as naudojau trumpai...
yra keliu tipu tie sokliukai, pastatomi, arba kur tvirtinasi ant duru staktos... antras variantas, pigesnis
galiu idet paveiksliuku...
arba rasykit i : mikiopasaulis@yahoo.com
Sveikos, mamytės! Norėčiau šokliuko, bet kankina įvairūs klausimai
Nuo kiek mėnesių galima naudoti? Iki kada jis būna reikalingas? Ar nekenkia besiformuojančioms kojytėms? Kiek laiko per dieną vaikas gali išbūti šokliuke? Kuris geriau - pastatomas ir ant staktos tvirtinamas? Kuo jie iš esmės skiriasi? Gal kas nors gali pakonsultuoti 
Atleiskit, nepastebėjau, kad jau panaši tema buvo
Bet vistiek labai smalsu

QUOTE(Kačia @ 2006 07 23, 17:47)
Sveikos, mamytės! Norėčiau šokliuko, bet kankina įvairūs klausimai
Nuo kiek mėnesių galima naudoti? Iki kada jis būna reikalingas? Ar nekenkia besiformuojančioms kojytėms? Kiek laiko per dieną vaikas gali išbūti šokliuke? Kuris geriau - pastatomas ir ant staktos tvirtinamas? Kuo jie iš esmės skiriasi? Gal kas nors gali pakonsultuoti 
Bet vistiek labai smalsu 

Na aš savo pirmagimiui šokliuka pirkau, net negalvodama apie kažkokius minusus, nors prieš tai skaičiau, kad panašius prietaisus skirdavo vaikams, kurie turejo problemu su klubais. Nuo kelių mėnesių galima naudoti? Kiek pamenu, parašyta instrukcijoje, kad nuo tada kai vaikiukas gali sedėti, neglemba ir negriūna, laikas - tiesiog nepervarginti vaiko ir, žinoma, ne laikyti visą dieną

Nežinau, ar pavyko man čia pakonsultuoti...

Ačiū Swelnute už konsultacija
Dar mane domina:
kiek mėn. ir nuo kada naudojot šokliuk, ar pateisino jūsų lukesčius

Dar mane domina:

QUOTE(Kačia @ 2006 07 31, 16:47)
Dar mane domina:

Dar mane domina:

sitas reikalas

skaiciau kad stiprina koju raumenis
iki kada naudojom

QUOTE(Kačia @ 2006 07 31, 16:47)
Dar mane domina:

Dar mane domina:

Vyresnėlis, tai gal nuo kokių 5-6 mėn. ir iki 1 metų trypčiojo šokluke, nes paskui pasimiršo, nekabinau, o mažėlė, beveik ir nepabandė, kažkaip netraukiau, gal neturėjau laiko, net nežinau kaip pasiteisinti...

Mes sokliuka pirkom pakabinama prie staktos ABC firmos, jam buvo 6 men , ir sokinejo , gal iki 10 men
jam labai patiko
Ir siap skaiciau, kad gerai klubams

Ir siap skaiciau, kad gerai klubams
Idomu, kokios kainos tu sokliuku
Gal kas zinot kur ju yra pirkti pigiau (Vilniuje) Gal kas matet pirkt pastatomu sokliuku

mano vaikelio mosaziste grieztai pasake jokiu vaikstyniu, sokliuku ir t.t. jei nori kad vaiko kojos deformuotu tai prasom. na jei vaikas stiprus gal ir jos neisklis, bet jeigu linkusios kojytes suktis i vidu tai manau tai nebus gerai. mes ir apsieinam be siu pribumbasu. mums jau 9men. ir mes jau beveik patys vaikstom.
sveikos mielos mamos!!!
......gal kas gali patarti kokiu sokliuku buna.....kokie geresni
....gal kas turit patirties?
mano dukrytei jau greit septyni menesiai...manyciau jau pats metas isbandyti .........nes niekaip nenustygsta vietoj

......gal kas gali patarti kokiu sokliuku buna.....kokie geresni
....gal kas turit patirties?
mano dukrytei jau greit septyni menesiai...manyciau jau pats metas isbandyti .........nes niekaip nenustygsta vietoj
daug girdejau, bet taip ne karto ir nemaciau kaip jie atrodo...pas mus mieste nera.........reiks uzsakyt kur nors. bet kur? ar jus mamos nepripazistat tokio daikto?