Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

QUOTE(rasulkadz @ 2006 01 25, 17:24)
Gal žinot kokių nors pratimėlių, kad krūtinė padidėtų ir pastangrėtų ax.gif  ax.gif

Labai tvirtina ir stangirna bei kelia krūtinę atsispaudimai plačiomis rankomis, jeigu per sunku ištiestom kojom, galima daryti sulenktom per kelius. Kvėpavimas turi būti toks. Kai nusileidžiam į atsispaudimą - orą iškvėpiam per burną, o kai kylam - įkvėpian per nosį. Teisingas kvėpavimas būtinas tam, kad stimuliuotųsi raumuo. Prieš darant pratimą reiktų apšilti, o po pratimo raumenį ištempti: Atsistoji į kambario kampą (veidu į jį), rankas padedi ant sienos ir leidiesi į tokį atsispaudimą stačiom kiek įmanoma giliau.

p.s. atsispaudimai privalo būti daromi plačiomis rankomis, nes priešingu atveju dirbs tricepsas, o ne krūtinės raumuo.
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2004 10 25, 21:39)
tik nesupykit, jei tokia teemele jau buvo gun_bandana.gif
mane konkreciai domina kaip pasikeite krutines dydis po gimdymo g.gif ar sumazejo, ar padidejo, ar liko tokia pati?
girdejau, kad pas ka maza krutine - po gimdymo dar pamazeja, o pas ka didele - padideja... ar teisybe, kazin g.gif
siaip as noreciau, kad man pamazetu...
pasidalinkit savo patirtim biggrin.gif

Mano krūtinė iš C pasidarė E lotuliukas.gif Juokas pro ašaras, Lolo Ferrari nemokamai, jokių plastinių operacijų g.gif

Pratimukas - delną suglaudi su delnu prieš krūtinę ir stūmi vieną delną į kitą, tvirtina raumenis.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 01 28, 21:28)
Mano krūtinė iš C pasidarė E lotuliukas.gif  Juokas pro ašaras, Lolo Ferrari nemokamai, jokių plastinių operacijų g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Likimo draugė
Iki gimdymo krūtinė jau buvo padidėjus, o po tai iš vis doh.gif Siunčiau vyrą liemenėlės pirkti, po to dar kelis kart keisti, kol pasakė, kad didesnių nebebūna doh.gif O man nešti tokią pieninę su savim ir taip kančia, o čia dar maišų didesnių nebesiuva doh.gif
Tikiuos kai baigsiu maitinti sumažės kieknors. Nors bus nelabai graži, nukarusi ir strijuota, bet bent jau tokio svorio nešiotis nereiks blush2.gif
Atsakyti
Kai buvau nėščia, tai mano krūtinė nuo B padidėjo iki D, pagimdžius iš viso netilpo į jokiu rėmus, vos pagal spec užsakymą nesisiuvau, o paskui pieno gamyba prisitaikė prie mano dukrytės poreikių ir viskas susitvarkė, tik vat dabar, kai jau mažai valgome, tai krūtinė pasidarė maža, su strijomis ir visa suglebusi verysad.gif . O mano kaimynės, kuri irgi mama, tai iš viso dingo blink.gif Aš čia viai rimtai. Nežinau kaip jums, mamytės, bet man, žiūrint į mano suglebusią krūtinę graudu darosi, net prieš vyrą gėda pasirodyti verysad.gif Sportuoti tai sportuosiu, bet rezultatų ilgai reiks laukti, oi kaip ilgai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaki @ 2006 01 29, 15:03)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Likimo draugė
Iki gimdymo krūtinė jau buvo padidėjus, o po tai iš vis  doh.gif  Siunčiau vyrą liemenėlės pirkti, po to dar kelis kart keisti, kol pasakė, kad didesnių nebebūna  doh.gif  O man nešti tokią pieninę su savim ir taip kančia, o čia dar maišų didesnių nebesiuva  doh.gif
Tikiuos kai baigsiu maitinti sumažės kieknors. Nors bus nelabai graži, nukarusi ir strijuota, bet bent jau tokio svorio nešiotis nereiks  blush2.gif

Nu tikrai, man tas pats, prieš nėštumą išvis buvo B blink.gif , nusipirkau maitinančiai liemenėlių D dydžio, nu sakau jau daugiau negali padidėti, nu tai panešiojau jas dar nėštumo metu ir po gimdymo užsidėjau, o kai pradėjo normaliai gamintis pienas, tai prisireikė E, o apimtis 75, nu tai ne visur tokių gausi g.gif , vyrui užkniso tos liemenėlių parduotuvės bigsmile.gif Rezultate turiu 5 liemenukus maitinimui, du per maži, vieno per plati apimtis, vienas blogai laiko mano gėrybes, nes siauros petnešos, o vienas nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Carriwell firmos, jų būna BŪK MAMOJE, kainelė tai tokia g.gif , 106Lt., bet negaliu atsidžiaugti, laiko puikiai, ji tamposi, tai prisitaiko prie krūtinės, papilnėja ir ji prasiplečia, išvalgyta ir ji sumažėja. Dar labai gerai laiko pieno sugerėjus, niekur jie neslydinėja ir nevažinėja, o ir miegoti labai su ja gerai, dar vienas faktas, ji greit džiūna, tad galima apseiti ir su viena iš bėdos mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(laura.26s @ 2006 01 29, 16:27)
Kai buvau nėščia, tai mano krūtinė nuo B padidėjo iki D, pagimdžius iš viso netilpo į jokiu rėmus, vos pagal spec užsakymą nesisiuvau, o paskui pieno gamyba prisitaikė prie mano dukrytės poreikių ir viskas susitvarkė, tik vat dabar, kai jau mažai valgome, tai krūtinė pasidarė maža, su strijomis ir visa suglebusi  verysad.gif .  O mano kaimynės, kuri irgi mama, tai iš viso dingo blink.gif Aš čia viai rimtai. Nežinau kaip jums, mamytės, bet man, žiūrint į mano suglebusią krūtinę graudu darosi, net prieš vyrą gėda pasirodyti verysad.gif Sportuoti tai sportuosiu, bet rezultatų ilgai reiks laukti, oi kaip ilgai... unsure.gif

Laura console.gif Ir aš bijau, kad taip nebūtų, bet nieko nepadarysi, vaikai yra ir džiaugsmas, ir laimė, ir pasiaukojimas g.gif Pasportuosi, gal kiek pagerės, o vyras jei ne durnas, tai nuo to tavęs nenustos mylėti, juk tu jam padovanojai didžiausią gyvenime stebuklą, t.y. kūdikėlį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 01 30, 13:45)
Nu tikrai, man tas pats, prieš nėštumą išvis buvo B blink.gif , nusipirkau maitinančiai liemenėlių D dydžio, nu sakau jau daugiau negali padidėti, nu tai panešiojau jas dar nėštumo metu ir po gimdymo užsidėjau, o kai pradėjo normaliai gamintis pienas, tai prisireikė E, o apimtis 75, nu tai ne visur tokių gausi g.gif , vyrui užkniso tos liemenėlių parduotuvės bigsmile.gif  Rezultate turiu 5 liemenukus maitinimui, du per maži, vieno per plati apimtis, vienas blogai laiko mano gėrybes, nes siauros petnešos, o vienas nerealus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Carriwell firmos, jų būna BŪK MAMOJE, kainelė tai tokia  g.gif , 106Lt., bet negaliu atsidžiaugti, laiko puikiai, ji tamposi, tai prisitaiko prie krūtinės, papilnėja ir ji prasiplečia, išvalgyta ir ji sumažėja. Dar labai gerai laiko pieno sugerėjus, niekur jie neslydinėja ir nevažinėja, o ir miegoti labai su ja gerai, dar vienas faktas, ji greit džiūna, tad galima apseiti ir su viena iš bėdos mirksiukas.gif

Ojojoj mano krutine irgi padidejo trigubai doh.gif ,gal galetumei konkreciau kur ta liemenuka galeciau rasti blush2.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumkius @ 2006 01 30, 18:31)
Ojojoj mano krutine irgi padidejo trigubai doh.gif ,gal galetumei konkreciau kur ta liemenuka galeciau rasti blush2.gif aciu mirksiukas.gif

Vilniuje parduotuvė "BŪK MAMA", Kalvarijų g. prie Medijos, o Kaune parduotuvė "DAR NE MAMA". Būtų gerai, kad pasiskambintum prieš tai, nes ne visus dydžius turi, bet jie gali atsivežti.

Kalvarijų g. 98/54, 08211 Vilnius
Tel.: (5) 2757586
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 01 30, 18:44)
Vilniuje parduotuvė "BŪK MAMA", Kalvarijų g. prie Medijos, o Kaune parduotuvė "DAR NE MAMA". Būtų gerai, kad pasiskambintum prieš tai, nes ne visus dydžius turi, bet jie gali atsivežti.

Kalvarijų g. 98/54, 08211 Vilnius 
Tel.: (5) 2757586

Aciu labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumkius @ 2006 01 30, 19:01)
Aciu labai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nėr už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano padidejo smile.gif
Atsakyti
Po gimdymo tai ojoi joi kaip padidėjo, tačiau po maitinimo,
(nes jau maitinimas eina į galą) ojoi joi kaip sumažėjo, ir kokia negraži pasidarė cry.gif kaip pataisyti net neišmanau cry.gif
Atsakyti