Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

turėjom nusipirkę... deja taip ir nepanaudojom... mažasis suko šiek tiek kojytę į išorę... tad gavom kursą masažų... ir aiškius draudimus vaikštynėms ir šokliukams biggrin.gif o pirmam vaikui vaikštynė buvo thumbup.gif šokliuko tada neužmačiau... bet būtų tikrai pravertęs biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazylio megstamiausias pratimas kai laikai ji uz pazastu ir darom tapu tapu tongue.gif Tai sokliukas jam laaabai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Su pirmu vaiku netutejau sokliuko, bet butinybe tikrai maciau. O va antrajam vaikui svajoju isigyti stai toki FP sokliuka kartu su supynemis
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2010 01 21, 15:45)
mastau apie tokius sokliukus,ka manot,gal kuri turit g.gif
SOKLIUKAS

DAR VIENAS

Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2010 01 21, 16:48)

Mnao nuomone apie siuos sokliukus tokia: man asmeniskai jie perkrauti zaislu ir galimybiu kiekiu. Labai jau masyviai atrodo kedute, i kuria sodinamas vaikas. Net akys raibsta nuo figureliu, padekliuku ir raistuku. Man nelabai sie sokliukai. Fisher price patikima firma, bet sie modeliukai man schmoll.gif
Atsakyti
Turejom mes sokliuka kazkokios nezinomos firmos, atvirai kalbant plastmases gabala doh.gif Pirkom bazese. Medziagele po pirmo skalbimo nusidaze, po keliu menesiu nubrizgo jos galai, zodziu kazkokia katastrofa. Tai dabar ziuriu i "normalius", firminius sokliukus ir seiles varva. Labai noriu nusipirkti koki geresni, patikimesni, bet net nezinau kur jo ieskoti. Parduotuvese kainos uzkeltos. Gal kuri pirkote babymarket.lt kaip ten supyniu ar sokliuku kokybe?
Atsakyti
mes turim FP rainforest sokliuka ir negalim atsidziaugti thumbup.gif nors ir nepigus malonumas, bet mazyliui labai patinka thumbup.gif veiklos pilna, kai vienas zaislas atsibosta, pasisuka prie kito thumbup.gif tikrai nera perkrautas, aisku, jeigu vaikutis ramus, tai jam tos veiklos gal ir per daug. kadangi musiskis yra labai aktyvus, tai sokliuke jis turi pakankamai veiklos biggrin.gif tikrai nesigailiu isleistu pinigeliu cool.gif labai smagu ziureti kaip vaikas krykstauja ir smagiai laika leidzia sokliuke wub.gif
paieskokite sm ar kituose skelbimuose, nes tikrai yra nemazai mamyciu, kurios parduoda naujus ar naudotus sokliukus. mes patys pirkom per skelbima is mamytes, kuri siunciasi sokliukus is jav smile.gif
Atsakyti
Mes uzsisakemir laukiam sokliuko.Maziausios kainos kokias radom:www.public.fitki.com/lapelyte/ thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes! ieskau pirkti savo dukrytei sokliuka Fisher Price Rainforest. Naudotas, bet labai gerame stovyje. Siulykite ir rasykite i AZ. Lauksiu. Klaipeda
Atsakyti
Pirkciau LINDAM firmos sokliuka Bounce About Plus. Nauja arba puikios bukles cool.gif .
Va toki:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etme: 18 vasario 2010 - 01:08
Jau radau clap.gif
Atsakyti
Mes turejome tvirtinama prie duru staktos. Patiko maziukui, bet tik koki menesi ir paskui ropt pradejo ir jau nebeidomu sokinet pasidare. Tai tinkamiausias turbut tam laikotarpiui, kai vaikuti paimi uz pazastuku ir jis spyruokliuoja smile.gif
Atsakyti