Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

Mano krutine siek tiek padidejo, na gal vienu dydziu, taciau kazkaip matau, kad tysta, nors miegu su liemenele. unsure.gif Aisku nesinoretu prarasti turetosios dydzio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2004 10 27, 09:00)
Nenervink mad.gif  kad man taip biggrin.gif

drinks_cheers.gif
O man ir po pirmo,ir po antro vaiko liko tokia pat kaip ir buvo ax.gif
Atsakyti
pas mane krutine buvo normali(2 dydzio),kai buvau nestuke.gif padvigubejo(4dydis).labai greit augo tai striju kaip priseta,baigiau maitint (maitinau iki 8,5 men)tai sumazejo siek tiek (3 dyd.)
Atsakyti
mano buvo gan nemaza, C, kai kuriu firmu liemenukai ir D. maitinu jau beveik metukus, ir ka gi, sumazejo - papukai iskrenta is liemenuko. tevelis tai nelabai patenkintas:) bet man gerai, nes truputi kompleksuodavau del nemazos krutines. tai, ko gero, visgi vienu numeriu manieji sumazejo.
Atsakyti
Man po pirmo krutineliko tokia pat, o po antro baisiai padidejo schmoll.gif , ir vyras pradejo skustis, kad per didele.
Atsakyti
Mano buvo B dydžio, o dabar, kai maitinu-D. Įdomu kaip papukai atrodys, kai baigsiu maitinti ax.gif
Atsakyti
tongue.gif AI moterytes kazi nuo ko visa tai priklauso?mano krutine pries nestumus buvo 2dydzio per maitinimus 4d (pirma valge 1m antrasis 8men)o dabar tai visai atrodo nieko nebeliko ir su liemenele miegodavau ir su rankom nenutraukinedavau rodos saugojau reikes turbut taupyti plastinei operacijai nes kazkaip lyg ir kompleksiukas noretu kabintis verysad.gif
Atsakyti
didesne-mazesne,gerai,kad dar yra aplamai.o kai labai maza,ir kazkaip i matinimo pabaiga matosi,kad tysta,tai...vaizdelis ne koks!l
Atsakyti
turbut nuo to niekas neapsaugotas. nutysta visos... ir mazos, ir didesnes. gaila aisku, kad forma ju suprasteja, bet toks gyvenimas:) cia viena is leliuku turejimo 'dovanu'...
Atsakyti
Visada buvau mazos krutys 34 B(1), nes intensyviai sportuoju, taciau maitinat Mazaji, buvau patenkinta savo dyziu(36B) (vyras irgi neatsizavedavo). Tik kartais budavo nepatogu, kai viena krutis budavo didesne nei kita. Tai ant sleikuciu palaidiniu nenesiodavau smile.gif Dabar nustojau maitinti ir vel krutine kaip paaugles verysad.gif Vis erzinu vyra, gal inplantu reikia tongue.gif (nors niekada tai nedaryciau)
Atsakyti
Man tai tikrai padidėjo būvau nusipirkus bet ka reik mest nes per maži
Atsakyti
mano tik is karto po gimdymo padidejo 2 dydziai, o dabar lyg ir tokai pati kaip buvo, tik estetinis vaizdas nekoks, suglebusi ir striju galybe, nepadejo nei kremai nei jokios kitos proceduros, nes per trecia nestumo menesi taip staigiai krutys padidejo, kad nuo to niekaip negalejau apsisaugoti, teko netgi isnuomoto vestuvine suknele taisyti lotuliukas.gif
Atsakyti