Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

gal kas jau nebenaudojat ir norit parduot?Parasykit man, nes parduotuvese kainos beproootiskos.
Atsakyti
Yra skelbimuose prie vaikiškos technikos bendra tema šokliukai, ten rašo mamytės, kurios parduoda 4u.gif
Atsakyti
Labai dekojame citroen uz sokliuka. 4u.gif
Atsakyti
neturėjau ir nepasigedau smile.gif man buvo kur kas naudingesni vaikštukai,nei šokliukas smile.gif
Atsakyti
Neskaičiau visos temos, gal jau buvo kalbėta, bet vistiek pakomentuosiu. Turėjom Fisher-Price Rainforest Jumperoo. Mazgė šokinėjo nuo 6 iki 10 mėnesių, po to išaugo. Na, lyg ir buvo jai smagu, bet šiaip ne itin iš proto kraustės. Dažnai įdėta nešokinėdavo, tik šiaip žaisliukus knebinėdavo. Nors kitos pažįstamos mamytės sakė, kad jų vaikams baisiai patinka ši šokyklė. Aš tikriausiai nebepirksiu jos antram vaikui, tiek to. Kokybei ir funkcionalumui jokių priekaištų neturiu, geras daiktas.
user posted image
Atsakyti
Toki daikta ir mum reiks nusipirkt. kolkas neturim, bet vaikui labai patinka kai aukstyn taip nesmarkiai pakilnoji, lyg sokinetu. Isisiepe iki ausu.
Atsakyti
Mano pirmajai labai patiko, o antroji ne uz ka nelipo i sokliuka. Bandau kelti, o ji iskart i dudas tongue.gif Taip, kad nesiems patinka.
Atsakyti
o tikrai įdomu galima vaikutį į tą šokliuką nuo 6 mėn ? g.gif planuoju siųsti 3 in vaikštynę, šokliuką ir stumduką, tai galvoju ar čia jau dabar paskubėti ar nuo kokių 7-8 mėn?
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2010 02 24, 10:36)

o mes i sita sokliuka nuo 4.5 ikisom unsure.gif tai, kad ten net neraso nuo kada galima, nuo tada, kai galvyte pats tvirtai laiko mirksiukas.gif sokinet dar labai nesokineja, bet muse mielai pakramto ir zaislus ciupineja biggrin.gif o va buvom draugu mergyte 11 men ikise, tai davesi issisiepus iki ausu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2010 02 27, 17:12)
o mes i sita sokliuka nuo 4.5 ikisom  unsure.gif tai, kad ten net neraso nuo kada galima, nuo tada, kai galvyte pats tvirtai laiko  mirksiukas.gif sokinet dar labai nesokineja, bet muse mielai pakramto ir zaislus ciupineja  biggrin.gif o va buvom draugu mergyte 11 men ikise, tai davesi issisiepus iki ausu  doh.gif

tai tada jau pirksim dabar:), nėr kada siųsti , nes kol atsiųs gali būti čieli pusę metų smile.gif norisi suteikti mažiukei kuo daugiau džiaugsmo !
Atsakyti
mes taip pat turime auksciau mineta FP rainforest sokliuka - na mano princui jis labai patinka, pries tai turejome sios serijos mazasiais supynes, tai jam neprilipo - o sokliukas thumbup.gif ir strakalioja, ir zaislus ciumpa ir pasinervina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 02 23, 20:16)
neturėjau ir nepasigedau  smile.gif  man buvo kur kas naudingesni vaikštukai,nei šokliukas  smile.gif

Tai kaip galima komentarą rašyti, kad vaikštukai naudingesni, jei neturėjot šokliuko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gražutė: 10 kovo 2010 - 12:19