Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

Ar nėštumo metu galiu degintis soliariume?
Taip. Jei nėra jokių komplikacijų, galite neabejoti ir mėgautis soliariumu. Tačiau, atsižvelgiant į nėštumo stadiją, reikėtų vengti bendros kūno apkrovos ilgai deginantis (pasikonsultuokite su gydytoju).
Nėštumo metu moters organizme gaminamas hormonas, aktyvinantis pigmentacijos procesus, atsiranda hiperpigmentacija. Todėl kai kurių nėščiųjų oda į ultravioletinį spinduliavimą reaguoja ne taip kaip paprastai. Jei yra padidėjęs jautrumas, odos būklę reikia stebėti. Soliariumo ultravioletinis spinduliavimas būsimam kūdikiui nekenkia.
Stai ka raso soliariumu kompanijos. g.gif nors as pati manau kad gali kenkti tik tada kai soliariume labai karsta (karstis gali isaukti persileidima) o del 5 minuciu nieko neatsitiks.ruosiuosi apsilankyti pas gydytoja butinai reiks pasidometi. smile.gif kazkaip nesinori baltai vaikscioti...bet jei negalima teks naudoti kosmetines priemones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite26 @ 2010 08 10, 16:25)
Ar nėštumo metu galiu degintis soliariume?
Taip. Jei nėra jokių komplikacijų, galite neabejoti ir mėgautis soliariumu.

Paskaičius šį straipsnį, suabejočiau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(spindulele @ 2010 08 04, 07:17)
as kol nezinojau , kad laukiuosi, ejau i soliariuma labai daznai, netgi abonimentus pirkdavau.. bet tik kai suzinojau, kad ne viena esu-stop, nekeliu nei kojos i ta puse, man gerai ir baltutei pabuti lotuliukas.gif  4u.gif

as taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezianau, as tai manau kad nestumo metu reiktu susilaikyti nuo soliariumu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegancija11: 15 rugpjūčio 2010 - 12:18
..Prie juros deginausi..Labai norejosi saules, juros, kaitros. Nuo soliariumu nestumo metu susilaikau del netolygios pigmentacijos. 4u.gif
Atsakyti
neisivaizduoju nestuke.gif soliariume schmoll.gif Na, visiskai nesuderinami dalykai blink.gif
Juk kokia stipri ryski sviesa sviecia i pilveli, karstis...Brangiosios, galvokite nestumo metu apie leliuka, o ne apie odos spalva doh.gif
Atsakyti
As ir siaip neinu i soliariumus, tai budama nestuke.gif doh.gif
O ka soliariumu kompanijos raso, maziau klausyt reiktu, jiems reik paslauga parduot, o nestukei sveika vaika isnesiot, taigi geriau gydytoju pasiklaust, manau isgirsite vienareiksmiska atsakyma. Daugybe straipsniu prirasyta apie soliariumo zala organizmui, nekalbu jau apie nestuke.gif
Atsakyti
Nu nepykit, bet as niekaip nesuprantu to begalinio poreikio degintis soliariume... tiesa,kazkada persirgau ir as ta "liga", bet dar nesilaukiau ir net negalvojau lauktis. kiek yra medziagos apie soliariumu sukeliamas ligas, vezinius susirgimus... jau jeigu apie save negalvojat, tai pagalvokit apie busima mazyli... net saulej nerekomenduojama buti ilgai ir kaitinti pilvuko,tai ka kalbet apie soliariume gaunama karsti. nesuvokiami dalykai doh.gif dar karta sakau,nieko nenoriu izeisti (darykit kaip norit) -tiesiog tai yra mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
Visu pirma noreciau pasakyti,kad saules ir soliariumo spinduliai ne tokie patys tongue.gif Taigi ir lyginti ju nereiketu,o tai,kad daug raso apie neigamus poveikius soliariumu tai irgi manau nevisiskai tiesa tongue.gif au jie nera gerai,kai kaitiniesi nesveikai daznai ir po ilga laika tongue.gif Bet karta ar du i savaite po kokias 7minutes nematau nieko blogo tongue.gif:P:P Nors as kai pastojau lioviausi naudotis siomis paslaugmis smile.gif Tiesiog manau,kad vaisiui tai nera gerai,juk ir siaip i soliariumus ileidzia tik pilnamecius tongue.gif TAi vat.. Mano nuomone tokia smile.gif Nieko pries soliariumus neturiu,bet jei galima susilaikyti tai kodel ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2010 08 30, 23:56)
Visu pirma noreciau pasakyti,kad saules ir soliariumo spinduliai ne tokie patys tongue.gif Taigi ir lyginti ju nereiketu,o tai,kad daug raso apie neigamus poveikius soliariumu tai irgi manau nevisiskai tiesa tongue.gif au jie nera gerai,kai kaitiniesi nesveikai daznai ir po ilga laika tongue.gif

Visiškai sutinku, kad saulės spinduliai kitokie nei soliariumo.Soliariumo kenkia žymiai labiau. juk per tas 7-10 min per vieną kartą gali įdegti tiek kiek saulėje išbuvęs ne vieną valandą. Taigi labai paprasta kai pamastai g.gif . Aš žinau, kad yra merginų- moterų, kurių neįtikinsi jokiais argumentais apie soliariumo žalą, bet čia kikvieno pasirinkimo reikalas smile.gif . Šiaip į soliariumus nėįčiųjų neleidžia ( na jei aišku pamato pilvuką )4u.gif
Kalbėjau su daug kosmetologių, grožio dėstytojų, tai visi prieš soliariumus blink.gif
Ir aš pati esu net ne baltaaodė, o tiesiog mėlynaodė lotuliukas.gif . Lankydavau soliariumus, nes kitaip atrodydavau kaip "mirtišė" . Bet kuo daugiau apie juos žinau, tuo mažiau noro mirksiukas.gif
O be to dabar dar visos jaunos ir gražios, tačiau kai ateis gražus brandus amžius ir moterys imsis visų priemonių, kovojant su raukšlėmis ir pigmentacija, tad supras kiek blogos įtakos turėjo piknaudžiavimas saulės ar kitais spinduliais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniukas 81: 05 spalio 2010 - 09:54
manau po biksiuka jau praeina ta "soliariuminiu mada", tai gal ir nebus uzdavinejami tokie klausimai doh.gif
soliariumas nesveikatos saltinis ir ne nesciai, o ka jau kalbet apie kudikio besilaukiancia blink.gif neatsakinga ir neprotinga lankytis soliariumuose beislaukianciai moteriai!
del to rusvumo galima ir savaiminio idegio kremuka panaudot truputi, siaip ar taip gyvenimo tempas ir ritmas pasikeicia, tai manau nera ir didelio poreikio ten baisiausiai nusirudinusiai vaiksciot, kaip kad einant i klubus, pliazus ir pan.
del sventes kokios, kaip minejau savaiminio idegio kremas - labai gera iseitis wink.gif
Atsakyti
Kai buvau nestuke.gif , man net mintis nekilo eiti į soliariumą schmoll.gif
Atsakyti