Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

o man vien plaukam kazko reiktu, nes pagrindine problema su jais - baigia visi isslinkt ir sakojas kazko doh.gif pries savaite pradejau gertu vitaminu kompleksa, ieina ir magnis, zcinkas ir kiti (apie 50 vitaminu skirtingu), aisku dar poveikio nematyti, bet gal galit ka butent plaukam patart 4u.gif

o perfectil ir as negaliu gert, net pagalvojus apie tas tabletes pykint pradeda doh.gif aisku gorzis reikalauja auku, bet negaliu visa diena iskreiptu veidu vaiksciot schmoll.gif doh.gif tai kad ir kokios geros jos butu negeriu mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau baigiu antra pakuote gerti savo SUPRA DERMAL FORTE, na ir galiu dar karta paskyti, jog tikrai faini vitaminai wub.gif Siandien buvau soliariume be jokio kremo ir visa diena nebuvo jokio odos tempimo ar issausejimo, kaip budavo anksciau nors ir tepiausi kremu... Aplamai oda daug sveikesne ir sudrekinta atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 03 birželio 2008 - 20:55
Man atrodo ilgai naudojant betkuriuos papildus turetu pasijust rezultatai. AS nestumo ir zindymo laikotarpiu apie metus ar dar ilgiau naudojau Pregnacare, nors tai nesciosioms skirti papildai, bet tikrai vaiksciojau su ilgais nagais, plaukai blizgejo ir pastorejo, veidas svytejo. Dabar jau daugiau nei puse metu nieko negeriu ir is nagu nieko neliko, plaukai pradejo ziauriai sakotis, sauset ir oda irgi kazkokia pilka. Manau po pertraukos vel reikia kazka gert. Temos neseku, nezinau ka cia nusipirkt. Maniau kokiu brangiu papildu, bet internete man patiko bambuko silicio kapsuliu aprasymas ir kaina, gal kas naudojot? Dar nakvisu aliejaus nusipirkciau, nes girdejau, kad irgi gerai.
Atsakyti
kaip jum futura silica?? ar padeda??
Atsakyti
as geriu futura silica jau 2 menesi ax.gif tokiu, kad labai labai pastebimu rezultatu dar nematau, na ir nesitikiu siuo metu juos isvyst, nes manau dar mazai laiko geriu tongue.gif bet va veiduka pabere, tai sakau gal valosi ax.gif nagai truputuka paaugo bigsmile.gif o seip tai geriu juos vien del plauku
Atsakyti
Vakar nupirkau Fitoval plaukams smile.gif nes anksciau ji pirkadavau,poto Inneov visai nieko smile.gif Idomu o kaip Trioplan beauty? 60 kapsuliu (20 d) ~60 lt.
Atsakyti
nusipirkau plaukams,odai,nagams nutrastyle ir grozvita vitaminu. labai geromis kainomis eurovaistineje. smile.gif
Atsakyti
aš ieškau tik plaukams vitaminų. nes prisiskaičiau, kaip odai nusipirkus prasideda tas valymas, kokia gigantai spuogai randasi, tai ai sakau ačiū ne smile.gif
Atsakyti
Na aš ir dabar geriu Futura Silica. Gėriau vieną pakuotę Pantogar,bet net nežinau ar buvo koks poveikis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 06 03, 20:39)
o perfectil ir as negaliu gert, net pagalvojus apie tas tabletes pykint pradeda  doh.gif aisku gorzis reikalauja auku, bet negaliu visa diena iskreiptu veidu vaiksciot  schmoll.gif  doh.gif  tai kad ir kokios geros jos butu negeriu  mirksiukas.gif

apie perfektil kai pagalvoju ir mane supykina, netiko jos man, vemdavau po kiekvienos tabletės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 15, 19:41)
apie perfektil kai pagalvoju ir mane supykina, netiko jos man, vemdavau po kiekvienos tabletės  doh.gif

pritariu !!! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 09 16, 15:03)
pritariu !!!  unsure.gif

Ne jums vienoms taip. Man irgi juos geriant nekas buvo... doh.gif
Atsakyti