Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

QUOTE(kucci_kucci @ 2007 05 13, 13:04)
user posted image

merginos ar bandete kuri siuos vitaminus?  g.gif labai idomi nuomone apie tos hialurono rugsties poveiki (jei toks atsiranda nuo siu vitaminu mirksiukas.gif ), nes as tai labai noriu juos isbandyti unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

As bandziau. Pradzioje geriau ne forte, jokio poveikio nepastebejau, veliau geriau ir forte , bet deja irgi jokio poveikio. Rekomenduojama 2-3 menesius pagerti, isgeriau tikrai ne viena pakuote ir forte. Na nezinau kodel, bet nepastebejau jokio poveikio. Nenoriu nuvilti, gal tik man taip. Tiesa man buvo toks stresuotas laikotarpis, galbut delto man atrode kad is tu vitaminu jokios naudos. Jei surasiu geru atsiliepimu, zadu dar karta ateityje pabandyti. Nors , dabar jie labai pabrange, tai mastau gal labiau apsimoka Biocell isbandyti.
Atsakyti
jau antra pakuote SILICA pradejau vartoti, greito rezultato nesitikiu, bet isgerus pirmas 120 tableciu kol kas negaliu pasakyti koks poveikis, kai isgersiu ir antra, gal tada parasysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dambi @ 2007 05 16, 18:32)
jau antra pakuote SILICA pradejau vartoti, greito rezultato nesitikiu, bet isgerus pirmas 120 tableciu kol kas negaliu pasakyti koks poveikis, kai isgersiu ir antra, gal tada parasysiu  thumbup.gif

man toks klausimukas iskilo, neseniai pradejau juos gerti ir man kazkaip spuogeliu atsirado ant veido, ko niekad nebuvo (na nera ju tiek daug ,bet vistiek schmoll.gif doh.gif ). gal ir Tau kazkas panasaus buvo? g.gif 120 tableciu, tai jau kazkur virs 2 men naudoji, tai odai poveikis tikrai turejo matytis (ten raso, kad odai- po 4sav.) bet velgi maza kas ka raso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 05 16, 18:39)
man toks klausimukas iskilo,  neseniai pradejau juos gerti ir man kazkaip spuogeliu atsirado ant veido, ko niekad nebuvo (na nera ju tiek daug ,bet vistiek schmoll.gif  doh.gif  ). gal ir Tau kazkas panasaus buvo? g.gif  120 tableciu, tai jau kazkur virs 2 men naudoji, tai odai poveikis tikrai turejo matytis (ten raso, kad odai- po 4sav.) bet velgi maza kas ka raso lotuliukas.gif

mane irgi pabere,t.y isvale bruda,ir jei toliau jas gersi,daugiau nebers,patikek,tik nenustok gert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 05 16, 19:42)
mane irgi pabere,t.y isvale bruda,ir jei toliau jas gersi,daugiau nebers,patikek,tik nenustok gert  smile.gif

Aciu, nuraminai 4u.gif smile.gif,gersim toliau ir lauksim rezultatu .
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 05 14, 19:29)
As bandziau. Pradzioje geriau ne forte, jokio poveikio nepastebejau, veliau geriau ir forte , bet deja irgi jokio poveikio. Rekomenduojama 2-3 menesius pagerti, isgeriau tikrai ne viena pakuote ir  forte. Na nezinau kodel, bet nepastebejau jokio poveikio. Nenoriu nuvilti, gal tik man taip. Tiesa man buvo toks stresuotas laikotarpis, galbut delto man atrode kad is tu vitaminu jokios naudos. Jei surasiu geru atsiliepimu, zadu dar karta ateityje pabandyti. Nors , dabar jie labai pabrange, tai mastau gal labiau apsimoka Biocell isbandyti.

va va - as ir dabar mastau apie Biocell'i bigsmile.gif nes pakalbejau su kosmetologe, tai ji sake jog geresnis Biocellis nei tie Supredermal, nes pasisavinimas kazkaip kitaip vyksta blink.gif blink.gif

tai gi, gal yra zinanciu, kiek sis preparatas kainuoja kitose salyse, pvz. UK?? g.gif rolleyes.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 05 13, 13:35)
O kaip merz special drages?
user posted image

Papildyta:
QUOTE(arana81 @ 2007 05 13, 16:18)
Na as paauglysteje turejau problemu ne tik su oda, bet ir su plaukais ir naguciais - Merz Special geriau daugiau nei dvejus metus be pertraukos (reklamos auka) - poveikio jokio nebuvo, bet pakuote grazi - buteliukas sunkus, malonu i rankas paimti, nors gal tiesiog mano organizmui netiko... lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif As ir juos geriau, tai jokio poveikio man irgi nebuvo schmoll.gif Buteliukas, tai tikrai fainas, budavo gaila ismest tuscius, kai isgerdavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nzn, ar jie tikrai nieko gero ar tik man netiko ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 05 13, 11:35)
user posted image

dabareurovaistinej jie 2 uz vieno kaina...jau gundziausi pabandyt,bet paskaitinejus cia, gal susilaikysiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 05 17, 14:38)
dabareurovaistinej jie 2 uz vieno kaina...jau gundziausi pabandyt,bet paskaitinejus cia, gal susilaikysiu... ax.gif

Nutra Style man zymiai geresni nei sitie ax.gif
Atsakyti
Man ir tie MERZ SPECIAL DRAGEES nieko gero nedave schmoll.gif gal tik truputi apstojo slinkti plaukai, bet dar neaisku ar cia ju deka g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 05 13, 12:35)
user posted image

O aš tai kaip tik neseniai nusipirkau tą dvigubą pakuotę. Na, nežinau, žiūrint kokios problemos. Man tai lūžinėjo nagai. Tai po savaitės jau visi buvo kaip plienas, negaliu patikėti. Ir praryti tabletę lengva, ir buteliukas gražus. Pirkau be išankstinės nuomonės, pamačiau, jog akcija, ir tiek. Gal ir ne visiems tinka, bet man thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja32: 31 gegužės 2007 - 11:36
as naudojau futura silica. Pastebejau jog nuo ju dideja svoris g.gif Isgeriau mazdaug 20 tableciu ir priaugau ~2kg. Nustojau gerti ir svoris grizo toks pat kaip anksciau. Nesupratau ar tai nuo vitaminu ar kazko kito, vel pradejau gerti ir vel pakilo svoris... g.gif Kaip manot ar cia is tiesu kalti sitie vitaminai ar tai kazkoks sutapimas?
Atsakyti