Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

Kiek žmonių tiek nuomonių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bet mums šokliukas labai mėgstamas ir reikalingas daiktelis buvo su pirmuoju sūnum ir dabar yra su antruoju. Privalumai tokie, kad labai sutvirtėjo vaiko kojų raumenys ir pradėjom vaikščiot jau nuo 8,5mėnesio.Beto jį mums ir pasiūlė mūsų seselė.
Jį galima pradėt naudot nuo 6mėn, bet mūsiškis antragimis judrus vaikinas ir gime didesnis nei brolis, tai mes po truputi jau įkeliam jį ir į šokliuką po 10-15min nors jam tik bus 5 mėn, o va mano draugės vaikui nepatiko, buvau jai paskolinus šoklį, tai sakė veržėsi iš jo, nešokinėjo, verkė. Taigi čia kaip kam patinka ir tinka, bet pabandyti verta thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim Lindam sokliuka, thumbup.gif daiktas, parasyta kad galima nuo 3 men. vaikui, o svarbiausia vaikui laaabai patinka, dabar tai val. gali ten sokineti, jeigu kam idomu, galiu atsiusti video per Skype....mums tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 03, 00:57)
Matyt dar nekoordinuoja judesių, nugarytė dar per silpna, todėl ir trenkiasi su veiduku, dar palūkėkit kokį mėnesį ar porą savaičių , kol tvirtai sėdės  4u.gif

nu taip reiks dar paluketi ax.gif
Atsakyti
Šiaip galvojau kad neprireiks tokio dalyko, bet paėmus už pažastėlių vaikas pats strykinėdavo. Tai nusipirkome iš Jonelio be pakuotės kai buvo 7 mėn. Koks jam buvo smagumas, galvojau ,kad staktą visą nuplėš. Tiek duodavosi iki sušilimo. O vat draugų vaikutį bandėm įdėti, kad paleido kakarynę.O kai pradėjo vaikščioti remdamasis,tai ir nebereikėjo.
Atsakyti
mano sunui labai patiko sokineti sokliuke nuo 4 men. zinoma ilgiau kaip 15 min.neleizdavau.turejau triju rusiu sokliukus,pats geriausias tai fp pastatomas,bet jam vietos reik nemazai,tai pardavem delto,tai naudojom pakabinama znyplemis paprasta medziagyni (formos kaip smelinukas ar maudymukas istisinis) vaikas jame tvirtai laikosi,ta prasme kad niemakaloja jame i sonus,ko nepasakyciau apie sokliukus -lektuvelius,nes toki irgi turejom tai pardavem greit,nes vaikas svyravo i sonus ir jam buvo baisu jame buti verysad.gif
Atsakyti
Mes šokliuką gavom dovanų, bet taip ir normaliai nenaudojom. Tai supakavom ir padėjom spintoj. Gal antram vaikui jis bus įdomesnis ir reikalingesnis nei dukrytei biggrin.gif
Atsakyti
Sokliuko poreikis...priklauso nuo vaiko budo, jei vaikas letesnis, jis tikrai labai reikalingas, na o man tai auginant abi merginas jis visai nereikalingas buvo, kadangi mano merginos vienoje vietoje galejo isbuti vos akimirka, tai apie koki sokliuka gali buti kalba, kai reikejo, joms sliausti, eiti, judeti, o kol nemkejo pacios turejau as nesioti ir tik kad vaizdai aplinkui keistusi.
Tad spreskit poreiki, atsizvelgdami i savo vaika. bigsmile.gif
Atsakyti
mes apsieit zadam be sokliuko, nes vaikas labai nenuorama, ir jam butu idomu kokias 5 minutes biggrin.gif be to, vis isgristu apie kokia trauma patirta su sokliukais, tai visai noras isgaruoja sad.gif
Atsakyti
Mums jis labai reikalingas, mazius apie valanda gali juo dziaugtis kol neatsibosta thumbup.gif
Atsakyti
I sokliuka pirma karta vaika idejau 6 men jai labai patiko,tikrai vaikui laimes buvo,per visa diena jame isbudavo apie valanda,bet maziau nei po menesio atsibodo,ir tik bandai idet kai pradeda klykt,nuo to laiko ir nenaudojom ax.gif
Atsakyti
mano vaikui 10,5, tai labai megsta sokineti. Turime pakabinama abc design, esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Maniskei jau dabar 1.4metu, bet sokliuka naudojom mazdaug iki 8menesiu. ir palele ji pas mane labai judri, tai patikdavo jai sokliuke, ypac kai ijungdavau muzika, tai sokinedavo ji man apie 20minuciu. Mano vaikui jis super daiktas buvo.
Atsakyti