Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

Tikrai padidėjo, nors ir taip nemažą turėjau doh.gif Problema su liemenukais. Dažniasiai siūlo labai baisius, tokiom storom petnešom. Tai pavargstu kol gaunu to, ko noriu.
Atsakyti
O mano krūtinė sumažėjo, žiūrėsim kaip bus kai baigsiu maitinti, bet dabar perku numeriu mažesnes liemenėles biggrin.gif
Atsakyti
nemaitinau, o krūtinė padidėjo vienu dydžiu ir truputį strijų yra blink.gif
Atsakyti
Mano tai sumazejo..... verysad.gif
Atsakyti
aš savo žvirblių maitinu jau 4,5mėn, tai krūtinė dabar vienu dydžiu didesnė ax.gif labai norėčiau, kad tokia ir liktų, betkažin kai ten bus iš tikrųjų g.gif rolleyes.gif noriu paklausti, ar visom mamytėm baigus maitint krūtinė sumažėjo? ax.gif
Atsakyti
o maniškė nors maitinu lyg ir sumažėjo, bet vistiek nešioju dydį D-man tai gražu jau darosi: plokščias pilvukas ir didoka krūtinėlė bigsmile.gif
Atsakyti
Mano tai buvo nedidele blush2.gif , bet po maitinimo ji dar sumazejo doh.gif jau man net kompleksa atsirado verysad.gif Vis pasiziuriu i veidrodi ir matau kad pilvukas, nors esu ir kuda daugiau matosi negu krutine verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mano tai padidejo thumbup.gif tik dabar sukiai grazia liemenele savo turtui randu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(silvuks @ 2006 09 16, 19:41)
mano tai padidejo thumbup.gif  tik dabar sukiai grazia liemenele savo turtui randu verysad.gif

Tas tai teisybė su tais liemenukasi tai kažkokia problema Lietuvoje aggressive.gif
Atsakyti
Mano krutine buvo maza, bet dabar padidejo, bet vat idomu nustojus maitint ji lbai susitrauks, nu velnias kaip nenoreciau biggrin.gif
Atsakyti
Pirma kart smarkiai padidejo smile.gif ,paskui sumazejo.antra karta padidejo ne taip stipriai,bet turbut nieko neliks doh.gif
Atsakyti
Mano gal ir vietoje liko, tačiau kai pienuko susikaupia, tai gerokai išsipučia.Todėl dar vis nešioju liemenėlę maitinimui.
Atsakyti