Vat ir aš dabar suku galvą ar bereikia tų šokliukų ir kt. dalykėlių. Aš išmokau vaikščiot be jokių šokliukų, vaikštukų ir t.t. Sakau gal ir mano vaikas išmoks

QUOTE(bitė_MAJA @ 2006 02 08, 22:55)
Vat ir aš dabar suku galvą ar bereikia tų šokliukų ir kt. dalykėlių. Aš išmokau vaikščiot be jokių šokliukų, vaikštukų ir t.t. Sakau gal ir mano vaikas išmoks 

Na vaikas tikrai vaikscioti ismoks vienokiu ar kitokiu budu

QUOTE(adiav @ 2006 02 09, 09:33)
Na vaikas tikrai vaikscioti ismoks vienokiu ar kitokiu budu
, taciau sokliukas ir mamai yra palengvinimas, nes vaikas zaidzia o mama gali tvarkyti savo reikalus 

Ne tik palengvinimas mamai, bet ir didžiulis džiaugsmas vaikui. Siūlau visiems, jei tik leidžia finansinės galimybės, nupirkti vaikučiui šokliuką.
As ir manau kad dabar vaiku nereikia auginti taip kaip mes augom, jei yra galimybe galima leisti, aisku viska ismoks vaikai, bet ir jiem dziaugsmas, ir mums
, gaila maniau kad ne ant staktos kabinamas abc design

Na mes tai neturim jokio šokliuko, o vat vaikštynes tai labai megstam..
Aišku labai užknisa ta muzikėlė, bet pripratom, ir kažkaip nekreipiam dėmesio..

Gal kas žino ar galima kur nors gauti ratukus vaikštynei
"Kotrynoj" aišku netinka, nes kainuotų daugiau nei mokėjau už pačią vaikštynę
Tai va, reikalas toks, kad prieš kelis mėnesius nusipirkau naudotą vaikštynę Chicco Taxi ir gerai neapžiūrėjau, o dabar pabandžiau įdėt dukrytę ir pamačiau, kad ta vaikštyne turbūt ne vaikas važinėjo, o jo tėvelis arba mamytė, nes ratukai sulankstyti
Tai šovė tokia turbūt kvaila mintis gal kur galima gaut tuos ratukus, gal netyčia nebūtinai Chicco tiktų, o kad ir Hauck
Nors įtariu, kad drambliuko svajonė

Tai va, reikalas toks, kad prieš kelis mėnesius nusipirkau naudotą vaikštynę Chicco Taxi ir gerai neapžiūrėjau, o dabar pabandžiau įdėt dukrytę ir pamačiau, kad ta vaikštyne turbūt ne vaikas važinėjo, o jo tėvelis arba mamytė, nes ratukai sulankstyti

As irgi nupirkau vaikui vaikstyne. Stato kojytes visa pedute ir labai patinka vaikscioti ir zaisti toj vaikstynei. Geras dalykas ir tikrai nesigailiu kad pirkau, be to vaikstynes padalos reguliuojasi didesniam vaikui auksciau pakeli mazesniam zemiau. Nors ir sako, kad atitolina vaiksciojima tos vaikstynes nelabai tikiu. Viskas turi but normos ribose.
QUOTE(renax @ 2005 11 11, 08:20)
Na buna vaikstyniu ir supuokliu viename tada jau ir labai nesedintis vaikas sedi .

Renax, o tu gal turi tokiu vaikstyniu?
Ir dar idomu, i ka reiktu atkreipti demesi perkant vaisktukus? Kad aukstis butu reguliuojamas, o i ka dar? Kiek ratuku ir pan? Galvojau, kad 8 rateliu yra stabiliausios, bet dabar zymiu firmu tik po 4 turi?

QUOTE(Martyna @ 2006 02 12, 13:23)
Gal kas žino ar galima kur nors gauti ratukus vaikštynei
Tai šovė tokia turbūt kvaila mintis gal kur galima gaut tuos ratukus, gal netyčia nebūtinai Chicco tiktų, o kad ir Hauck
Nors įtariu, kad drambliuko svajonė 

O kiek tau tu ratuku reik ar visu ?
QUOTE(renax @ 2006 02 15, 14:14)
O kiek tau tu ratuku reik ar visu ?
Įtariu, kad visų

Nors reikės vakare vyro paklaust, nes jis kažkodėl tik 6 išsiėmė ir bandys tiesint, tai įtariu 2 geri buvo

Noriu pirkt vaikštukus,tik nežinau kur ,gal žinote kur geriausia pirkti?

Mes turėjome ir vaikštukus ir šokliuką, tai pastarąjį nelabai pripažino, panaudojom tikrai trumpai, o vaikštukai pasitarnavo, svarbu ne per daug juos naudoti, po pusvalanduką porą kart dienoje nepakenks