Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 10 25, 12:46)
Che che biggrin.gif Aš tai bučiau nieko prieš, bet vyras net į kalbas nesileidžia- nes natūralumo šalininkas lotuliukas.gif

Mano tai pasake,kad dar po vieno leliaus gausiu bigsmile.gif ,maziukai,bet kaip man cia jam dukryte reiktu suorganizuot? g.gif ?Va tokios salygos blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(REBECA @ 2006 10 25, 12:51)
Mano tai pasake,kad dar po vieno leliaus gausiu bigsmile.gif ,maziukai,bet kaip man cia jam dukryte reiktu suorganizuot? g.gif ?Va tokios salygos blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai turi susiimti ir rimtai padirbėti ties šiuo klausimu- juk toooks atlygis laukia biggrin.gif
O aš, vargšelė, pasitenkinsiu push-up liemenėle schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 10 25, 13:04)
Tai turi susiimti ir rimtai padirbėti ties šiuo klausimu- juk toooks atlygis laukia biggrin.gif
O aš, vargšelė, pasitenkinsiu push-up liemenėle schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Man tai ir dvieju vyru gana doh.gif lotuliukas.gif .Vargsiuke,as tai vieninteli sau patinkanti push-up'a radau savo spanieliams visam mieste mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(REBECA @ 2006 10 25, 13:12)
Man tai ir dvieju vyru gana doh.gif  lotuliukas.gif .Vargsiuke,as tai vieninteli sau patinkanti push-up'a radau savo spanieliams visam mieste mega_shok.gif

Aha, aš tai radau gerą push-up maitinančioms , su visokiais patogiais atsegimais ir pan. Geras išradimas, tiesa teko nemažai suploti už jį. Galvojau kad liemenėlės maitinančioms būna visos negražios ir bobiškos, o pasirodo ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 10 25, 13:12)
Aha, aš tai radau gerą push-up maitinančioms , su visokiais patogiais atsegimais ir pan. Geras išradimas, tiesa teko nemažai suploti už jį. Galvojau kad liemenėlės maitinančioms būna visos negražios ir bobiškos, o pasirodo ne mirksiukas.gif

Eik eik?Oten ka su pakietintais kauseliais?
Atsakyti
QUOTE(REBECA @ 2006 10 25, 13:21)
Eik eik?Oten ka su pakietintais kauseliais?

Aga. Ir su nerinukais rolleyes.gif Tiesa spalvų pasirinkimas skurdokas, tik kūno spalvos, balti ir juodi.
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 10 25, 13:29)
Aga. Ir su nerinukais rolleyes.gif Tiesa spalvų pasirinkimas skurdokas, tik kūno spalvos, balti ir juodi.

Geras,juodi man patinka thumbup.gif .Gal Panevezy tokia parda rasciau? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(REBECA @ 2006 10 25, 14:42)
Geras,juodi man patinka thumbup.gif .Gal Panevezy tokia parda rasciau? ax.gif  mirksiukas.gif

Aš Vln, pirkau Mažylio pasaulyje (pasirodo ne visai mažylio pasaulis biggrin.gif ). Tikriausiai ir Panevežy turėtu būti, kokioj didesnėj vaikiškų prekių parduotuvėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_anarchija: 25 spalio 2006 - 13:45
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 10 25, 14:45)
Aš Vln, pirkau Mažylio pasaulyje  (pasirodo ne visai mažylio pasaulis biggrin.gif ). Tikriausiai ir Panevežy turėtu būti, kokioj didesnėj vaikiškų prekių parduotuvėj.

Nea,tokios nera.Reiks dar Babilona prapurtyt wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(REBECA @ 2006 10 25, 12:32)
Saunuole,as irgi planuoju maitint tol kol pinuko turesiu.Na,o del spanielio,tai ..tfu,tfu,tfu... schmoll.gif .Nu ka padarysi,teks tetukams mums silikoninius nupirkt mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

O maniskis sake,kad jeigu labai jau negraziai atrodysiu tai gal ir leis detis silikonus biggrin.gif ,bet siaip tai pries yra,o as taip nenoriu tu spanieliu ausyciu verysad.gif ,galetu likti tokios kaip dabar biggrin.gif
Atsakyti
:
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 25, 15:00)
O maniskis sake,kad jeigu labai jau negraziai atrodysiu tai gal ir leis detis silikonus biggrin.gif ,bet siaip tai pries yra,o as taip nenoriu tu spanieliu ausyciu verysad.gif ,galetu likti tokios kaip dabar biggrin.gif

Bandyk tartis del antro 2.gif blush2.gif as savo laiku jau prisizadejau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(REBECA @ 2006 10 25, 15:05)
:
Bandyk tartis del antro 2.gif  blush2.gif as savo laiku jau prisizadejau doh.gif  mirksiukas.gif

Gera mintis thumbup.gif ,as antro nelabai noriu,o maniskis sake,kad butinai reikes,tai darysim kompromisa tada,as jam leliu,jis man naujus papus lotuliukas.gif
Atsakyti