Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

QUOTE(Diaj @ 2007 01 23, 21:43)
buvom nupirke sokliuka, bet deja deja nenorejo jame sokineti..... istatydavome, o jis ziuredavo i mane tokiom gailiom akytem 'mama koldl mane i ta daigta ikalinai'.... tai va ir teko parduoti

mes sokliuka turim, bet iki 9 menesio mergina paleisdavo dudas isodinus i ji.. o dabar megsta be galo.. kas diena po pusvalandy sokineja, o man tada ramybes metas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o sakykit, nuo kokio amziaus vaika galima sodinti i ta sokliuka? mano sunus 4,5 menesio bet sokineja kaip patrakes, tai tikrai noreciau isigyti ta daikciuka, nes rankos jau nelaiko smile.gif
dar buvau girdejusi, kad berniukams kaip ir nelabai sveika tie sokliukai, nes dirginami lytiniai organai. Gal kas zinote realiau kaip yra ?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Tuja2 @ 2007 01 19, 00:22)
Mums neprireike. Bet cia tik nuo vaiko priklauso. Vieni noriai sokineja, kiti nenori to daryti.

Mums irgi neprireikė,nors man tai patiktų jaučiu jeigu maža būčiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(madlen @ 2007 02 01, 15:09)
Mums irgi neprireikė,nors man tai patiktų jaučiu jeigu maža būčiau hihihi.gif

lotuliukas.gif man irgi patiktu thumbup.gif

o kas del berniuku, tai juk sokliukai nera skirti spec mergaitems ax.gif siaip nereikia perlenkt lazdos, manau, paliekant vaika nezinia kuriam laikui ten, ir viskas bus gerai...

mums sokliuka paskolino viena mamyte, turinti berniuka, tai savo suneli ji isodino i sokliuka nuo tada, kai jis tvirtai gerai sedejo g.gif
Atsakyti
Zinot kalbejau su neurologe ir chirurge del sokliuko ir vaikstynes, tai vienareiksmiskai buvo pasakyta "Sokliukui - ne". Vaikstyne naudojama su protu nera blogas daiktas, o va sokliukas - blogis, traumuojantis silpnus leliukio kauliukus. Tai gal galima ir be jo ka? g.gif
Atsakyti
Mamos,imeskite sokliuko foto,nes as nelabai suprantu,apie koki butent daikta cia snekam blush2.gif
Atsakyti
mes labai patenkinti sokliuku ir ne tik mes ir musu mazasis , net spygauja budamas jame , sokinaja , duodasi ir po to gerai miega
Atsakyti
pirkti yra parduotuvėje Vaikutis Laisvės pr.
Atsakyti
Aš tai , bijau šokliuką kabinti ant staktos, man baisu- ar ji atlaikys, užteks ir vaikštukų smile.gif
Atsakyti
Labai naudingas daiktas,vaikas laimingas iki ausu,tol kol jegos isenka
Atsakyti
O manasis nesokinejo schmoll.gif Nors pati nepirkau,bet pas drauge kai budavom jis jokio idomumo nerode schmoll.gif
Atsakyti
O mums draugai paskolino savo sokliuka, tai gerai kad ir nepirkom, nes vaikui ten kancia buvo sokinet. schmoll.gif Jautesi kaip i narva uzdarytas ir norejo kuo greiciau islipt.
Atsakyti