QUOTE(AuksineVovere @ 2011 12 04, 22:12)
Labas vakaras,
Noriu paklausti, kaip gauti siuntimą magnetiniam rezonansui. Man rodos, kad reiktų, bet daktaras nesiuntė
Mano kažkada patempta čiurna jau visą mėnesį nuolat išnirinėja, negaliu ta koja normaliai remtis, vaikščiodama kartais jaučiu duriantį skausmą, tartum vienas kaulas "drožtų" kitą, dažnai ir šiaip maudžia... Gydytojas konsultacijos metu pasakė, kad traumos metu galėjo trūkti raištis ir dėl to kilt uždegimas, ir kad dėl to gali tekti operuoti. Tačiau paskyrė 2 mėn lankyt reabilitaciją, o paskui, jei man negerės, galbūt pjaus. Nesuprantu, ko taip-skiria pratimus neišsiaiškinęs, kas man yra. Gal pratimai dar pagadins sužeistą vietą??? Darė tik rentgeną, kuriam matyt tik kaulai, o raiščius, sausgysles ir pan. matoma atlikus magnetinio rezonanso tyrimą-bent jau tai rašoma internete. Na, bet kaip pasidaryti? Ir kaip rasti daktarą, kuris skirtų-juk pati nepasakysiu tyrimą atliekantiems, kad reik šviesti ten ir ten, sužinoti tą ir tą... O gal visgi gydytojas žino, ką daro... Bet man taip neramu, bijau, kad sąnarys susidėvės rimtai negydant, kad liksiu šluba... 
Noriu paklausti, kaip gauti siuntimą magnetiniam rezonansui. Man rodos, kad reiktų, bet daktaras nesiuntė

na seip gydantys gydytojas turetu duoti siuntima, bet gal jis nemato tikslo daryt