Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

QUOTE(Sypsena @ 2008 06 18, 23:18)
As ne tik kad soliariumu vengiu,bet ir stengiuosi saulej per daug nebuti,kad neidegciau...As kai laukiausi pirmosios dukrytes pirmaji menesi nezinodama jog laukiuosi,buvau keleta kartu soliariume...Tai man tiek apgamu pasipyle  verysad.gif  visa nestuma vis nauji atsiradinejo ir tikiu,kad cia soliariumo pasekmes nestumo metu  verysad.gif

ne manau, kad apgamai atsirado del soliariumo, nes as nebuvau ne karto jame nestuke.gif ir sauleje dar neturejau progos paguleti, taciau apgameliu nemazai atsirado nauju... ar tik nebus su kepenim kas truputi... nors pati ir nejauciu nieko, bet...
Atsakyti
mes visos nestukes grazios ir be soliarumu thumbup.gif
Atsakyti
kai buvau nescia man et nekilo tokiu minciu eiti i soliariuma, nes esu skaiciusi kad ta daryti gieztai draudziama dry.gif
Atsakyti
Na kai as laukiausi tai istikruju net tokios minties nebuvo apie soliariumus biggrin.gif biggrin.gif Pati visa nestuma prabuvau tokiam karsti kad jo jau nereikejo biggrin.gif
Atsakyti
Na mes su vyru dar tik planuojam vaikeli, tai ash jau netgi dabar nebevaikstau i soliariuma, ir oda atsigauna manau, kai nebera kaitinama tu spinduliu clap_1.gif
Atsakyti
as taip pat atsisakiau soliariumo kai pradejau ji itarti thumbup.gif
ir dabar visa nestuma to vengiu schmoll.gif
Atsakyti
Is tikruju tai man nescios m oterys labai grazios, jos tiesiog spindi, ir manau tikrai nereikia jokiu soliarumu mirksiukas.gif
Atsakyti
O man asmensikai truputi pasiseke, nes visa nestuma mano odyte truputi tamsesne yra ax.gif matyt toks nestumas arba toks odos tipas blush2.gif tik pradzioje veidukas budavo labiau isbales, bet dbr susilygino smile.gif
Atsakyti
as taj isbalusi visa nestuma esu, bet nieko nekeiciu jei gamta taip sukure bigsmile.gif
Atsakyti
as dar nzn jog esu nescia ejau i soliariuma ir po jo labai ziauriai bloa buvo, kai suzinojau jog nestuke.gif supratau kodel tada taip jauciausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 25, 10:55)
as dar nzn jog esu nescia ejau i soliariuma ir po jo labai ziauriai bloa buvo, kai suzinojau jog nestuke.gif  supratau kodel tada taip jauciausi doh.gif

O kas buvo, jei nepaslaptis? kuom tas blogumas pasireiske? fal ir idegis buvo netolygus, negrazus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2008 06 23, 14:38)
mes visos nestukes grazios ir be soliarumu thumbup.gif

thumbup.gif pritariu thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti