Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

o nuo kiek menesiu galima vaikeli sodinti i sokliuka? ax.gif
Atsakyti
Turejom sokliuka vyresbeliui,bet vaikas labai nemego jame but schmoll.gif ,tad padovanojom tiem,kas juo dziauges.Mazajai net ir nepirkau.
Atsakyti
laba diena, gal kas nors esate k anors girdeje apie baby einstein sokliuka? kur ji gauti LT ir kokia kaina?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2009 10 03, 17:48)
Man atrodo nereikalingas daiktas...jau tada, jei kitaip negalima, tai geriau vaikstukai.

As irgi esu tokios pat nuomones drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musu leliukas nuo gimimo visada zenkliai lenke bendraamzius ugiu ir svoriu. Tai tuo laiku, kai mazylis uzsimane spirokliuot, teveliu rankoms buvo sudetinga mazyli islaikyt smile.gif Labai pavargdavom. Bet sokliuko negavom, nes musu maziukas juos isaugo svoriu smile.gif Bet, manau, jis nieko blogo nedaro.
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2009 10 03, 16:48)
Man atrodo nereikalingas daiktas...jau tada, jei kitaip negalima, tai geriau vaikstukai.

Tai visiškai skirtingi daiktai mirksiukas.gif Sūnutis nuo mažumės buvo didelis mėgėjas šokinėti, spyruokliuori, pastoviai rankas pakirsdavo. Tad įsigijom pakabinamą šokliuką - vaikui laimės thumbup.gif šokinėjo kiek širdis geidė ir mūsų rankos ilsėjos blush2.gif Bet jei vaikas nerodo noro šokinėti , spyruokliuoti tuomet gal ir bevertis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2009 10 23, 19:12)
Tai visiškai skirtingi daiktai  mirksiukas.gif Sūnutis nuo mažumės buvo didelis mėgėjas šokinėti, spyruokliuori, pastoviai rankas pakirsdavo. Tad įsigijom pakabinamą šokliuką - vaikui laimės  thumbup.gif šokinėjo kiek širdis geidė ir mūsų rankos ilsėjos  blush2.gif Bet jei vaikas nerodo noro šokinėti , spyruokliuoti tuomet gal ir bevertis  g.gif

Tas spyruokliavimas yra to amziaus ypatumas...juk kai vaikas 4 men. lenkiasi sestis, jo nesodiname...Nors skirtingi vaikai, skirtingi ir tevai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 24 spalio 2009 - 12:23
Bet cia senas modelis,yra jau isejas naujas,ir man atrodo net keli nauji modeliai jai neklystu,jau mano mergaite sita turejo pries pusantru metu,bet labai patiko vaikui,o ir mamai gerai,
Atsakyti
vaikus augindama nepasigedau šio daikto,manau tikrai nereikalingas daiktas ax.gif va vaikštukai kas kita-visada renkuosi thumbup.gif
Atsakyti
Siaip nesiruosiau pirkti sokliuko, isaugtume ir be jo, bet gavom dovanu ir esam dabar labai patenkinti sia dovana thumbup.gif Maziukui jame labai patinka, gali maltis jame visa valanda, kojos labai sustiprejo, nes pati nelabai galedavau ji sokdinti, nes sunkokas mano vaikinukas - tai kad mums sis daikciukas labai thumbup.gif
Atsakyti
o mes isgirde daug geru atsiliepimu apie sokliukus, irgi parsisiuntem is u.k. Disney firmos sokliukas-tigriukas, kur kai vaikutis sokuoja jis dar skleidzia garsus kaip per multika tigriukas sokinedavo ant savo uodegos, superinis dalykas bet mes ji nusipirkom jau per velai, maziukas buvo jau per didelis tokiems dalykams, jo nesudomino nes jis jau mokejo ir vaiksciot ir sliauziot 4u.gif
Atsakyti
mums pora menesiu labai praverte. sustiprino kojytes labai smile.gif
Atsakyti