Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 08, 18:42)
manau del vaikelio galima pakenteti kelis menesius g.gif

tai žinoma galima, bet ax.gif labai nepatinka, kai moterys apsileidžia traktuodamos tuo, kad "aš nėščia, galiu atrodyti bet kaip" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 02 09, 10:12)
tai žinoma galima, bet ax.gif labai nepatinka, kai moterys apsileidžia traktuodamos tuo, kad "aš nėščia, galiu atrodyti bet kaip" unsure.gif

taigi bus galima vasara kojytes siek tiek padeginti saulyteje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 09 vasario 2010 - 11:34
pirma reikia kreipt demesi i savo ir leliuko sveikata, saugot ja smile.gif o tie soliariumai gali ir palaukt, nemirsit be ju smile.gif
Atsakyti
As laukdamasi pirmosios tikrai nebuvau ,,balta varna", tik istaikius proga lepindavausi saulute ( tik pilveli pridengus). Poveikis ne toks kaip po soliariumo, bet as nestumo laikotapiu manau, kad soliariumam reikia sakyti griezta NE!
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 09, 11:33)
taigi bus galima vasara kojytes siek tiek padeginti saulyteje  mirksiukas.gif

aišku bigsmile.gif
aš maniau, kad išvis saulytėje negalima būti nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
pirmiausia tai tikrai nesi balta biggrin.gif esi normali kaip ir kiti zmones , tai kad truputeli igauni rudesni odos atspalvi , daugiau pati jautiesi patrauklesne rolleyes.gif , o patikek kiti zmones maziausiai tai pastebi rolleyes.gif kaip kazkas rase anksciau - nestumas pati graziausia puosmena moteriai nestuke.gif
Atsakyti
Vasara degintis galima, tik reikia kokiu ranksluosciu pilvuka uzdengti ir neperdaug degintis.... As soliariumu jau visiskai atsisakiau wink.gif
nes tai kenkia odai, odos vezys po truputeli vystosi... sad.gif
Papildyta:

http://www.youtube.c...h?v=NcT-Aj0LWaI

Paziurekit, trumpas , apie soliariuma, cia ne prikolas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solveiga88: 24 vasario 2010 - 16:42
gal soliaruman eit nebereiktų
Atsakyti
nesciajai geriau soliariumuos nesilankyti 4u.gif
Atsakyti
Palauks tie soliariumai, anokia cia beda smile.gif
Atsakyti
manau kad nestukems tikrai reiketu susilaikyti nuo soliariumu, as pati juos megstu, bet dabar jau teks pakenteti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 02 08, 15:45)
Na, žinau, kad soliariumas nėštukei nėra gerai, tad ... ką daryt, kad nebūti "baltai varnai" vasarą? g.gif  verysad.gif Neįsivaizduoju, kaip reikės vasarą vaikščioti su kokia suknute ir baltom kojom blink.gif
Bandžiau kažkada kremais teptis, bet man kažkaip nepatiko - berods ir lygiai tepdavau, bet vistiek kažkokiom dėmėm gaudavosi doh.gif
Kokie dar variantai? ax.gif

nežinau, man daktarė (ne SM!) sakė kad nedaug nekenkia. ne ilgiau nei 5min. porasyk 5 mėn.
na eisiu - paklausiu vėl būtinai smile.gif
Atsakyti