Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

hah.gif mano prieš gimdyma buvo graži didoka krutinė ko dabar apie ją nepasakyčiau-sumažėjo,suminkštėjo. huh.gif
Atsakyti
Mano krutine prieš neštuma buvo didoka(mano nuomone),c didžio,bet labai norejosi kiek mažesnės,kol maitinau tai buvo tiesiog didžiule rolleyes.gif ,bet kai baigiau maitinti sumažejo iki c didžio,forma kaip ne keista nenukentejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PUMIKE @ 2006 03 06, 17:24)
Mano krutine prieš neštuma buvo didoka(mano nuomone),c didžio,bet labai norejosi kiek mažesnės,kol maitinau tai buvo tiesiog didžiule rolleyes.gif ,bet kai baigiau maitinti sumažejo iki c didžio,forma kaip ne keista nenukentejo  tongue.gif

Kazkoks kosmaras dabar d 85 o buvo b,a6 jau nebe=inau k1 daryt schmoll.gif ir skauda ne6iot toki sviri g.gif
Atsakyti
Prieš pirmą gimdymą buvo nemaža,po gimdymo tokia ir liko.Prieš abu vaikus labai patiko vyrui mano krūtinė,o dabar dar labiau nes kai maitinu antrą vaikutį tai ji tokia stangresnė atrodo.Nežinia kaip bus su ja kai baigsiu maitint.
Atsakyti
Po dvieju vaiku maitinimo sakyciau susitrauke. Tikdavo b, o dabar ten tustuma, tenka naujai garderoba kaupti.
Atsakyti
Prieš pastojimą turėjau nemažą krūtinę, o jau po gimdymo išvis pirkau visas liemenėles dviem dydžiais didesnais, tačiau baigus maitint jos taip susitraukė, kad turiu pirk visas naujas ir daug mažesnes liemenėles.
Atsakyti
Na dar maitinu svao dukryte krūtimi, bet vyras sako, kad krūtinė mano tokia kokia ir buvo, va tik svorio nemažai numečiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auste @ 2006 02 19, 08:43)
hah.gif mano prieš gimdyma buvo graži didoka krutinė ko dabar apie ją nepasakyčiau-sumažėjo,suminkštėjo. huh.gif

Gaila, bet pas mane ta pati situacija verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2006 03 15, 04:59)
Na dar maitinu svao dukryte krūtimi, bet vyras sako, kad krūtinė mano tokia kokia ir buvo, va tik svorio nemažai numečiau. ax.gif

Nenoriu nuvlt,bet as irgi kol maitinau tai krutine grazi buvo,net ir praejus po baigimo matint dar kokius 3menesius buvo grazu ziuret,vyliausi,kad jau tokia ir liks,bet... praejo daugiau laiko ir dabar nera tokia kokia turejau preis nestuma,tokie minksti,patyse verysad.gif . Aisku pas kiekviena kitaip. Gal tavoji liks tokia grazi kokia turi. To ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Tai savaime aisku, kad maitini vaika krutine padideja, nes ten gi pienukas gaminas smile.gif O vat jau baigus maitinti, visai kita situacija g.gif ir ne visada i geresne puse schmoll.gif
Nezinau sako, kad tie visi pientraukiai nelabai gerai krutine veikia, oda istempia ir visa kita. man pvz. sesele sake, kad pienuka geriausiai rankomis nutraukti (gal ir nelabai patogu, bet gal tikrai).
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2006 03 20, 15:37)
Tai savaime aisku, kad maitini vaika krutine padideja, nes ten gi pienukas gaminas smile.gif  O vat jau baigus maitinti, visai kita situacija g.gif  ir ne visada i geresne puse schmoll.gif 
Nezinau sako, kad tie visi pientraukiai nelabai gerai krutine veikia, oda istempia ir visa kita. man pvz. sesele sake, kad pienuka geriausiai rankomis nutraukti (gal ir nelabai patogu, bet gal tikrai).

Nezinau, bet abejoju ar pientraukis jau taip istampo krutine, manau jokio skirtumo ar rankom ar pientraukiu,vistiek pasikeicia krutines forma po maitinimo smile.gif
Atsakyti
O kad visada turėčiau tokią krūtinę kaip dabar,gaila kad žiema,neturiu kur pasipuikuoti.Iki nėštumo buvo 87cm,odabar 94cm.
Atsakyti