Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

Padidėjo trim dydžiais thumbup.gif
Atsakyti
man po gimdymo ji padidejo, tiesa pasakius, net nelabai man tas patiko schmoll.gif , na ji buvo jau kiek perdidele, bet baigus maitinti, viskas stojo i savo vezes, net nepasakyciau, kad ji tapo kazkokia negrazi ar panasiai thumbup.gif
Atsakyti
Manyškė tai kaip išdydėjo dar pačio nėštumo pradžioj blink.gif taip ir dabar tokia pat didelė, tikiuosi kai nustosiu maitinti kžkiek sumažės, nes man kažkaip nesinori buti seks bombai lotuliukas.gif O padidėjo nuo B dydžio iki E,F
Atsakyti
sumazejo vienu dydziu verysad.gif buvo 75B, liko 75A...
Atsakyti
Turėjau normalią krutinę,o dabar likau beveik be jos doh.gif
Atsakyti
Buvo C dydis pries nestumo, po gimdymo D-E, o nustojus maitinti vel grizo C, tik forma nebe ta verysad.gif
Atsakyti
dydis liko tas pats bet vaizdas nebetas biggrin.gif
Atsakyti
Pirmomis dienomis buvo futbolo kamuoliai, dabar, susinormalizavus pieno gamybai, sumazejo iki rankinio kamuoliu lotuliukas.gif Drasiai galeciau filmuotis erotiniuose filmuose. biggrin.gif
Ziuresim, kas bus kai nustosiu maitint smile.gif
Atsakyti
smile.gif aha, kai tik pradejo gamintis pienukas, papuciai kaip dvi bombos, per maitinima viskas ok, krutine grazi ir putli, o kai nustojau maitint liko dvi skurytes.... blush2.gif su liemenele tai dar dar, bet be jos ne koks vaizdelis......... ir ko tik mes, mamos, del savo dziaugsmeliu nepaaukojam smile.gif
Atsakyti
kai maitinau buvo garzi krutine, putlute smile.gif , o dabar vos i delna telpa, nera ka vyrui paimt, paciupinet blush2.gif , tikrai dvi mazos skurytes ax.gif Be to, ir pati "persvieciama" vaikstau smile.gif Stai ka reiskai bemieges nakteles blink.gif
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas blink.gif
Atsakyti
na, vaizdelis ne be tas verysad.gif bet geriau, nei tikėjausi mirksiukas.gif iš buvusio B+ dabar liko normalus B (nu gal biškį į mažąją pusę ax.gif ) Tikiuosi daugiau nebemažės - nemaitinau jau beveik 2 mėn g.gif
Atsakyti
kai maitini, tai ir krutine grazi, o dar jei pieno marios lotuliukas.gif ,bet pamaitinus metus vaizdelis blink.gif blink.gif doh.gif
na ziuresim, po antrojo kas bus, nors maitinau tik menesiuka 2.gif

idomu, ar kiek laiko praejus nebemaitinant, vaizdelis gereja ? victory.gif
Atsakyti