IKi pastojimo krūtinė nebuvo didelė, bet kaip tik pastojau, ji dar labiau pastangrėjo ir padidėjo. Atrodžiau papinga pana. Kai pagimdžiau, maitinau 2 mėnesius, o dabar krūtinė tokio dydžio kaip ir prieš neštumą, tik stangrumo jokio neliko. Kažkokia minkšta. Berašant toks net palyginimas toptelėjo - galima kaip tešlą minkyti.
po gimdymo liko tas pats dydis kaip ir prieš pastojant, bet jau stangrumo nepalyginti
. kaip sakau- po maitinimo, kaip kokia kempynė
Krūtinė po gimdymo tikrai didesnė.Anksčiau ir liemenėlės nereikėjo, o dabar nešioju c dydžio.Dar maitinu, tikiuos, kai baigsiu maitinti, krūtinė nepasikeis?O jums ar pasikeitė, kai baigėt maitint?
QUOTE(kadisi @ 2006 01 23, 12:18)
Krūtinė po gimdymo tikrai didesnė.Anksčiau ir liemenėlės nereikėjo, o dabar nešioju c dydžio.Dar maitinu, tikiuos, kai baigsiu maitinti, krūtinė nepasikeis?O jums ar pasikeitė, kai baigėt maitint?
Va būtent, čia visos mamytės ir guodžiasi, kad krūtinė pasikeitė po maitinimo, kad suglebo, o kai kuriom ir sumažėjo (pasidarė mažesnė nei prieš neštumą), aš irgi dar matinu ir viskas liuks, bet tai normalu, nes krūtinė pilna pieno, užtai gražiai ir atrodo... Įdomu, kas bus toliau...
Sunu maitinau 4,5men. Kai baigiau, krutine sumazejo ir subliusko
net buvau pavadinima joms sugalvojus "Kabenos"...buvo taip liudna..
Bet...po kokiu 2 - 2.5 metu krutine pradejo atsistatyti...pasidare standesne ir padidejo...kaip apsidziaugiau
Dabar dar labiau padideja tam tikrom men ciklo dienom...tai vos is liemeneles neiskrenta
Taigi siulyciau nepergyventi ir bent pora, trejeta meteliu pakentet
Bet...po kokiu 2 - 2.5 metu krutine pradejo atsistatyti...pasidare standesne ir padidejo...kaip apsidziaugiau
Dabar dar labiau padideja tam tikrom men ciklo dienom...tai vos is liemeneles neiskrenta
Taigi siulyciau nepergyventi ir bent pora, trejeta meteliu pakentet
QUOTE(kadisi @ 2006 01 23, 13:18)
Kai maitinau mano išvis šakės kokia buvo
QUOTE(Keiti @ 2006 01 23, 20:06)
Va būtent, čia visos mamytės ir guodžiasi, kad krūtinė pasikeitė po maitinimo, kad suglebo, o kai kuriom ir sumažėjo (pasidarė mažesnė nei prieš neštumą), aš irgi dar matinu ir viskas liuks, bet tai normalu, nes krūtinė pilna pieno, užtai gražiai ir atrodo... Įdomu, kas bus toliau...
Žinok, bus taip pat kaip ir visom
Matinau 4 menesius, pries nestuma krutine buvo normali, stangri, po maitinimo ir sumazejo ir baisiai jau minksta liko
nepatinka ji man tokia...bet nesizudysiu gi
QUOTE(Soni @ 2006 01 19, 21:23)
o, kaip norėčiau nors vieną dydį kam nors padovanoti...
MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gal žinot kokių nors pratimėlių, kad krūtinė padidėtų ir pastangrėtų
QUOTE(kadisi @ 2006 01 23, 12:18)
pasikeitė,kai maitinau nešiojau D,o pabaigusi C,beje prieš gimdymą buvo B,taigi kaip ir padidėjo...
aišku stangrumo trūksta
gal sportas padėtų?