Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Va va , teisingai Ru-du-du ! Yam yam.... bey kitoks skonis nei kondensuoto isvirto, kazko ten ypatingo prideta ax.gif
Niu bet cia prisnekejai man Wicked...... teks sianakt kondensuota man virti..... unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Laba,
gal kas galyte isdoti savo kilinarine paslapti salotu,lengvu gaiviu.Kad nebutu ilgas rosimo procesas.
O kur naudojamas vinuogiu alejus?Gavau dovanu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2007 05 30, 16:00)
Laba,
gal kas galyte isdoti savo kilinarine paslapti salotu,lengvu gaiviu.Kad nebutu ilgas rosimo procesas.

vynuogiu tai cia grape butu ? nes alyvuoges tai olive , o alyvuogiu alieju as visur is eiles, jau vegetable oil net nebeperku.

Zinai va kaip tik prisiminiau mano naujausias megstamiausias salotas :
agurkas, virta morka, suris (as naudoju monterey jack) ir biski majonezo.... kai taip karsta labai skaniai susivalgo ir atgaivina ir kaloriju nedaug turi bigsmile.gif
Atsakyti

Negaliu sitos temos skaityt... Is karto valgyt uzsimanau bigsmile.gif Ir dabar sedziu po vakarienes ir galvoju kur to kondensuoto pieno gavus... doh.gif

QUOTE(balselys @ 2007 05 30, 14:00)
Laba,

Mes vasara daznai darom spinatu salotas: pokelis spinatu, truputi alyvu aliejaus ir sendinto balsamic viniger (kuo senesnis, tuo saldesnis jis buna), sumaisai, sudelioji i lekstes, apibarstai avietemis arba pjautytomis barskemis, persiku arba mango riekelemis, kedro riesutais ir parmezano arba ozku suriu. thumbup.gif Galima pagerinti grillinta vistyte arba krevetemis... Mano drauge dar deda artisoku sirdziu (artishoke hearts) thumbup.gif
Atsakyti
as LT darydavau su paprasta salota, cia su romain lettuce..... nuplovus salotas, sluoksniuoji:salota, maltas cesnakas (labai smulkiai, as su magic bullet malu) ir alyvuogiu aliejus thumbup.gif tada pasiimi ir suvyniojus valgai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 05 31, 06:15)
as LT darydavau su paprasta salota, cia su romain lettuce.....  nuplovus salotas, sluoksniuoji:salota, maltas cesnakas (labai smulkiai, as su magic bullet malu) ir alyvuogiu aliejus  thumbup.gif  tada pasiimi ir suvyniojus valgai  thumbup.gif

ir tada geriau i svecius neiti lotuliukas.gif
as vakar marinavau vistienos krutinele supjaustyta siaudeliais ir pamusta majonezo/sojos/medaus/laimo sulciu/pipiro/cesnakines druskos marinate, niu labai liuks blush2.gif garnyrui kiausiniu misraines: kiausiniai/raudonasis svogunas/pipirai/majonezas. morku su cesnakais salotyciu ir makaronu apkepintu pomidoru tyreje. ede diedas cepsedamas rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
na, kadangi cia tema maistas uzsienyje, tai as kazkaip pastebejau, gyvendama JAV, Tenesio valstijoje, kad ten visokio slamsto pilna smile.gif jeigu nori rasti normalaus maisto, turi DAUG ka isbandyti, o tada randi kazka panasesnio i lietuviskus produktus smile.gif gal kad cia tokia gana pietine valstija, visoj valstijoj 20 lietuviu rolleyes.gif tai ir nera normalau maisto... siaip jau mes beveik atradome gerus produktus, tik man truksta, kad silkes cia nera biggrin.gif bet rimtai, zinokit, neturi jie cia silkes, gal kurie prie vandenyno gyvena ir randa, bet cia ner....
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2007 06 01, 01:28)
silkes cia nera  biggrin.gif  bet rimtai, zinokit, neturi jie cia silkes, gal kurie prie vandenyno gyvena ir randa, bet cia ner....

as kadangi is UK ir dar londono, kur lietuviu populiacija, pameciau skaiciu.. lotuliukas.gif mes turim visko. lenkisku, lietuvisku, net babajai silkes turi, pagal uzrasus panasu, kad graikiska. as tik bijau pirkti... nemegstu paprikos, o litovcu parduotuvej nusipirkau kaip tik su jomis, viskas, apetitas dingo, o LT taip valgydavau su juoda duona, paprasciausias, mamos padarytas acto marinate su pipiriukais, laurais ir svogunais, eeechh... as galvojau, kad kai rysiu viska is eiles grizus mamka aplankyti, bet ne velnio... 1.laukiausi. 2.buvo +35, tad ne maistas galvoj...
Atsakyti
BALSELY - o cia USA vafliu yra pirkti? Mano myliausia deserta priminei, o jo nei pasidaryt, nei nusipirkti galiu cia. Neatleisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 05 31, 22:07)
o cia USA vafliu yra pirkti? Mano myliausia deserta priminei, o jo nei pasidaryt, nei nusipirkti galiu cia. Neatleisiu  biggrin.gif

yra,yra didziosiose maisto parduotuvese tikrai ju rasi,nors as ir mazose randu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2007 06 01, 02:28)
Sveikos visos  4u.gif
na, kadangi cia tema maistas uzsienyje, tai as kazkaip pastebejau, gyvendama JAV, Tenesio valstijoje, kad ten visokio slamsto pilna  smile.gif  jeigu nori rasti normalaus maisto, turi DAUG ka isbandyti, o tada randi kazka panasesnio i lietuviskus produktus  smile.gif  gal kad cia tokia gana pietine valstija, visoj valstijoj 20 lietuviu  rolleyes.gif  tai ir nera normalau maisto... siaip jau mes beveik atradome gerus produktus, tik man truksta, kad silkes cia nera  biggrin.gif  bet rimtai, zinokit, neturi jie cia silkes, gal kurie prie vandenyno gyvena ir randa, bet cia ner....

Silkes yra ir amerikoniskose parduotuvese. Pasiziurek kur zuvies produktai, ji dazniausiai stiklainiukuose buna. mirksiukas.gif user posted image va yra tokiu ir tokiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 05 31, 21:07)
BALSELY - o cia USA vafliu yra pirkti? Mano myliausia deserta priminei, o jo nei pasidaryt, nei nusipirkti galiu cia. Neatleisiu  biggrin.gif

Pas mus IL visko yra ir vafliu....tik ru-du-du nera lotuliukas.gif
Atsakyti