Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

QUOTE(madlena @ 2008 11 24, 11:33)
as ieskau vitaminu ir nagams.....nes buvo priauginti,dabar nuemiau tai vaizdelis unsure.gif
seniau gerdavau,GROZVITA.....bet dabar nezinau ar man jie pades....gal kuriai is jusu taip buvo...ka daret po priaugintu nagu nuemimo.....kad nagas greiciau atsistatytu ax.gif

Man labai nagus sustiprino ne papildai,o rankų kremas iš body shopo su kanapėmis ax.gif po šiai dienai mažai lūžinėja,neužauga metro ilgio,bet atrodo sveikai,ir stiprūs,o man to ir užtenka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 24, 13:35)
Man labai nagus sustiprino ne papildai,o rankų kremas iš body shopo su kanapėmis ax.gif po šiai dienai mažai lūžinėja,neužauga metro ilgio,bet atrodo sveikai,ir stiprūs,o man to ir užtenka rolleyes.gif

dekui...bandusiu ieskot......nors tiek ranku kremu turiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As tik uz perfectil thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2008 11 24, 14:10)
As tik uz perfectil  thumbup.gif

as naudojau perfectil po gimdymo....man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ......nors cia kiekvienam savo.....
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 09 17, 15:35)
ar kur esate naudoju skysta silicio balzama?Lauksiu atsiliepimu smile.gif

Geriau ji gal 3-4men. bet jau toks feee doh.gif su susltimis sumaisius dar nieko, bet su vandeniu atrodo kad miltus imaisius gertum. Kad nustotu skilineti nepastebejau, siek tiek blizgejo labiau ir tankesni tikrai buvo, nu bet niekaip negalejau priprasti jo gerti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2008 11 24, 12:10)
As tik uz perfectil  thumbup.gif

Man schmoll.gif poveikis 0 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madlena @ 2008 11 24, 13:33)
as ieskau vitaminu ir nagams.....nes buvo priauginti,dabar nuemiau tai vaizdelis unsure.gif
seniau gerdavau,GROZVITA.....bet dabar nezinau ar man jie pades....gal kuriai is jusu taip buvo...ka daret po priaugintu nagu nuemimo.....kad nagas greiciau atsistatytu ax.gif

as po geliniu nagu pradejau varot silica futura.. nu taip stipriai isgrazejo nagai, sulygejo oda... geriau 3 men... o jie eme ir dingo is visu vaistiniu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 24, 15:06)
Man  schmoll.gif poveikis 0 doh.gif

perfectil ir man nepadėjo g.gif tai dabar atskirai panaudoju priemones plaukams stiprinti, nagams. tik kolkas dar neatradau kažko stebuklingo unsure.gif
Atsakyti
na, as karta gavau dovanu imeden vitaminus tai man jie labai odai gerai buvo, bet ju kaina doh.gif , pati daugiau nepirkau. bet uztai siandien nusipirkau tiesiog yvairiu mineraliniu medziagu rinkini su kalciu , ziuresiu kaip cia man bus su tuo poveikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
as va kai geriau perfectil tai mane po ju pykino schmoll.gif tai daugiau ir nepirksiu ju, atidaviau mamai pabaigt jai tai tiko jokio pasalinio poveikio nebuvo,gal va mano skrandis silpnokas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2008 12 03, 12:51)
as va kai geriau perfectil tai mane po ju pykino schmoll.gif tai daugiau ir nepirksiu ju, atidaviau mamai pabaigt jai tai tiko jokio pasalinio poveikio nebuvo,gal va mano skrandis silpnokas verysad.gif

Mane nuo Perfektil irgi pykino, tai as kapsule geriau per 3 kartus, t.y. kapsules miltelius blush2.gif . Bet nuo ju poveikis nagams ir odai tikrai buvo thumbup.gif . Bet nesinori gadinti skrandi tongue.gif
Atsakyti
Nusipirkau NUTRICAP, bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti