Niu bet cia prisnekejai man Wicked...... teks sianakt kondensuota man virti.....
Va va , teisingai Ru-du-du ! Yam yam.... bey kitoks skonis nei kondensuoto isvirto, kazko ten ypatingo prideta
Niu bet cia prisnekejai man Wicked...... teks sianakt kondensuota man virti.....
QUOTE(balselys @ 2007 05 30, 16:00)
Laba,
gal kas galyte isdoti savo kilinarine paslapti salotu,lengvu gaiviu.Kad nebutu ilgas rosimo procesas.
O kur naudojamas vinuogiu alejus?Gavau dovanu....
gal kas galyte isdoti savo kilinarine paslapti salotu,lengvu gaiviu.Kad nebutu ilgas rosimo procesas.
vynuogiu tai cia grape butu ? nes alyvuoges tai olive , o alyvuogiu alieju as visur is eiles, jau vegetable oil net nebeperku.
Zinai va kaip tik prisiminiau mano naujausias megstamiausias salotas :
agurkas, virta morka, suris (as naudoju monterey jack) ir biski majonezo.... kai taip karsta labai skaniai susivalgo ir atgaivina ir kaloriju nedaug turi
Negaliu sitos temos skaityt... Is karto valgyt uzsimanau
QUOTE(balselys @ 2007 05 30, 14:00)
Laba,
Mes vasara daznai darom spinatu salotas: pokelis spinatu, truputi alyvu aliejaus ir sendinto balsamic viniger (kuo senesnis, tuo saldesnis jis buna), sumaisai, sudelioji i lekstes, apibarstai avietemis arba pjautytomis barskemis, persiku arba mango riekelemis, kedro riesutais ir parmezano arba ozku suriu.
as LT darydavau su paprasta salota, cia su romain lettuce..... nuplovus salotas, sluoksniuoji:salota, maltas cesnakas (labai smulkiai, as su magic bullet malu) ir alyvuogiu aliejus
tada pasiimi ir suvyniojus valgai
QUOTE(Raskyte @ 2007 05 31, 06:15)
as LT darydavau su paprasta salota, cia su romain lettuce..... nuplovus salotas, sluoksniuoji:salota, maltas cesnakas (labai smulkiai, as su magic bullet malu) ir alyvuogiu aliejus
tada pasiimi ir suvyniojus valgai 
ir tada geriau i svecius neiti
as vakar marinavau vistienos krutinele supjaustyta siaudeliais ir pamusta majonezo/sojos/medaus/laimo sulciu/pipiro/cesnakines druskos marinate, niu labai liuks
Sveikos visos
na, kadangi cia tema maistas uzsienyje, tai as kazkaip pastebejau, gyvendama JAV, Tenesio valstijoje, kad ten visokio slamsto pilna
jeigu nori rasti normalaus maisto, turi DAUG ka isbandyti, o tada randi kazka panasesnio i lietuviskus produktus
gal kad cia tokia gana pietine valstija, visoj valstijoj 20 lietuviu
tai ir nera normalau maisto... siaip jau mes beveik atradome gerus produktus, tik man truksta, kad silkes cia nera
bet rimtai, zinokit, neturi jie cia silkes, gal kurie prie vandenyno gyvena ir randa, bet cia ner....
na, kadangi cia tema maistas uzsienyje, tai as kazkaip pastebejau, gyvendama JAV, Tenesio valstijoje, kad ten visokio slamsto pilna
QUOTE(Sacra @ 2007 06 01, 01:28)
silkes cia nera
bet rimtai, zinokit, neturi jie cia silkes, gal kurie prie vandenyno gyvena ir randa, bet cia ner....
as kadangi is UK ir dar londono, kur lietuviu populiacija, pameciau skaiciu..
QUOTE(Rutti @ 2007 05 31, 22:07)
o cia USA vafliu yra pirkti? Mano myliausia deserta priminei, o jo nei pasidaryt, nei nusipirkti galiu cia. Neatleisiu 
yra,yra didziosiose maisto parduotuvese tikrai ju rasi,nors as ir mazose randu
QUOTE(Sacra @ 2007 06 01, 02:28)
Sveikos visos
jeigu nori rasti normalaus maisto, turi DAUG ka isbandyti, o tada randi kazka panasesnio i lietuviskus produktus
gal kad cia tokia gana pietine valstija, visoj valstijoj 20 lietuviu
tai ir nera normalau maisto... siaip jau mes beveik atradome gerus produktus, tik man truksta, kad silkes cia nera
Silkes yra ir amerikoniskose parduotuvese. Pasiziurek kur zuvies produktai, ji dazniausiai stiklainiukuose buna.
va yra tokiu ir tokiu
QUOTE(Rutti @ 2007 05 31, 21:07)
BALSELY - o cia USA vafliu yra pirkti? Mano myliausia deserta priminei, o jo nei pasidaryt, nei nusipirkti galiu cia. Neatleisiu 
Pas mus IL visko yra ir vafliu....tik ru-du-du nera