Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

Aš ir galvoju paeit į soliariumą kažkiek, nes jau visi sako, kad ne balta esu, bet net pilka, ir kad nieko neatsitiks, bent atspalvį įgausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 06 16, 07:00)
Aš ir galvoju paeit į soliariumą kažkiek, nes jau visi sako, kad ne balta esu, bet net pilka, ir kad nieko neatsitiks, bent atspalvį įgausiu  smile.gif

niu jo, cia tai gan aktuali tema ax.gif siaip esu girdejusi, kad soliariumas yra pavojingiausias ne tik del spinduliavimo, bet del karscio, nes gali paskatinti persileidima unsure.gif niu bet kada jau akys pajuodusios ir pilkas veidas, o ypac pries i LT grisdama pora kartu nulekiu pasigrazinti, tiesiog einu trumpesni laika ir naudoju krema, tai uztenka poros apsilankymu ir jauciuosi geriau blush2.gif
Atsakyti
jo .... butu idomu suzinoti kaip baigesi toms kurios ejo ir jau pagimde... g.gif

as taip pat kartais nulekdavau i soliariuma pries nestuke.gif kad oda truputi gyvesne atrodytu... o dabar tai tokia balta esu, kad net akys nebespindi... bet eiti i soliariuma nesiryztu... manau paskui galiu ne tik pirstus grauzti...jei mazyliui kas nutiktu-sau neatleisciau... schmoll.gif
Atsakyti
Aha įdomu išgirst būtų.. Gal reikia ir su gydytoja pasitart. Man leido saulėje būti, tik ne per ilgai ir ne toj karščiausioj, nuo 12 iki 16 val. nesikaitinti. Tai manau, kad jei retsykiais į kokį silpną soliariumą nulėkt, kur labai nekaitina, pagulėt kelias minutes, gal nekenksminga.. Bent kad atspalvį įgaut g.gif
Atsakyti
Nėra gerai soliarumas.Aš lankaus pas du skirtingus ginekologus.Ir abu iš kart pasakė,kad jokių soliarumų.Net klaust nereikėjo g.gif .Perdaug nesigilinu kas ir kaip,bet girdėjus ne vieną blogą atsiliepimą apie žalinga poveikį ne tik mums,bet ir pilvinukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2008 06 18, 09:34)
Perdaug nesigilinu kas ir kaip,bet girdėjus ne vieną blogą atsiliepimą apie žalinga poveikį ne tik mums,bet ir pilvinukams ax.gif

Na va, kiek daktarų - tiek nuomonių. O kaip iš tikro? Na gal tikro nelabai sveika, juk įprastai kai eini sako, kad nesveika, odai kenkia ir pan. O čia dar kai laukiesi.. Buvau pasiryžus nueit kelias minutes, bet gal susilaikysiu, prie progos geriau ryto saulutėj pabūsiu.

Esu skaičius, kad pačiai nėščiai dėl hormonų gali pigmentinių dėmių atsirasti, o kuo vaikeliui kenkia kažkaip neradau..
Atsakyti
Na aš manau, kad nestuke.gif soliariume ne vieta schmoll.gif
Atsakyti
Man gyd. kategoriskai uzdraude del persileidimo gresmes, nes karstis tai issaukt gali. Kai buvau nuejus su pries tai buvusiu nestuke.gif , ant veido (kaktos) liko gana nemaza pigmentine deme ir nebedingsta verysad.gif , teko kirpciukus pasidaryt...
Atsakyti
Kažkur skaičiau,kad leliukam pilvuose saulė ir lygiai taip pat soliarumo lempos per ryškiai šveičiai.Tuomet jie bando kumštukais akytes dengtis ir pan.Jeigu net rekomenduoja būnant ant saulės pridengt pilvuką g.gif

Ai,ir aplamai neduok dieve kas nutiktų po soliarumo tai eina peklon,taigi "nagus nusigraužčiau".Geriau jau aš sveikai saulute pasimėgausiu minimaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomulyte: 18 birželio 2008 - 12:40
Tai va.
O aš kol nežinojau, kad laukiuosi, tai ėjau nėštumo pradžioj 3 kartus į savaitę į soliariumą - vestuvėse reikėjo dalyvauti.. ax.gif
O pačiom pirmom savaitėm ir karštam kubile pasėdėjau. Bet labai trumpai, nes vanduo nežmoniškai karštas buvo.

Tik jau kai mėnuo buvo sužinojau, kad esu nestuke.gif Tikiuosi mano leliukui viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai net minciu nekyla nueiti i soliariuma schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .As esu pries!!
Atsakyti
As ne tik kad soliariumu vengiu,bet ir stengiuosi saulej per daug nebuti,kad neidegciau...As kai laukiausi pirmosios dukrytes pirmaji menesi nezinodama jog laukiuosi,buvau keleta kartu soliariume...Tai man tiek apgamu pasipyle verysad.gif visa nestuma vis nauji atsiradinejo ir tikiu,kad cia soliariumo pasekmes nestumo metu verysad.gif
Atsakyti