Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

Ką manote apie veido soliariumą nėštumo metu? Deginamas tik veidas ir dekolte. Ar tai gali turėti neigiamos įtakos? Aišku nekalbu apie besaiki deginimasi...
Atsakyti
QUOTE(sena pana @ 2011 11 06, 20:00)
Nei saulės spinduliai, nei soliariumas nėra gerai net nesilaukiant  ax.gif Rizika susirgti ne vien odos vėžiu kaip daugelis mano ar kad kūną išmėtys demėm. Patartina vengti saulės spindulių dėl piktybinių ląstelių suaktyvėjimo ir tai ne vien odos problema. Kur suaktyvės šios ląstelės negali žinoti.  nestuke.gif dar rekomenduojama nesideginti dėl grėsmes persileisti ar pagimdyti anksčiau. Net jei pilvukas bus pridengtas, o visas kitas kūno plotas ruduos nuo saulutės yra grėsmė perkaisti mamai.

Kiekviena moteris turi teisę rinktis ko ji nori labiau - gražiai parudusio kūno ar geros savijautos ir sveiko vaikučio. Aš nebesideginu visai, vaikštau balta  biggrin.gif bet nesijaučiu nei blogai, nei kvailai. Man už grožį svarbiau sveikata, bet manęs nesupras tos, kurios nori visada būti gražios biggrin.gif Anksčiau mielai mėgavausi pati soliarumu, iki tos lemtingos dienos kai išėjus iš gydytojo kabineto pasikukčiodama verkiau kaip mergaitė, nes man įtarė labai piktą ligą, po kurios noras būti gražiai nuėjo į antrą planą ir liko noras gyventi ir būti sveikai. Kas to nepatyrė tas ir nesupras. Tik linkiu kas mėgaujatės saule, soliariumu niekada ir neišgirsti ir nepatirti tai ką išgyvenau aš...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(In-U @ 2012 02 13, 14:19)
Ką manote apie veido soliariumą nėštumo metu? Deginamas tik veidas ir dekolte. Ar tai gali turėti neigiamos įtakos? Aišku nekalbu apie besaiki deginimasi...

manau, kad jei jau norejot vaikucio, tai galit apsieiti be soliariumo blush2.gif tai uv spinduliai.. nesakau, kad vaiksciokit balta kaip suris, bet juk tiek daug savaiminio idegio kremuku visokiu atspalviu ir gamintoju 4u.gif manau, jog kelis men galima surasti alternatyvia iseiti, kad jaustis graziai ir patogiai thumbup.gif
Atsakyti
Ir koks gali būti gėris tas soliariumas? Kur kas geriau neprarandant sveiko proto pasilepint saule, pabūt gryname ore, žiemą - pasivaikščioti po mišką... Nereikės jokių soliariumų smile.gif
Atsakyti
Saule ir roas anudingiau zinoma! as kai nesilaukiau nueidavau "susilygint" idegi i stovima soliariuma. man gulima slykstu...kai pagalvoji bele kas gulasi, prakaituoja... tongue.gif
Atsakyti
Nescia, tai jau tikrai gali pakenteti ir be soliariumo tongue.gif juk tai tik keli menesiai belaukiant stebuklelio wub.gif
Atsakyti
keista kad dar yra tokiu noru nesciai i soliariuma, jug jis ir taip nera sweikas dalykas, o cia dar su kudikiu... g.gif g.gif
Atsakyti
As irgi pries soliariuma nestumo metu,galiu ir pakenteti ax.gif aciu, turiu is praito nestumo net ne nuo soliariumo saules islikusiu pigmentiniu demiu(tycia nesideginau,tiesiog tinkamai neapsisaugojau) doh.gif bijau pagalvot kas nuo dirbtiniu butu buve blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 02 15, 09:22)
Nescia, tai jau tikrai gali pakenteti ir be soliariumo tongue.gif juk tai tik keli menesiai belaukiant stebuklelio wub.gif

drinks_cheers.gif Tikrai galima pakenteti, ne gyvybiskai svarbus dalykas tas soliariumas smile.gif
Atsakyti
vienur raso kad nieko baisaus pasideginti truputi, kitur kad jokiais budais, cia jau paciom nestukem spresti, manau tikrai galima pakenteti ner jau taip svarbu ax.gif
Atsakyti
as tai lb noreciau i soliariuma, o ypac tada kai pasiziuriu i graziai idegusias drauges ar siaip praeives gatveje..bet kol pilvas lipa ant nosies pakentesiu smile.gif
juk ne soliariume yra nestumo dziaugsmas biggrin.gif
Atsakyti
schmoll.gif tikrai nesuderinama
Atsakyti
Na, manau, nestumo metu galima pakenteti ir be soliariumo. Juk ir taip pilna aplinka kenksmingu dalyku, o cia dar soliariumo spinduliai, kam to reikia
Atsakyti