Yra skelbimuose prie vaikiškos technikos bendra tema šokliukai, ten rašo mamytės, kurios parduoda

Labai dekojame citroen uz sokliuka.

neturėjau ir nepasigedau
man buvo kur kas naudingesni vaikštukai,nei šokliukas

Neskaičiau visos temos, gal jau buvo kalbėta, bet vistiek pakomentuosiu. Turėjom Fisher-Price Rainforest Jumperoo. Mazgė šokinėjo nuo 6 iki 10 mėnesių, po to išaugo. Na, lyg ir buvo jai smagu, bet šiaip ne itin iš proto kraustės. Dažnai įdėta nešokinėdavo, tik šiaip žaisliukus knebinėdavo. Nors kitos pažįstamos mamytės sakė, kad jų vaikams baisiai patinka ši šokyklė. Aš tikriausiai nebepirksiu jos antram vaikui, tiek to. Kokybei ir funkcionalumui jokių priekaištų neturiu, geras daiktas.

Toki daikta ir mum reiks nusipirkt. kolkas neturim, bet vaikui labai patinka kai aukstyn taip nesmarkiai pakilnoji, lyg sokinetu. Isisiepe iki ausu.
Mano pirmajai labai patiko, o antroji ne uz ka nelipo i sokliuka. Bandau kelti, o ji iskart i dudas
Taip, kad nesiems patinka.

o tikrai įdomu galima vaikutį į tą šokliuką nuo 6 mėn ?
planuoju siųsti 3 in vaikštynę, šokliuką ir stumduką, tai galvoju ar čia jau dabar paskubėti ar nuo kokių 7-8 mėn?

QUOTE(cameron @ 2010 02 24, 10:36)
o mes i sita sokliuka nuo 4.5 ikisom

QUOTE(Mija23 @ 2010 02 27, 17:12)
o mes i sita sokliuka nuo 4.5 ikisom
tai, kad ten net neraso nuo kada galima, nuo tada, kai galvyte pats tvirtai laiko
sokinet dar labai nesokineja, bet muse mielai pakramto ir zaislus ciupineja
o va buvom draugu mergyte 11 men ikise, tai davesi issisiepus iki ausu 

tai tada jau pirksim dabar:), nėr kada siųsti , nes kol atsiųs gali būti čieli pusę metų

mes taip pat turime auksciau mineta FP rainforest sokliuka - na mano princui jis labai patinka, pries tai turejome sios serijos mazasiais supynes, tai jam neprilipo - o sokliukas
ir strakalioja, ir zaislus ciumpa ir pasinervina

QUOTE(*Svajone* @ 2010 02 23, 20:16)
Tai kaip galima komentarą rašyti, kad vaikštukai naudingesni, jei neturėjot šokliuko?