Įkraunama...
Įkraunama...

Magnetinis rezonansas

laba,norejau paklausti ar kam dare stuburo mr tyrima,kuris truko tik 15min?vakar santariskese atliko,bet kazkaip neramu,.kad taip trumpai?skaiciau temoje,kad kazkam truko penkiu minuciu,mastau ar nebus taip ir man doh.gif per savaite du kartus dare rentgena ir mr tyrima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(roksi25 @ 2012 09 20, 10:55)
laba,norejau paklausti ar kam dare stuburo mr tyrima,kuris truko tik 15min?vakar santariskese atliko,bet kazkaip neramu,.kad taip trumpai?skaiciau temoje,kad kazkam truko penkiu minuciu,mastau ar nebus taip ir man doh.gif per savaite du kartus dare rentgena ir mr tyrima verysad.gif

uosviui dare rugpjuti, santariskese, tikrai trumpai.
Atsakyti
QUOTE(roksi25 @ 2012 09 20, 10:55)

gal su KT sumaišėt?Nes MRT stuburo juosmeninės dalies trunka minimum 45min.Man kai darė,truko apie valandą.
KT padaro greit MRT veikia lėtai.
Atsakyti
Grizo vyras, tai paklausiau. Jis kartu su tevu buvo. Sake maximum maximum pusvalandi truko nugaros MRT.
Atsakyti
Galbūt mažiau skerspjūvių darė,todėl..
Atsakyti
tai va ir man pasirode gan keistai,kad taip trumpai ir tikrai magnetini rezonansa dare o ne tomografija,tiesiog buvau paskutine kuriai dare buvo 22.30val,tai kai baige gydytoja jau apsirengusi prie koju stovejo ir iskart isleke doh.gif jauciu ir vel nieko nepasakys verysad.gif lazdynu ligoninej rentgena dare ir du gydytojai pasake ,kad slanksteliu luzis,o trecias ale siaip dideliu problemu del stuburo mate verysad.gif atseit kaulu suminsktejimas,tai kazi kos dabar mr atsakymas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(roksi25 @ 2012 09 21, 14:29)
tai va ir man pasirode gan keistai,kad taip trumpai ir tikrai magnetini rezonansa dare o ne tomografija,tiesiog buvau paskutine kuriai dare buvo 22.30val,tai kai baige gydytoja jau apsirengusi prie koju stovejo ir iskart isleke doh.gif jauciu ir vel nieko nepasakys verysad.gif lazdynu ligoninej rentgena dare ir du gydytojai pasake ,kad slanksteliu luzis,o trecias ale siaip dideliu problemu del stuburo mate verysad.gif atseit kaulu suminsktejimas,tai kazi kos dabar mr atsakymas bus g.gif

tai jei jums konkrecios vietos MRT dare, tai gal pilnai pakanka to laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos:)
o jei man tik dėl dantų, žandikaulio reikia? kiek tai kainuotų, gal kas žino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cottoncandy: 21 rugsėjo 2012 - 23:23
Sveikos
Neužilgo 9 m. dukrai turėtų daryti galvos MRT. Noriu paklaust, gal yra dariusių šį tyrimą panašaus amžiaus vaikui be narkozės (užmigdymo)?
Kaip sekėsi "susitarti" su vaiku? Kaip išgulėjo tyrimo metu?
Kažkodėl jaučiu kad su tuo susitarimu ir gulėjimu bus problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MATERIALISTĖ: 09 spalio 2012 - 15:01
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute 36: 10 spalio 2012 - 19:19
Sveikutes, o gal kuri galit atsakyti kuo skiriasi magnetinis rezonansas pylimo g. (centro poliklinika) ir grybo galveje? Kiek skaitau - tai pylimo g. atviras. Grybo gatveje nesenai dariausi viena vieta, reikia kitos dabar - kaina ziuriu per puse skiriasi...bet baisu ar gerai ten dirba pylimo gatveje?..
Atsakyti
QUOTE(Gorija @ 2012 12 30, 13:43)
Sveikutes, o gal kuri galit atsakyti kuo skiriasi magnetinis rezonansas pylimo g. (centro poliklinika) ir grybo galveje? Kiek skaitau - tai pylimo g. atviras. Grybo gatveje nesenai dariausi viena vieta, reikia kitos dabar - kaina ziuriu per puse skiriasi...bet baisu ar gerai ten dirba pylimo gatveje?..

Grybo g. yra DAUG DAUG galingesnis aparatas.Pylimo g. yra 0.2 teslos,o grybo g. 1,5.skirtumas akivaizdus.Kuo daugiau teslų,tuo geresnis,tikslesnis,kokybiškesnis vaizdas yra gaunamas ir tiksliau gali diagnozuoti ligą.Pylimo g.atviras,bet dėl labai mažo galingumo aš jo tikrai nesirinkčiau.
Atsakyti