Turėjom ir mes šokliuką. Nors pirkom naują, pinigų tikrai negaila. Sūnui labai patiko. Pradėjom naudoti nuo 7 mėn. Šokinėdavo taip, kad viskas aplink bildėdavo. Kai ėmė ropoti (pradėjo tik 10.5 mėn.), šokliukas tapo nebeįdomus.
mūsų dukrytė nuo 6 mėnesiukų šokinėja ant šokliuko.
anksčiau labai labai patikdavo jai...
bet dabar. jau tuoj 8 mėnesiai. ir kuo toliau, tuo mažiau jau nori šokinėti.. greitai atsibosta vienoje vietoje kabėti.
auga vaikas.
šokliuką pirkau iš vienos forumo maytės. už pusę parduotuvinės kainos.. ABC Design firmos..
nesigailiu.
kadangi turiu noro dar ir antrą vaikutį tuėti, tai bus dar kur panaudoja jį.
anksčiau labai labai patikdavo jai...

bet dabar. jau tuoj 8 mėnesiai. ir kuo toliau, tuo mažiau jau nori šokinėti.. greitai atsibosta vienoje vietoje kabėti.

auga vaikas.

šokliuką pirkau iš vienos forumo maytės. už pusę parduotuvinės kainos.. ABC Design firmos..
nesigailiu.
kadangi turiu noro dar ir antrą vaikutį tuėti, tai bus dar kur panaudoja jį.

super duper
nors lyg ir per anxti nuo 5 men, bet musu mazius strykinejo kaip paseles, aisku su saiku. babar jau kiek pabodes (8men) bet kartkartem mamai duoda ramybe, ypac kai reik valgi paruost, isodini virtuvej, ir striksi patenkintas, ir mato ka mama veikia

mano mažyliui irgi reikia šokliuko, o tai aš jau greit be rankų liksiu, vis šokinėja ir šokinėja.
tai gal kam jau nebereikia šokliuko, mes su mielu noru nupirktume.
QUOTE(Smurka @ 2003 10 10, 03:38)
Na nezinau, kiek naudos duoda tas sokliukas vaikui, bet jau dziaugsmo tai neismatuojamai.

Mes šiandien kaip tik nusprendėm, kad ir mums reikia šokliuko. Gal kam nereikia, nupirktumėme. arba patarkit kur galima nebrangiai nusipirkti tokį daikčiką?

pagaliau ir mes nusipirkom šokliuką, na tikrai daiktas tai
,

Ir mes turim šokliuką, tai vakar pirmą kart įdėjau (mažiui 6,5mėn.) Iš pradžių žiūrėjo nesuprasdamas, kur jis čia
O paskui tik spėjo spyruokliuot
Labai fainas dalykėlis

Šokliuką nusipirkom ir mes, nors jis dar guli supakuotas, laukiu nesulaukiu kada į jį įkyšiu mažylį. Ar tikrai galima į šokliuką nuo 4mėn? Mūsų šokliukas ABC Desigins firmos. Patarkit.

QUOTE(ksida @ 2006 01 09, 17:39)
mano mažyliui irgi reikia šokliuko, o tai aš jau greit be rankų liksiu, vis šokinėja ir šokinėja.