Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

Ir taip gauname iš aplinkos pakankamai kenksmingų medžiagu sau ir vaikeliui. Dar labiau kenkti net minties neturėtų kilti. Neščia moteris graži ir be saloriariumų, makiažų ir pan. Geriau reiktų susirūpinti sveika mityba ir organinėm kosmetikos priemonėm.
Atsakyti
Kad nebuciau tokia blyski, skruostus siek tiek egipto zeme patepu ir viskas smile.gif Gaivu, grazu smile.gif Nekvailiokit su tais soliariumais doh.gif
Atsakyti
Na manau cia diskutuoti net nera ko smile.gif
Mane irgi labai nervino isbales kunas, ir kiek isbandziau idegio kremu tai jie visi labai nenaturalus, kol atradau savo vienintelis (DIOR kaina 129Lt kristianoje) na kaina gal ir namaza, bet man uzteko visus 9menesius. Ir dabar vis nusipreku ji nes labai greitai ir naturaliai "paruduoji" tongue.gif
Atsakyti
Kokios dar mintys gali buti apie soliariuma?
Nepykite, bet tos kurios eina nescios i solariuma...truputi su proteliu susipykusios ir egoistes, savanaudes...kurios negalvoja apie savo vaikeli...
Net kremai kenkia...viska gauna mazylis... isviso as net paprastais kremais is parduotuviu nesitepu, ivairiausiu siais laikais yra ekologisku aliejus bei kremuku...
Nenumire nei viena del baltos odos...
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2010 10 05, 11:21)
Kai buvau  nestuke.gif , man net mintis nekilo eiti į soliariumą  schmoll.gif

Ir man tokios gauruotos mintys nekilo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 03 31, 18:41)
Kokios dar mintys gali buti apie soliariuma?
Nepykite, bet tos kurios eina nescios i solariuma...truputi su proteliu susipykusios ir egoistes, savanaudes...kurios negalvoja apie savo vaikeli...
Net kremai kenkia...viska gauna mazylis... isviso as net paprastais kremais is parduotuviu nesitepu, ivairiausiu siais laikais yra ekologisku aliejus bei kremuku...
Nenumire nei viena del baltos odos...

pritariu drinks_cheers.gif juk soliariumai ir taip kenkia, o dar nesciai eit ten ''svytintis'' tai isvys tyliu doh.gif
kaip dar tokiu klausimu kyla...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inna23: 08 balandžio 2011 - 08:16
Vaje net nebuciau pagalvojus kad i soliariuma eit nestumo metu,dar kol pilvuko nesimato dar dar,bet kaip jau pilvas matosi nu mazu maziausiai slykstu blink.gif O dar reik pagalvoti ir apie nestuma,apie ta mazyte givybe,jugi jai kenkia mirksiukas.gif Zinau tik viena nestumo metu moteris yra pati graziausia,nesvarbu kad kunas isbales,ir nestumu jau ne kekviena diena dziaugemes....Siulau pabuti grazia,naturalia nestuke nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 10 balandžio 2011 - 09:17
Jo,as irgi net nesusimasciau eiti i soliariuma nestumo metu... bet zinokit man dabar toks durnas klausimas iskilo,o galima nestumo metu nusipurksti rudai? Kazin kenkia sis variatas,taip kazkaip pagalvojau,net neisivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastė @ 2004 10 27, 08:52)
As irgi esu isbalusi labai  sad.gif , ir galvoju nueiti pasideginti i soliariuma tik veida, bet galvoju kaip ten su tom pigmentinem demem  g.gif . Nes literaturoje rasoma, kad reikia saugotis saules spinduliu, nes jos gali dar labiau isrysketi. Dabar tu demiu nepastebiu, bet idomu kas butu po soliariumo  huh.gif
O gal kuri jau buvote ir viskas ok?

neikit!!!
man ir be soliarumo, sauleje pasideginus, laukiantis pirmojo po antakiu atsirado nemaza ruda pigmentine deme. taip ir neisnyko.
ziema jos nesimato, bet vasara, kiek gavus saules, ar po soliarumo isryskeja vel - jokiais kremais nepaslepsi. jau beveik 5 metai ja turiu.
tad ir saules pasisaugokite, nes dar gausite "dovanele" visam gyvenimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 13 balandžio 2011 - 12:09
sveikos busimos mamytes...
paskaitinejau ir supratau, kad jums aktuali soliariumu tema smile.gif pries 1,8 metus pagimdziau dukryte.iki pastojant, daznai lankydavausi soliariume, kol dar neitariau, kad esu nescia, atostogavau egipte ir ten daug pasideginau(nors buvau 1-2 men nescia )veliau, kai jau zinojau, kad laukiuosi, tariausi su savo ginekooge ir skaiciau daug straipsniu, ar gilima degintis sokiariume, daugiau radau teigiamu atsakymu, tad deginausi, reciau, zinoma, nei iprasta 2-3 kart per men.bet vistiek neatsisakiau sokiariumu wink.gif ir taip beveik iki pat nestumo galo.pati jauciausi puikiai, vaikas taip pat.pagimdziau sveika dukryte!!daktarai skyre 9,9 balo is 10 galimu smile.gif
tad noriu padrasinti tas, kurios nori eiti pasideginti, bet nedrista- eikite ir palepinkite save, nepiknaudziaukite tik .man uztekdavo po 8min 3kart per men.smile.gif kas del pigmentin iu demiu, tai nzn, man ju neatsirado, o kitoms nzn.naudokite veidui kremuka nuo nudegimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(masaliukas @ 2011 10 31, 15:12)
sveikos busimos mamytes...
paskaitinejau ir supratau, kad jums aktuali soliariumu tema smile.gif pries 1,8 metus pagimdziau dukryte.iki pastojant, daznai lankydavausi soliariume, kol dar neitariau, kad esu nescia, atostogavau egipte ir ten daug pasideginau(nors buvau 1-2 men nescia )veliau, kai jau zinojau, kad laukiuosi, tariausi su savo ginekooge ir skaiciau daug straipsniu, ar gilima degintis sokiariume, daugiau radau teigiamu atsakymu, tad deginausi, reciau, zinoma, nei iprasta 2-3 kart per men.bet vistiek neatsisakiau sokiariumu wink.gif ir taip beveik iki pat nestumo galo.pati jauciausi puikiai, vaikas taip pat.pagimdziau sveika dukryte!!daktarai skyre 9,9 balo is 10 galimu smile.gif
tad noriu padrasinti tas, kurios nori eiti pasideginti, bet nedrista- eikite ir palepinkite save, nepiknaudziaukite tik .man uztekdavo po 8min 3kart per men.smile.gif kas del pigmentin iu demiu, tai nzn, man ju neatsirado, o kitoms nzn.naudokite veidui kremuka nuo nudegimu smile.gif

Nu as tai megstu siluma ir kartais leisdavau sau soliariuma, bet per nestuma jokiais budais, nes zinau, kad soliariumas nera sveika schmoll.gif
Atsakyti
Iki nėštumo į soliariumą eidavau gan reguliariai, bet ne per dažnai, o nėštumo metu iš vis nevaikštau. Kol tiek daug prieštaringų nuomonių, bijau, kad gali pakenkti.
Atsakyti