Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

kotrynoje maciau ir tiesa dar ir RIMI parduotuveja ABC firmos maciau
Atsakyti
As taip pat parduotuveje Cipolino maciau smile.gif
Atsakyti
o galit man pasakyti kaip sokliukai tvirtinasi, ar yra tik su znyplemis tvirtinami prie staktu ar kaip nors isukami...
mes noretume pirkti sokliuka, o staktu tvirtu pas mus ner verysad.gif
Zinau dar yra pastatomi, bet jie jau zymiai brangesni doh.gif
Papildyta:
o nuo kiek men galima naudoti sokliuka
Atsakyti
į vaikštynes nežiūriu labai palankiai. gal dėl to, kad per daug neigiamos informacijos apie tai girdėjau. Bet tiesą pasakius, tai man jų kažkaip ir neprireikė.
O va šokliuką tai turėjom ir tikrai labai mažiukui patiko.Su didžiuliu džiaugsmu šokinėdavo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 09 27, 17:28)
kotrynoje maciau ir tiesa dar ir RIMI parduotuveja ABC firmos maciau

ADC Design tikrai geri šokliukai. Aš pati savo vaikiukui tokį buvau pirkus. Tikrai thumbup.gif daiktas.
Atsakyti
o yra sokliuku iverziamu, bet nekabinamu ant staktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2006 09 29, 14:16)
o yra sokliuku iverziamu, bet nekabinamu ant staktu  mirksiukas.gif

Nežinau ar tokių yra. Na bent jau man kolkas neteko tokio matyti, esu mačiusi pastatomus ir pakabinamus ant staktos.
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2006 09 29, 12:16)
o yra sokliuku iverziamu, bet nekabinamu ant staktu  mirksiukas.gif

yra šokliukų, kurių kablys įsukamas į staktą.
Atsakyti
mes turim pastatoma fisher price sokliuka ir esu labai patenkinta, mazajai labai patinka, ji viska mato. o ir man patogu ji galima nusinest visur kur pati esu, o ir pas senelius kai vaziuojam visada pasiimam, nes prieziura ir vaiko uzimtumas visai kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2006 09 23, 14:55)
sveika. Gal gali pasakyti kiek kainuoja  4u.gif

nezinau kiek kainuoja ax.gif Cipoline Akropolyje jie yra kai stovi veidu i kasa tai po kaire puse, uzejus uz kampo ax.gif na nezinau ar aiskiai pasakiau doh.gif , mes uz ju uzkliuvom doh.gif kai bandem praeiti biggrin.gif o namuose turejom pastatoma sokliuka biggrin.gif nusinesi kur nori ir duru staktos negadina ax.gif na bet cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Musu pirmagime tai anksti ir nemazai laiko begiojo su vaikstyne biggrin.gif pradejo vaikscioti 9 men., o vat antroji su vaikstukais nebendrauja doh.gif uztai ropoja taip greit kad pavyti neina biggrin.gif ko pirmagime nedare... ir mums jau beveik metukai, o vaikstom tiktai isskirtinais atvejais, trumpus atstumus bo baisiai atsargios blink.gif nesutinku kad vaikstukai kenkia ir be to dar turi laiko namus apkuopt ar vakariene padaryti biggrin.gif ko nelabai padarysi su keturiom varanciu raliuotoju doh.gif
o pastatomas sokliukas mums labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir nusinesti galejom kur norejom, na ir mazei patiko strikseti biggrin.gif
Atsakyti
turejom "ABC Design" (gal ir su klaida parasiau) pakabinama virs duru staktos sokliuka.
Bet mano leliui jis nelabai patiko g.gif
Atsakyti