Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

Dydis liko toks pat, bet va pasidarė tokia minkšta, suglebusi verysad.gif Reiks kažkaip stiprint raumenis
Atsakyti
kol dukryte maitinau krutine buvo padidejusi, baiogus maitinti sugrizo ankstesnis dydis bigsmile.gif , aisku, forma jau ne ta kaip prieas nestuma. o dabar antraji irgi maitinu, krutine didesne , bet manau kad baigus maitint sumazes unsure.gif
Atsakyti
nors nemaitinu bet rutine padidejo dviem dydziais ir ne kiek nemazeja schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 28, 12:25)
nors nemaitinu bet rutine padidejo dviem dydziais ir ne kiek nemazeja schmoll.gif  doh.gif

Kad man taip būtų blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Krutine isliko tokia pati,kaip ir pries nestuma,tik forma tai jau nepalyginsi su pries tai buvusia. schmoll.gif
Atsakyti
pries niestuma pastoviai nesiodavau 5dydzio liemenele ,o po gimdymo sumaze 2 ismerom thumbup.gif
Atsakyti
Maniske nestumo metu ir po gimdymo labai padidejo, nors pries tai turejau maza krutine. Po gimdymo mane net jos dydis nervavo, laukiau kada nustojus maitinti sumazes. Dabar jau nebemaitinu, krutine apmazejo, bet i priesnestumini lygi negrizo, yra didesne.
Atsakyti
visada turejau maza krutine,bet po gimdymo ji kiek padidejo
Atsakyti
kadangi po neštumo priaugau nemažai svorio, tai mano nelaimei ir krutinė padidėjo doh.gif
Atsakyti
kaip buvo prieš taip ir liko, o aš taip tikėjausi gal padidės schmoll.gif schmoll.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nėštumo metu ir maitinant padidėjusi krūtinė manes nevargino. Tik dabar kai nustojau maitint krūtinės dydis liko tas pats tik kad labai jau viena skura . Žinau kad praėjus šiek tiek laikui viskas atsistatys ir krūtinė sustangrės, tad beliko laukti..
Atsakyti
Nėštumo metu nepasakyčiau, kad ji padidėjo, na gal į pabaigą. O kai pagimdžiau, tai tikrai padidėjo. Galėtų tokia ir likti kai baigsiu maitinti. biggrin.gif
Atsakyti