Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Deja deja, tu teisi Balselys, tik Ru-du-du cia pas mus IL nera verysad.gif

As vaflius pati kepu su vafline, tai aisku lengviausia Aunt Jemmima(ar kokia ten ji) pancake and waffle mix ..... dametu kiausini, aliejaus , pieno ir niam niam..... bet gal kuri galetumet pasiulyti naminiu vafliu recepta ? Paprastu ir trapiu ? Niu kokie ten jie trapus... speju kiausinio daugiau reikia ir aliejaus gal , kad neliptu, niu nzn.... mano vyrui saldus patinka, tai gal kuri nors zinote receptuka ?
Dekoju is anksto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 06 01, 09:26)
.... mano vyrui saldus patinka, tai gal kuri nors zinote receptuka ?
Dekoju is anksto  ax.gif

As Lt kepdavau tos plonus,kur i tubeles sukdavome.Ar turguje i vidu budavo kremo isvirksta,tokio tipo ,tai receptukas;
6 kiausiniai
1 stik.cukraus
1 stik. miltu
200gr sviesto ar margarino...
Eiga
Kiausinius su cukrum issuki,svieta istirpini atvesini supily,ir miltai,dar kvapu galima kokiu....
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2007 06 01, 18:08)
As Lt kepdavau tos plonus,kur i tubeles sukdavome.Ar turguje i vidu budavo kremo isvirksta,tokio tipo ,tai receptukas;
6 kiausiniai
1 stik.cukraus
1 stik. miltu
200gr sviesto ar margarino...
Eiga
Kiausinius su cukrum issuki,svieta istirpini atvesini supily,ir miltai,dar kvapu galima kokiu....

uoj sitie kokie skaaaanus, tik as dar citrinytes zieveles itarkuodavau truputi, isvis wub.gif
Atsakyti
MAMIA - nu tikra vafliu lakstu cia niekur nemaciau pirkti. Tu plonu tokiu. Cia as ir tuos amerikoniskus vaflius perku ir namie kepam, bet jie nelabai man. Kazkokie beskoniai.

BALSELY - o tu tuos vaflius kepi amerikietiskoj vaflineje? As LT kepdavau, bet valfline buvo ta sunki spizine. Mes dabar turim belgisku vafliu keptuve, tai idomu ar gautusi?
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 06 01, 14:41)

BALSELY - o tu tuos vaflius kepi amerikietiskoj vaflineje? As LT kepdavau, bet valfline buvo ta sunki spizine. Mes dabar turim belgisku vafliu keptuve, tai idomu ar gautusi?

Cia LT kepdavau,ir cia maciau kazkur pirkti panase i spizine,ta sunke caro riuriko laiku.Tik idomu,kur maciau? g.gif Man atrodo Mejer.pas mus yra parda,ji panasi i Wal-Markt.reik psukti savo smegenine.
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 06 01, 15:41)
MAMIA - nu tikra vafliu lakstu cia niekur nemaciau pirkti. Tu plonu tokiu. Cia as ir tuos amerikoniskus vaflius perku ir namie kepam, bet jie nelabai man. Kazkokie beskoniai.

nu tikrai yra ,gal neatkreipei demesio.Tiesa jei didelis prekybos centras, tai nueik i Ispanu skyriu,ten irgi turetum rasti biggrin.gif Jei nerasi as tau atsiusiu biggrin.gif
Atsakyti
Kokioj pardoj NY maciusi esi? As jas daugmaz pamenu. Man tiesiog smalsu pasidare. biggrin.gif Greit i Lt vaziuosiu, tai atsivalgysiu iki kitu metu.
Atsakyti
Aciu Balselys. As igi turiu belgisku vafliu, tu storesniu vafline, bet pabandysiu, gal netycia gausis ax.gif O jei ne, tai bus proga plonu vafliu vafline nusipirkti. ja tokia, tikkitokiu rastu meksai turi, casadillas daro su jom mirksiukas.gif

IL plonu baltu vafliu visose lenku pardese yra. As juos perku Valli Market, speju Bobak'suose irgi turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2007 05 26, 06:50)
Sudominai, norėčiau pasidaryt, nors tik pusę kiekio (mažai valgytojų). Tiktai vienas klausimėlis - koks tas kondensuotas pienas (kiek sukondensuotas, kokio riebumo), su cukrum ar be jo, ir kokio didumo tas indelis. Kiek suprantu, gyveni USA, ten pas jus nemažai kas kitaip, negu Lietuvoje, pas mus Vokietijoj  - irgi, to  kondensuoto pieno be cukraus esama 3 rūšių, o su cukrum - tik rusiško, kurio paieškot tenka. Ar čia to rusko reikia?

Taigi yra Milchmädchen. Pagal skoni labai panasus i rusiska. Tik gal truputi skystesnis.
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 06 01, 21:41)

Sunkiu spiziniu keptuviu , puodu ir tt yra Kitchen Kaboodle
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 06 01, 19:07)
Kokioj pardoj NY maciusi esi? As jas daugmaz pamenu. Man tiesiog smalsu pasidare.  biggrin.gif Greit i Lt vaziuosiu, tai atsivalgysiu iki kitu metu.

na zinok ju visur yra ir PathMark, ir Key Food,ir Whole Food,netgi paprastose mazytese parduotuvelese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 05 birželio 2007 - 18:19
As noriu mandru rukytos lasisos sumustiniu. Pasiulymu kokiu nors yra? ax.gif
Atsakyti