Įkraunama...
Įkraunama...

Magnetinis rezonansas

QUOTE(AuksineVovere @ 2011 12 04, 22:12)
Labas vakaras,
Noriu paklausti, kaip gauti siuntimą magnetiniam rezonansui. Man rodos, kad reiktų, bet daktaras nesiuntė sad.gif Mano kažkada patempta čiurna jau visą mėnesį nuolat išnirinėja, negaliu ta koja normaliai remtis, vaikščiodama kartais jaučiu duriantį skausmą, tartum vienas kaulas "drožtų" kitą, dažnai ir šiaip maudžia... Gydytojas konsultacijos metu pasakė, kad traumos metu galėjo trūkti raištis ir dėl to kilt uždegimas, ir kad dėl to gali tekti operuoti. Tačiau paskyrė 2 mėn lankyt reabilitaciją, o paskui, jei man negerės, galbūt pjaus. Nesuprantu, ko taip-skiria pratimus neišsiaiškinęs, kas man yra. Gal pratimai dar pagadins sužeistą vietą??? Darė tik rentgeną, kuriam matyt tik kaulai, o raiščius, sausgysles ir pan. matoma atlikus magnetinio rezonanso tyrimą-bent jau tai rašoma internete. Na, bet kaip pasidaryti? Ir kaip rasti daktarą, kuris skirtų-juk pati nepasakysiu tyrimą atliekantiems, kad reik šviesti ten ir ten, sužinoti tą ir tą... O gal visgi gydytojas žino, ką daro... Bet man taip neramu, bijau, kad sąnarys susidėvės rimtai negydant, kad liksiu šluba... sad.gif

na seip gydantys gydytojas turetu duoti siuntima, bet gal jis nemato tikslo daryt
Atsakyti
kazkaip keistai skamba, kad neduoda g.gif , toks ir gydytojas, juk jam niekas nekainuoja. Siaip galima ir be siuntimo darytis MR, tik brangiau kainuoja.
suprantu tave AuksineVovere, as pati tampausi per gyd jau 2men. atliko man MR greit, gavau siuntima is neurologo, galejo duot ir traumotologas Tu gal pabandyk pas kita gyd nueit, nes kaip skauda tai nezinai ka daryt. As kankinuosi su petimi taip. Nustate kakle isvarza ir viskas baigta, cia jos padariniai. O kai paziurejo reabilitologe tai sake cia yra kas kita, gali buti net suasgysle plysusi. tai pirmd varau vel pas traumotologa, lai duoda siuntima echoskopijai, nes mato geras gyd visus plysimus.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Vakar pasiemiau tyrimo atsakymus.
Medialinio menisko dorzalines dalies ir uzpakalinio rago horizontalus plysimas. Susidariusi nedidele parameniskine cista. Nedidelis kiekis skyscio kelio sanario ermeje.
Pas gydytoja talonelis jau tik sausiui doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Noriu jusu konsultacijos,gal kuri esat susidus su panasia problema,gal patars ar verta darytis si tyrima.
Jau ilga laika man skauda kairej pusej po sonkauliais.Tas skausmas toks deginantis,tai po sonkauliais,tai lyg duobutej,tai virsuje.Bet jis pastovus tas skausmas.
Kokiu tyrimu tik nesidariau,ir pilvo echo,ir stuburo,ir zarna rijau del skrandzio,kraujo tyrimai visi,sirdies kardiograma.Ir nieko...
Skrandyje rado erozijas,ir antro laipsnio bakterija,tai vaistus israse nuo eroziju,o del bakterijos antibiotiku sake kolkas dar negerti.
Del stuburo:tai yra ataugu,ir nedidele skolioze.Ejau masazus stuburo 10 kartu,bet geriau nepasidare.
Atrodo kad su kiekviena diena tok lb skauda,degina uz sonkauliu,skauda lb.
Dar gastro gyd uzsimine,kad gali buti dirglios zarnos sindromas.Bet pasieskojau nete,pasiskaitinejau,tai ziuriu dauguma su sia liga viduriuoja,o man to nera.
Jau prisimastau visko,ir paskutine viltis,galvoju gal pasidaryt magnetini pilvo organu?
Ka manot jus?
Atsakyti
kiek laiko lauket magnetinio rezonanso tyrimo aprasymo? Kauno klinikose cia. nezinau paskui kada pas gydytoja registruotis, gi su tais talonais eiles baisios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruciuke+1 @ 2012 02 22, 13:29)
kiek laiko lauket magnetinio rezonanso tyrimo aprasymo? Kauno klinikose cia. nezinau paskui kada pas gydytoja registruotis, gi su tais talonais eiles baisios  4u.gif

pora dienu Vilniuj. Tai galit jau registruotis kokiai savaitei po tyrimo, manau tikrtai turetu but rezultatai g.gif Man ir tai menesi paskui reikejo pralaukt, nors is karto registravaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 02 22, 13:49)
pora dienu Vilniuj. Tai galit jau registruotis kokiai savaitei po tyrimo, manau tikrtai turetu but rezultatai g.gif Man ir tai menesi paskui reikejo pralaukt, nors is karto registravaus doh.gif

Ačiū 4u.gif na bandysiu orientuotis kad gera savaitė praeitų po tyrimo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, man greitu metu turėtų daryti Santariškių klinikoje galvos magnetinio rezonanso tyrimą, bet mane planuoja dar ir guldyt į ligoninę ten. Gal kas neseniai darėte, ar yra prieš kelis metus minėti baisūs garsai, ar jau pasitobulino? 4u.gif Ir per kiek laiko galima būtų sužinoti atsakymus, nes noriu kuo greičiau viską išsiaiškinti, kaip ten yra...
Atsakyti
QUOTE(victoria111 @ 2012 02 23, 15:33)
Sveikutės, man greitu metu turėtų daryti Santariškių klinikoje galvos magnetinio rezonanso tyrimą, bet mane planuoja dar ir guldyt į ligoninę ten. Gal kas neseniai darėte, ar yra prieš kelis metus minėti baisūs garsai, ar jau pasitobulino?  4u.gif  Ir per kiek laiko galima būtų sužinoti atsakymus, nes noriu kuo greičiau viską išsiaiškinti, kaip ten yra...

Aišku yra.Jų negali nebūti.Jei garsų nėra-reiškia aparatas neveikia,nes būtent tuo metu,kai yra girdimi garsai-yra daromi skerspjūviai,formuojamas vaizdas.Uždės ausines,įstatys galvą dar į tokį minkštą daiktą ir nebus tie garsai tokie žiaurūs.
Man tai net juokinga.Galvoju va,čia iš pistoleto šaudo,tada kalašnikovas,automatas ir tt biggrin.gif Garsai labai panašūs mūšio lauke,tik sprogimų visai nėra ir per mažai decibelų,kaip mūšio laukui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 23 vasario 2012 - 17:09
QUOTE(Magnifique @ 2012 02 23, 18:06)
Galvoju va,čia iš pistoleto šaudo,tada kalašnikovas,automatas ir tt biggrin.gif Garsai labai panašūs mūšio lauke,tik sprogimų visai nėra ir per mažai decibelų,kaip mūšio laukui.

Nu,ale tikrai doh.gif Teko biski pasaudyti su kalasnikovu,tai labai panasu,tuo labiau kad saudant irgi reikia ausines uzsidet... biggrin.gif As po to tyrimo biski nukvakus jauciausi,man ir taip bloga buvo,pykino,galva,kakla skaudejo,o cia dar apsaude...vos istveriau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ortopedas patarė važiuot į Alytų darytis MR, neva ten eilės gerokai mažesnės, o aparatai tie patys ir gydytoja viena yra super. Gal buvot kas? Apskritai, kiek reikia laukti MR maždaug? Klinikose kas darėtės? g.gif
Atsakyti
Jau koks mėnuo skauda petį, negaliu kairės rankos normaliai pakelt, atrodo ir dešinėj kažkas panašaus prasideda...Ar būtų naudingas MR tyrimas, ir kas tokiu atveju jį turėtų skirti? Iš anksto ačiū. smile.gif
Atsakyti