Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Mano sumustinukai nelabai mandri, niu bet galima kaip nors sudekoruoti ir bus mandri mirksiukas.gif

Rukyta lasisa perku Costco (kainuoja 16.31) + duonyte balta irgi is Costco . Tada ant duonytes tepamo sviestuko ( Country rock ar kaip jis ten vadinasi, niu kazkas panasaus i I can't believe it's not butter) + lasisa . Antvirsaus del grozio truputeli krapu ir thumbup.gif

Is tikruju tai cia MB ismaste ir dar pirma karta as nevalgiau.... o paskui.... ypac dabar..... galeciau kiekviena diena kirsti juos.... tokie vesus, gaivus...... oi kaip uzsimaniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 06 15, 10:18)
Mano sumustinukai nelabai mandri, niu bet galima kaip nors sudekoruoti ir bus mandri  mirksiukas.gif 

Rukyta lasisa perku Costco (kainuoja 16.31) +  duonyte balta irgi is Costco .  Tada ant duonytes tepamo sviestuko ( Country rock ar kaip jis ten vadinasi, niu  kazkas panasaus i I can't believe it's not butter) + lasisa . Antvirsaus del grozio truputeli krapu ir  thumbup.gif 

Is tikruju tai cia MB ismaste ir dar pirma karta as nevalgiau.... o paskui.... ypac dabar..... galeciau kiekviena diena kirsti juos.... tokie vesus, gaivus...... oi kaip uzsimaniau  doh.gif



Dekui, situos ir as zinojau, tik as juoda duona naudoju ir tikra sviesta, nemegstu tu pakaitalu Country Rock ir tt. schmoll.gif . Radau online su cream cheese ir visais kitais pribumbasais, bandysiu ryt, siandien jegu nera.
Atsakyti
O tikras sviestas tai kuris cia ? Ta kuris nesitepa (t.y. sunku ant duonos uztepti) ?
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 06 15, 22:03)
O tikras sviestas tai kuris cia ? Ta kuris nesitepa (t.y.  sunku ant duonos uztepti)  ?



Aha rolleyes.gif . As ji palaikau preis tepdama kambario temperaturoje ir tepasi tada jis kaip"didelis" lotuliukas.gif
Atsakyti
Vistienos sumustinis,

Man labai patiko, ypac kai karsta namie ir nieko nesinori.

Isverdat vistos krutinele, palaukit kol atves, kai atvesta,suplesykit mesyte smulkiai su dviem sakutem. I vistiena sudedami supjaustyti kubeliais seleriai, susmulkintu "almonds" riesutu(galima juos keptuveje paskrudinti ant mazos ugnies), tada idekit sauksteli cesnako milteliu ( paragaukit jei nesijaucia idekit daugiau) druskos pagal skoni, juodu pipiru pagal skoni ir majonezo kad ta mase atrodytu "slapia". Palaikykit saldytuve uzdengia plevele apie 30 min, uzdedat ant plikytos bandeles(croissant), mmmm skanumelis.
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 06 16, 09:33)
Vistienos sumustinis,

Man labai patiko, ypac kai karsta namie ir nieko nesinori.

Isverdat vistos krutinele, palaukit kol atves, kai atvesta,suplesykit mesyte smulkiai su dviem sakutem. I vistiena sudedami supjaustyti kubeliais seleriai, susmulkintu "almonds" riesutu(galima juos keptuveje paskrudinti ant mazos ugnies), tada idekit sauksteli cesnako milteliu ( paragaukit jei nesijaucia idekit daugiau) druskos pagal skoni, juodu pipiru pagal skoni  ir majonezo kad ta mase atrodytu "slapia". Palaikykit saldytuve uzdengia plevele apie 30 min, uzdedat ant plikytos bandeles(croissant), mmmm skanumelis.



Skaniai skamba, ale as sus lasisa noriu wacko.gif , bet ir situos pabandysiu.
Atsakyti
manes Raskyte prase paviesinti kaip as verdu ryzius... blush2.gif
tai vat... as naudoju Basmati (atrodo taip rasosi...) ryzius. Paprastai i puoda pilu puse stiklines ryziu (mums su MB uztenka), uzpilu vegetos. tada pilu stikline vandens, dar idedu sviesto, uzdengiu dangciu ir dedu ant ugnies. kai uzverda vanduo, ugni sumazinu iki minimumo ir taip verdu dar apie 12-13 min. (paprastai uzstatau laikrodi kad nepamirsciau blush2.gif ). kai isverda, nukeliu dangti, pamaisau ir dar truputeli leidziu pastoveti. Skanaus!
Atsakyti
Jei jau apie ryžius, tai priminėt... Niekad nebūčiau pagalvojusi, bet dabar pati kitaip ir neverdu... Žodžiu, ryžius galima virti kaip makaronus - užverdi didelį kiekį vandens, pasūdai ir įdedi, kiek nori ryžių (puodelio šeimai per akis). Na ir verdi. Dabar tiksliai nepamenu, bet gal po 15 min. paragauji - jei pageidaujamo kietumo/minkštumo, tuomet nukoši per sietelį ir - voila! bigsmile.gif Mes naudojam dažniausiai, jei neklystu, Jasmine (ilgagrūdžiai balti).
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 06 18, 21:00)
manes Raskyte prase paviesinti kaip as verdu ryzius...  blush2.gif
tai vat...  as naudoju Basmati (atrodo taip rasosi...) ryzius.  Paprastai i puoda pilu puse stiklines ryziu (mums su MB uztenka), uzpilu vegetos.  tada pilu stikline vandens, dar idedu sviesto, uzdengiu dangciu ir dedu ant ugnies.  kai uzverda vanduo, ugni sumazinu iki minimumo ir taip verdu dar apie 12-13 min. (paprastai uzstatau laikrodi kad nepamirsciau  blush2.gif ).  kai isverda, nukeliu dangti, pamaisau ir dar truputeli leidziu pastoveti.  Skanaus!

aciu labai 4u.gif rolleyes.gif o dar pasipasakok kaip kepsniukus marinavot blush2.gif irgi labai skanu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 06 18, 21:05)
aciu labai  4u.gif  rolleyes.gif  o dar pasipasakok kaip kepsniukus marinavot  blush2.gif  irgi labai skanu buvo  blush2.gif



ogi nieko ypatingo... smile.gif su teryaki padazu... uzpyliau ir palaikiau gal kokias 2-4 val ir vsio... blush2.gif ir mesyte minksta gaunas ir terliotis nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 06 18, 19:34)
Jei jau apie ryžius, tai priminėt... Niekad nebūčiau pagalvojusi, bet dabar pati kitaip ir neverdu... Žodžiu, ryžius galima virti kaip makaronus - užverdi didelį kiekį vandens, pasūdai ir įdedi, kiek nori ryžių (puodelio šeimai per akis). Na ir verdi. Dabar tiksliai nepamenu, bet gal po 15 min. paragauji - jei pageidaujamo kietumo/minkštumo, tuomet nukoši per sietelį ir - voila!  bigsmile.gif Mes naudojam dažniausiai, jei neklystu, Jasmine (ilgagrūdžiai balti).


As irgi taip pat verdu thumbup.gif Tik dar perplaunu pora kart vesiu vandeniu, kad biresni butu...
Atsakyti
QUOTE(Guggy @ 2007 06 18, 21:34)
As irgi taip pat verdu thumbup.gif Tik dar perplaunu pora kart vesiu vandeniu, kad biresni butu...

Teisingai - aš irgi perplaunu. Jei nepamirštu. hihihi.gif
Atsakyti