Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

Ir as noreciau sokliuko, bet pakabinamo. Nors pirmiausia pataria pas ka nors ji isbandyti - maziukui gali nepatikti blink.gif tai bus veltui pirktas. Tik gaila, kad neturiu pas ka isbandyti verysad.gif
Gal foto galit atsiusti jei dar nepardavet...
Atsakyti
o galetumete atsiusti nuotrauka arba jusu kontaktus i iselika@gmail.com
Atsakyti
Neturėjom. Manoji tikra rankinė , tai dar džiaugiaus, kad vaikštynėj pabūdavo, kol valgyt paruošdavau, nors ir tai privažiavus šaukdavo į koją įsikibus.
Atsakyti
As nupirkau savo vaikui, kai buvo 5menesiai gal, pasokinejo, kol ropinet pradejo..na ir galima jau ismest smile.gif Vaikui labai patikdavo ten sokinet, nors greit atisbosdavo.. Cia is daktaru jokiu blogu atsiliepimu apie tai negirdejau , o ir ant vaiko nieko nepastebejau, kad butu kas blogai.. g.gif As uz sita gera daikta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuo 6,5 men. turim vaikstyne.Siek tiek atsipalaidavo mano rankos doh.gif Tik dabar prisiminiau apie tuos sokliukus, bet gal, sakau, jau nereikia. Jam dabar 8 men.
Atsakyti
šokinejam šokliuke nuo 6mėn.po 30min.per diena.mes šokliuką pakabinom prieš veidrodįi tai juoko buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums labai patinka sokliukas.... thumbup.gif
Atsakyti
Ieskau pastatomo sokliuko, gal kam jau nebereikalingas? ax.gif 4u.gif Lauksiu pasiulymu per az wub.gif
Atsakyti
As irgi jau turiu sokliuka, bet dar nenaudojam, per anksti dar. T ikiuosi, kad mano mazyliui patiks tongue.gif
Atsakyti
As ir stoju i eile pastatomam sokliukui isigyti. Labai laukciau pasiulymu i az. Aciu 4u.gif
Atsakyti
as irgi noriu sokliuko blush2.gif . mano mazoji labai megsta sokineti maami ant ranku biggrin.gif , tik mamos rankos ne visada gali atlaikyti lotuliukas.gif ,manau kuo greiciau reik to dalykelio rolleyes.gif . noreciau patarimo: 1. kur pirkti? 2. koki? (pastatoma ar pakabinama) 3. kokios kainos ju mazdaug? as noreciau pastatomo tada bet kur galetu buti, o pakabinamas atrodo nepatikimas (atsitrenks i stakta ar pan.) . aciu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes neturejom sokliuku verysad.gif
Atsakyti