Įkraunama...
Įkraunama...

Magnetinis rezonansas

QUOTE(Ruta1992 @ 2009 03 25, 23:41)
Ar labai didelė apšvitinimo dozė ir ar labai ilgai trunka VISO stuburo BMR? rolleyes.gif

sveika,man jau 4m. daromas pakartotinai BMR,teko daryti klaipedoje,kaune ir siauliuose,labiausiai patiko siauliuose.viso stuburo tyrimas gali uztrukti apie valanda,jei aptiktu kazka negero gal ir ilgiau.paskutini karta man dare,stubura krutinaes dalyje,tai uztruko 47min.BMR nera pavojingas,kompiuterine tomografija atstoja keliasdesim rengeno spinduliavimu,o BMR rodo zymiai tiksliau.tik mane labai isvargina kai reikia ilgai ramiai isguleti ir bjaurus kalenimo garsas.linkiu gauti gerus atsakymus po tyrimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste :-} @ 2009 04 01, 23:10)
sveika,man jau 4m. daromas pakartotinai BMR,teko daryti klaipedoje,kaune ir siauliuose,labiausiai patiko siauliuose.viso stuburo tyrimas gali uztrukti apie valanda,jei aptiktu kazka negero gal ir ilgiau.paskutini karta man dare,stubura krutinaes dalyje,tai uztruko 47min.BMR nera pavojingas,kompiuterine tomografija atstoja keliasdesim rengeno spinduliavimu,o BMR rodo zymiai tiksliau.tik mane labai isvargina kai reikia ilgai ramiai isguleti ir bjaurus kalenimo garsas.linkiu gauti gerus atsakymus po tyrimo thumbup.gif

Man gydytoja sakė,kad ties kėkviena dalimi užtruks apie 1-1,5 valandos.Tai bendrai gausis turbūt apie 3,5-4 valandas. doh.gif doh.gif Numirsiu!Aš šiaip esu nerealiai judrus žmogus,tai neįsivaizduoju kaip išgulėt reiks,o dėl garso,tai sakė duos ausų kamštukus ir dar ausines ant viršaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 04 02, 10:52)
Man gydytoja sakė,kad ties kėkviena dalimi užtruks apie 1-1,5 valandos.Tai bendrai gausis turbūt apie 3,5-4 valandas. doh.gif  doh.gif  Numirsiu!Aš šiaip esu nerealiai judrus žmogus,tai neįsivaizduoju kaip išgulėt reiks,o dėl garso,tai sakė duos ausų kamštukus ir dar ausines ant viršaus thumbup.gif

manau paciai daktarei nera darytas magnetinis,tai kogero spelioja proceduros laika i lankas blink.gif ,neimanoma tiek laiko isguleti.o kokiam mieste darysit BMR?
Atsakyti
QUOTE(aiste :-} @ 2009 04 03, 12:40)
manau paciai daktarei nera darytas magnetinis,tai kogero spelioja proceduros laika i lankas  blink.gif ,neimanoma tiek laiko isguleti.o kokiam mieste darysit BMR?

Vilniuje.Suprantat,pas mane labai įdomus reikalas su stuburu yra ir nieks nežino kas su juo yra todėl turi kėkvieną atšakėlę žiūrėti labai atidžiai,tai sakė ir gydytoja ir mokslų daktarė,kad panašiai tiek laiko užtruks kol visus galus patikrins... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 04 03, 15:33)
Vilniuje.Suprantat,pas mane labai įdomus reikalas su stuburu yra ir nieks nežino kas su juo yra todėl turi kėkvieną atšakėlę žiūrėti labai atidžiai,tai sakė ir gydytoja ir mokslų daktarė,kad panašiai tiek laiko užtruks kol visus galus patikrins... doh.gif

Tai turetu su pertaukom daryti.siaip stubura dalina i 3 dalis,kakline,krutines ir juosmens.man kai dare kaklo ir krutines tai padieniui dare,o ne ta pacia diena.nebent naujausia aparatura,tai vos nedvigubai greiciau pdaro.tik sekmes belieka palinketi good.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste :-} @ 2009 04 04, 13:15)
Tai turetu su pertaukom daryti.siaip stubura dalina i 3 dalis,kakline,krutines ir juosmens.man kai dare kaklo ir krutines tai padieniui dare,o ne ta pacia diena.nebent naujausia aparatura,tai vos nedvigubai greiciau pdaro.tik sekmes belieka palinketi  good.gif

Sakė,kad rezonanso aparatas,tik va prieš savaitikę su trupučiu sudarintas naujutėlis.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

As cia truputi ne i tema blush2.gif bet jus gal nusimanot apievisokius tyrimus ax.gif
MB buvo pas neurologa, nes svaigsta galva, buvo valandai sutrikus kalba, tirpsta rankos, retas pulsas. Dave talonelius kaklo tyrimui "RO" ir galvos EE9 gal ka zinot apie juos g.gif ? Ar cia jie irgi kaip rengeno(kenksmingi)? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglita_L @ 2009 04 07, 16:11)
Sveikos merginos 4u.gif

As cia truputi ne i tema blush2.gif  bet jus gal nusimanot apievisokius tyrimus ax.gif
MB buvo pas neurologa, nes svaigsta galva, buvo valandai sutrikus kalba, tirpsta rankos, retas pulsas. Dave talonelius kaklo tyrimui "RO" ir galvos EE9 gal ka zinot apie juos g.gif ? Ar cia jie irgi kaip rengeno(kenksmingi)? unsure.gif

EE9,gal tureta omeny EEG ,tai yra galvos smegenu bioelektroninio aktyvumo tyrimas,jis naudojamas nervu ligoms nustatyti.jis nera kenksmingas,paprasciausiai tikrina smegenu veikla.su "RO" nesu susidurusi g.gif
Atsakyti
RO yra rentgenas
Atsakyti
QUOTE(Eglita_L @ 2009 04 07, 15:11)
Sveikos merginos 4u.gif

As cia truputi ne i tema blush2.gif  bet jus gal nusimanot apievisokius tyrimus ax.gif

Jei turėjot galvoje EEG, tai tyrimas išties nekenksmingas, prie galvos pritvirtinama daug elektrodų ir aparatas piešia kreives su tų elektrodų pagalba. Tiesa,dar gali su lempa mirksėti(tik nežinau ar visiems taip daro, nes kelis kartus man mirksėjo, kelis ne).Bet tyrimas visiškai neskausmingas ir nėra nemalonus.
O RO yra rentgenas kaip jau Loram minėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 04 02, 09:52)
Man gydytoja sakė,kad ties kėkviena dalimi užtruks apie 1-1,5 valandos.Tai bendrai gausis turbūt apie 3,5-4 valandas. doh.gif  doh.gif  Numirsiu!Aš šiaip esu nerealiai judrus žmogus,tai neįsivaizduoju kaip išgulėt reiks,o dėl garso,tai sakė duos ausų kamštukus ir dar ausines ant viršaus thumbup.gif

tikrai nemanau, kad tiek per vieną kartą gulėti reikėtų. Man darė 2 kartus galvos, tai gulėjau po 45 min. Tik būtinai kamštukus įsidėk, tada garsas labai silpnas būna thumbup.gif pirmą sykį be jų darė, tai labai trukdė tie garsai, nors ir su pertraukomis jie ten kalena, o antrą sykį kai kamštukų paprašiau, tai jau iš viso kaifas buvo smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif greiciausiai G man i 9 panasu pasirode, nes gydytoju rasteli sunku suskaityt biggrin.gif
Atsakyti