Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

tai ir mes nenaudosim bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
bet jej trumpam,manau kad neko blogo neatsitiks.juk vaikas pats spyrioklioja kai paemi uz pazastu ir pastatai ant keliu jam to norisi thumbup.gif
Atsakyti
Čia apie šokliukus http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...110831&st=0 . Na ir kiek skaičiau ir girdėjau, kad jie gerai vaikui g.gif
Atsakyti
Nu nieko blogo vaikui tikrai nėra. Tik nereikia kažinkiek laikyti tame šoklyje. Mano bachūrui buvo žemas raumenų tonusas, tai kineziterapeutė liepė įsigyti, kad kojytes stiprintų. Nu tikrai super buvo, stuburas tikrai nenukentėjo. Kaip tik vaikas labai sustiprėjo, nes net spiegdamas šokinėdavo, taip jam patikdavo. 4u.gif
Atsakyti
o tai kiek laikyt, kad nebutu perdaug g.gif
Atsakyti
Pirmas sunelis isaugo be sokliuko (tada nezinojau kas per daiktas) ir vaikstynes. Kol ieskojom pirkti vaikstynes, pats pradejo vaikcioti. biggrin.gif Antram nupirkom pastatoma sokliuka, tai sokineja net zeme dunda. Vaikstuku nepirksim, nes pats jau isitveres atsistoja, tuoj prades vaikcioti, be to girdejau kad nelabai gerai,nors manau, kad saikingai naudojant niekas nekenkia mastau.gif
Atsakyti
sokliukas tikrai nieko blogo nedaro,netgi daktarai siulo,kad sutipretu vaikui raumenys.Geriau negu vaikstyne.mes naudojam ir vaikui labai patiko ir tikrai yra labai stiprus, ropoja nuo 7 men.ir jau bando vaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 01 04, 17:50)
sokliukas tikrai nieko blogo nedaro,netgi daktarai siulo,kad sutipretu vaikui raumenys.Geriau negu vaikstyne.mes naudojam ir vaikui labai patiko ir tikrai yra labai stiprus, ropoja nuo 7 men.ir jau bando vaikscioti.

buvau kazkaip skeptiskai nusiteikus. ir jau apsisprendus nepirkt. bet viena gera mamyte tiesiog pasisiule paskolint mums sokliuka bigsmile.gif superinis daiktas thumbup.gif tik pabus kelis kart sokliuke, ir jau pastebejau, kaip dukryte jau nori stotis pati. tiesiog, jauciu, kad ji tvirtesne. be to,ir man laisve nuo jos kuri laika tongue.gif

nzn. naudojam ne tiek ir daug, bet pakolkas labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Mums šokliukas taip pat buvo super daiktas, kokių tik ten manevrų neišdarinėjo dukrytė doh.gif lotuliukas.gif Jai labai tiko ir patiko, nors mačiau vaikų, kurie vos įsodinti pradėdavo verkti. Prieš perkant vertėtų porą kartų pas ką nors pasibandyti.
Nors mes pirkom nebandę ir labai pataikėm. Labai gera mankštelė nevaikštančiam mažiui, kojytės stiprėja. Dabar dukrai beveik 2 m., viskas gerai ir su klubais ir su kojytėm smile.gif
Bet tikrai nebūdavo jame po valandą - juk mažiukams reikia įvairios veiklos, ta pati gan greitai atsibosta. Net nežinau kada ištraukdavau, na max turbūt po 20 minučių. g.gif
Atsakyti
Mūsu angeliukaas net nesėdo y šokliuka,jo bijojo kaip kokio siaubo biggrin.gif
Atsakyti
Mums neprireike. Bet cia tik nuo vaiko priklauso. Vieni noriai sokineja, kiti nenori to daryti.
Atsakyti
buvom nupirke sokliuka, bet deja deja nenorejo jame sokineti..... istatydavome, o jis ziuredavo i mane tokiom gailiom akytem 'mama koldl mane i ta daigta ikalinai'.... tai va ir teko parduoti
Atsakyti