaktos, pagal jas bandysiu stebėti poveikį, nes daugiau kol kas nėra pagal ką biggrin.gif
Atsakyti
pries pora metu bandziau gert Perfectil bet lioviausia del pykinimo... pries menesiuka vel pabandziau , ir jokio pikinimo.. vakar taip gavos, kad isgeriau net ant tuscio skrandzio (kazkaip ne tuos paemiau) ir kas keisciausia nieko.. nei bloga , nei pykino.. nzn ar cia itakos turi tai ,kad pirkau uzsieni , ar mano skrandis tavo atsparesnis...siuo metu prie jo geriu dar zoleliu kompleksa odai.. beria spuogais labiau.. bet sako taip pradzioje buna.. naguciai po truputi stipreja.. lyg ir odos bei nagu poveikis matos... nors labiau beria bet oda tapo skaistesne.
pries tai geriau futura silica,,geriau du su puse men.. plaukams poveikio nepastebejau, naguciams gal truputi.. oda graziau atrode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigasss @ 2008 04 18, 11:44)
nagams ir plaukams labai gerai Cinkas - apie 10lt vaistinej kainuoja.  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Bent jau man cinkas labai apetitą didino, tai negalėjau gerti, nors apie poveikį daug girdėjau teigiamų atsiliepimų blush2.gif
Atsakyti