Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

QUOTE(MODELiukai @ 2008 12 22, 22:01)
Sveikos, merginos, plaukais negaliu skustis, bet ranku oda baisu, naudoju ir zepter firmos krema ir paprasta uz 5lt perku niekas nepadeda. gal kuri patarsit, kokius papildus pagerti, galiu ir brangesnius pirkti, kad tik padetu  doh.gif

rankos tikriausiai nuo salcio ir buities darbu pavargo? pabandyk kosmetiniu vazelinu patept arba kuno sviestu. as tai praktiskai jokio kremo netepu, bet kad ir ka darydama naudoju pirstines, tai rankos grazios ax.gif tiesa, dar geriu, kai nepamirstu, vitamino c ir zinko, gal dar ir tai padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2008 12 22, 23:01)
Sveikos, merginos, plaukais negaliu skustis, bet ranku oda baisu, naudoju ir zepter firmos krema ir paprasta uz 5lt perku niekas nepadeda. gal kuri patarsit, kokius papildus pagerti, galiu ir brangesnius pirkti, kad tik padetu  doh.gif

Man labai suminkštino rankas,bei atstatė nagus kanapinis rankų kremas iš Body shopo rolleyes.gif
Atsakyti
man jokie kremai nepadeda, nagai luzineja. naudoju stiprinanti laka is Collistar, bandziau Selly Hansen, bet jis jau kita diena nusitrina. Geriu vitaminus, bet dermatologas man liepe gerti Pantogar, bet kad jie kainuoja 100lt menesiui, o gerti reikia 3 menesius doh.gif doh.gif
Papildyta:
man dermatologas sake nelakuoti nagu, nes visi lakai sausina naga. io geriausi vitaminai atseit Pantogar. Deja, pas mus Italijoj ju nera. geriu tokius biomineral unghie, bet nu ju baisiai skauda skradi. kai isgeriu, raizo 20min. silicis buvo geri vitaminai, deja, viskas kas gera ir pigu nyksta is Lietuvos vaistiniu
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2008 12 26, 21:57)
man jokie kremai nepadeda, nagai luzineja. naudoju stiprinanti laka is Collistar, bandziau Selly Hansen, bet jis jau kita diena nusitrina. Geriu vitaminus, bet dermatologas man liepe gerti Pantogar, bet kad jie kainuoja 100lt menesiui, o gerti reikia 3 menesius doh.gif  doh.gif
Papildyta:
man dermatologas sake nelakuoti nagu, nes visi lakai sausina naga. io geriausi vitaminai atseit Pantogar. Deja, pas mus Italijoj ju nera. geriu tokius biomineral unghie, bet nu ju baisiai skauda skradi. kai isgeriu, raizo 20min. silicis buvo geri vitaminai, deja, viskas kas gera ir pigu nyksta is Lietuvos vaistiniu

Tikriausiai snekate apie "futura silica" ? ax.gif joo, jie kazkur dingo is Lietuvos vaistiniu doh.gif bet prekiaujama bambuko siliciu, ir silica balzamu mirksiukas.gif taip pat labai neblogi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 12 27, 15:16)
Tikriausiai snekate apie "futura silica" ?  ax.gif joo, jie kazkur dingo is Lietuvos vaistiniu  doh.gif bet prekiaujama bambuko siliciu, ir silica balzamu  mirksiukas.gif taip pat labai neblogi  mirksiukas.gif

Siulau isbandyti AMWAY vitaminus plaukams, odai ir nagams.
Pati isbandziau, tikrai padejo. thumbup.gif Budavo net vonia uzsikisa kol galva issiplaunu kaip slinko doh.gif
Jei noretumet uzsisakyt, rasykit i AZ.
Atsakyti
Man nagai taip luzinejo, kad baisu... tai pageriau kelis menesius nakvisu aliejausir dabar jau kaip liutes smile.gif grazuuuuuu
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 12, 15:01)
Man nagai taip luzinejo, kad baisu... tai pageriau kelis menesius nakvisu aliejausir dabar jau kaip liutes smile.gif grazuuuuuu

o cia jo vaistinese yra? koki laikotarpi ji reikia gerti?
Atsakyti
QUOTE(Diana76 @ 2009 02 12, 17:12)
o cia jo vaistinese yra? koki laikotarpi ji reikia gerti?

vaistinese. 6 menesius.
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 12, 15:18)
vaistinese. 6 menesius.

o kaina kokia? gal kas dar naudojoti ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 12 27, 15:16)
Tikriausiai snekate apie "futura silica" ?  ax.gif joo, jie kazkur dingo is Lietuvos vaistiniu  doh.gif bet prekiaujama bambuko siliciu, ir silica balzamu  mirksiukas.gif taip pat labai neblogi  mirksiukas.gif

Lyg ir "Futura silica" nedingo, dar pries savaitele pirkau Eurovaistineje, gal tik reiketu mazesnese paieskoti
Atsakyti
QUOTE(Imodzhi @ 2009 02 12, 15:30)
Lyg ir "Futura silica" nedingo, dar pries savaitele pirkau Eurovaistineje, gal tik reiketu mazesnese paieskoti

Aš ir "Futura silica" mačiau Klaipėdos Eurivaistinėj vakar ax.gif
Atsakyti
Geriu Futura Silica jau 2 mėnuo.Man toks jausmelis truputėlį,kad mane nuo jo beria,nes seniau kai išdygdavo vienas spuogas per 2 sav. tai dabar per 1.5 mėn turėjau tiek spuogų.... doh.gif Plaukai lyg ir stipresni pasidarė,o dėl nagų nieko negaliu pasakyt po aš prisiauginus juos,tai nežinau kaip ten mano natūralus nagas laikosi ir nelabai noriu žinot hihihi.gif doh.gif
Atsakyti