Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

as naudojau trumpai...
yra keliu tipu tie sokliukai, pastatomi, arba kur tvirtinasi ant duru staktos... antras variantas, pigesnis
galiu idet paveiksliuku...
arba rasykit i : mikiopasaulis@yahoo.com
Atsakyti
arba man AZ, nurodykite savo meila, persiusiu paveiksliukus...
oi, ir dar radau fainu dalykeliu, jie patiks ir mazyliams, ir mamytems!!!
Atsakyti
Sveikos, mamytės! Norėčiau šokliuko, bet kankina įvairūs klausimai g.gif Nuo kiek mėnesių galima naudoti? Iki kada jis būna reikalingas? Ar nekenkia besiformuojančioms kojytėms? Kiek laiko per dieną vaikas gali išbūti šokliuke? Kuris geriau - pastatomas ir ant staktos tvirtinamas? Kuo jie iš esmės skiriasi? Gal kas nors gali pakonsultuoti smartass.gif

Atleiskit, nepastebėjau, kad jau panaši tema buvo blush-anim-cl.gif Bet vistiek labai smalsu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 23 liepos 2006 - 15:54
QUOTE(Kačia @ 2006 07 23, 17:47)
Sveikos, mamytės! Norėčiau šokliuko, bet kankina įvairūs klausimai g.gif  Nuo kiek mėnesių galima naudoti? Iki kada jis būna reikalingas? Ar nekenkia besiformuojančioms kojytėms? Kiek laiko per dieną vaikas gali išbūti šokliuke? Kuris geriau - pastatomas ir ant staktos tvirtinamas? Kuo jie iš esmės skiriasi? Gal kas nors gali pakonsultuoti  smartass.gif

Atleiskit, nepastebėjau, kad jau panaši tema buvo  blush-anim-cl.gif Bet vistiek labai smalsu lotuliukas.gif

Na aš savo pirmagimiui šokliuka pirkau, net negalvodama apie kažkokius minusus, nors prieš tai skaičiau, kad panašius prietaisus skirdavo vaikams, kurie turejo problemu su klubais. Nuo kelių mėnesių galima naudoti? Kiek pamenu, parašyta instrukcijoje, kad nuo tada kai vaikiukas gali sedėti, neglemba ir negriūna, laikas - tiesiog nepervarginti vaiko ir, žinoma, ne laikyti visą dieną smile.gif Aš asmeniškai pirkau prie durų staktos kabinamą.
Nežinau, ar pavyko man čia pakonsultuoti... ax.gif
Atsakyti
Ačiū Swelnute už konsultacija smile.gif
Dar mane domina: g.gif kiek mėn. ir nuo kada naudojot šokliuk, ar pateisino jūsų lukesčius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2006 07 31, 16:47)
Dar mane domina:  g.gif kiek mėn. ir nuo kada naudojot šokliuk, ar pateisino jūsų lukesčius ax.gif

sitas reikalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,pirmasis vaikis naudojo nuo 5 menesiu ,kabejo virtuveje ,tai ir as vaika matau ir jis mane ,zodziu daiktas thumbup.gif ,dabar maziuke jau suoliuoja 6 menesiai
skaiciau kad stiprina koju raumenis

iki kada naudojom g.gif na ligi tol kol pradejo vaikstinet nes jau tada idomesniu reikalu susirado
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2006 07 31, 16:47)
Dar mane domina:  g.gif kiek mėn. ir nuo kada naudojot šokliuk, ar pateisino jūsų lukesčius ax.gif

Vyresnėlis, tai gal nuo kokių 5-6 mėn. ir iki 1 metų trypčiojo šokluke, nes paskui pasimiršo, nekabinau, o mažėlė, beveik ir nepabandė, kažkaip netraukiau, gal neturėjau laiko, net nežinau kaip pasiteisinti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 01 rugpjūčio 2006 - 13:52
Mes sokliuka pirkom pakabinama prie staktos ABC firmos, jam buvo 6 men , ir sokinejo , gal iki 10 men thumbup.gif
thumbup.gif jam labai patiko
Ir siap skaiciau, kad gerai klubams
Atsakyti
Idomu, kokios kainos tu sokliuku g.gif Gal kas zinot kur ju yra pirkti pigiau (Vilniuje) Gal kas matet pirkt pastatomu sokliuku mastau.gif
Atsakyti
mano vaikelio mosaziste grieztai pasake jokiu vaikstyniu, sokliuku ir t.t. jei nori kad vaiko kojos deformuotu tai prasom. na jei vaikas stiprus gal ir jos neisklis, bet jeigu linkusios kojytes suktis i vidu tai manau tai nebus gerai. mes ir apsieinam be siu pribumbasu. mums jau 9men. ir mes jau beveik patys vaikstom.
Atsakyti
sveikos mielos mamos!!! rolleyes.gif

......gal kas gali patarti kokiu sokliuku buna.....kokie geresni
....gal kas turit patirties?
mano dukrytei jau greit septyni menesiai...manyciau jau pats metas isbandyti .........nes niekaip nenustygsta vietoj
Atsakyti
daug girdejau, bet taip ne karto ir nemaciau kaip jie atrodo...pas mus mieste nera.........reiks uzsakyt kur nors. bet kur? ar jus mamos nepripazistat tokio daikto? mastau.gif
Atsakyti