Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

o aš liemenėlės maitinimui nenešioju-ji man krūtinės neprilaiko schmoll.gif
Kad liktų gražios formos padarau pratimukų ir nešioju liemenukus, kurie pakelia krūtinę thumbup.gif
šiaip tai biustas įspūdingas hihihi.gif
Atsakyti
As jau pries tai rasiau apie savo krutine, kad mano papuliai minkstoki, suglebe buvo po gimdymo, maitinau apie pora men., tai is vis nusitase:), bet kai dingo pienukas, nenuleidau ranku, pirkau vichy krema, krutinei, dariau keleta pratimu (pav., darai atsispaudimus, bet sulenktomis kojomis, aisku, pacios krutines tai nepakels, bet stiprinimas jos raumuo, dar vienas: sudekite rankas kaip maldai ir stumkite abi rankeles i viena puse ir i kita ..tad tokiu pratimu kasdien po 20 padarau ir siandien...tad mano mazei greit 8 men., o mano krutine nebuvo didele, taciau jau atsistate, stovi papuliai kaip anksciau ir tas minkstumas kitoks...sekmes
ai dar vienas dalykas visai pamirsau, kad pastebejau kai kuriuos pokycius pradejus gerti konktraceptikus, krutine ir padidejo ir pagrazejo ir standesne pasidare...zinok zmogau ar cia nuo tu pratimu ar nuo vaistu... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Pirma karta mano krutine gal siek tiek padidejo, gal del to kad maitinau tik kelis menesius. O antra karta, tai ne tik sumazejo bet labai negraziai susitrauke. As kai maitinau antra vaika tai maitinau 6 men. bet pieno buvo labai daug, ir papukai buvo kai mano mociutes, gal kokio 3 ar 4 dydzio. Tiesiog dydziu skirtumas gavosi didelis (buvo 1-2 dydis). Matyt oda labai jau issitempe, o kai pienas dingo tai ir liko viskas kabeti.
Atsakyti
oj, pas mane krutine buvo visai nieko, na bet jau po keliu menesiu maitinimo, tai yra pieno nutraukinejimo, su pientraukiu(geru pientraukiu avent), is krutines nieko neliko verysad.gif na nera taip kad nieko, ji sumazejo po gimdymo tongue.gif
tai vat taip ir atsitiko blush2.gif
Atsakyti
Po gimdymo padidejo, vos i liemenele telpa smile.gif
Atsakyti
o čia daugeliui, kai baigia maitinti tai krutinė kabaliuoja?Aš irgi nusitraukinėju su pientraukiu "aventus" kažin kaip man bus g.gif
Atsakyti
Naudojausi tos pacios firmos pientraukiu taip pat, bet gal cia ne nuo to priklauso. Pas manw pvz. pieno butu uzteke dar porai, fontanais svirksdavo, nespedavau persirengineti ir pan. tai gal tas ir turejo itakos. Be to po cezario nelabai sportais galejau uzsiiminet ir organizmas ilgiau atsistatinejo...O gal virsnorminio priaugto svorio blush2.gif Kas dabar ten zino...
Atsakyti
Mano krutine vos vos padidejo unsure.gif
Nors tikejausi,kad kaip reikiant padides lotuliukas.gif Cia vis del to klaidingo posakio-kai po gimdymo krutine padideja doh.gif doh.gif doh.gif
biggrin.gif
Atsakyti
as ir nesupykciau jei kiek padidetu biggrin.gif nes kai nustojau maitinti tai visai nieko gero neliko lotuliukas.gif arba taip atrodo del to kad kol maitinau buvo laaabai padidejus smile.gif
Atsakyti
As tai dar maitinu pati. Tai kai isvalgo maziukas kruti galima nuspeti kokia ji liks... rolleyes.gif Buvo labai maza, o liks gal siek tiek didesne, bet tokia... nu kaip skuduriukai biggrin.gif
Atsakyti
mano iki nestumo buvo vidutinio dydzio, per nestuma padidejo mazdaug vienu dydziu, o kai maitinau dar vienu, o daba tai visai susitrauke. atrodo kad mazesnes dabar, nei buvo pries nestuma ir nukarusios kazkokios tos krutys pasidare. tikiuosi po kiek laiko atsistatys...
Atsakyti
Baisiausia, kad neatsistato. Nebent operacija. verysad.gif
Atsakyti