Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

manau,kad nelabai sveika tas soliariumas,nu man gydytoja tai griežtai liepė neiti.
Atsakyti
Vat pvz kad ir toks gydytojos atsakymas rolleyes.gif http://www.supermama...&hl=soliariumas.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 01 01, 19:37)
Vat pvz kad ir toks gydytojos atsakymas rolleyes.gif http://www.supermama...&hl=soliariumas.

jaučiu,kad kiekviena gydytoja sako skirtingai ,o dar ir žurnale nėščia ir graži radau,kad negalima eiti į soliariumus
Atsakyti
QUOTE(laurinaitiene @ 2006 01 01, 19:23)
jaučiu,kad kiekviena gydytoja sako skirtingai ,o dar ir žurnale nėščia ir graži radau,kad negalima eiti į soliariumus

Nu parašys, kad galima tai nestuke.gif ir šutinsis be saiko doh.gif .
Atsakyti
Na jeigu vieną kartą į mėn nueiti , gal nepakenks g.gif
Atsakyti
Na mano gydytoja irgi sake, kad negalima nei saulei degintis, nei soliariume, tai as nerizikavau schmoll.gif naudojau savaiminio idegio krema veidui ir kaklui smile.gif
Atsakyti
Sveikos, tik nepradekit is manes juoktis, nes man tai pirmas nestumas, tai esu visai zalia blush2.gif Man iskilo daug klausimu ir niekur neradau atsakymu smile.gif Kaip manote, dar tik paciomis pirmomis dienomis ar galima nors trumpam pasikaitinti soliariume. Bo esu jau net melyna nuo baltumo, o ir vasara panasu bus be saules voniu smile.gif
Ar galim pacioje pradzioje nueiti i sauna ir kiek dar galima sportuoti ne nestukiu sporto klubuose? blush2.gif smile.gif
Atsakyti

Sveika, sveikinimai tokia nuostabia proga wink.gif
as tai tiksliai nemanau, bet turbut kad soliariumo visgi reiketu atsisakyti..mano kaimyne pries metus pagimde tai kai tik suzinojo apie nestuma iskart nustojo lankytis su\oliariume,o i sporto kluba ejo tik pacioj pradzioj. na bet pratimus jau kitus atliko nei pries nstuma (t.y. lengvesnius)
Atsakyti
Na piemieji trys mėn. iki 12sav. yra rizikingi, tai manau geriau pasisaugok. Man tai pirmą trimestrą daktaras neleido sportuoti, poto sakė kaip jausis, tipo lengvas sportas galima. Nu bet ką aš žinau, kitos labai gerai jaučiasi ir sportuoja ir deginasi g.gif
Atsakyti
As tai kaip dar nezinojau kad laukiuosi tai ejau i soliariuma,bet kaip suzinojau tai daugiau ir nejau nes daktare patare neiti!!!
Tai gal ir tu apsiribok tuo,nes ka gali zinot gal pakenks. verysad.gif
Atsakyti
Žinai, tavo vietoje aš geriau jau pasisaugočiau, visų pirma todėl, kad dažniausiai persileidimai įvyksta pirmajame trimestre, visų antra, kad neduok dieve, atsitikus nelaimei turėsi daug sąžinės priekaištų sau, paskui galvosi, kad gal buvau kalta, nes neatsisakiau to, ko galėjau atsisakyti. Na čia tiesiog mano tokia pozicija, nes kažko ta mano sąžinė kartais mane pakankina smile.gif
Atsakyti
man tai iskart uzdraude sportuot , sake "jokiu suoliuku" , nors sportavau du metus iki tol iskart nustojau kad nepamesciau vaikucio smile.gif o va dabar jau vel pradejau eit i spec mankstas!
Atsakyti