Labai,labai grazi istorija.
O as per sia Valentino diena buvau sudariusi visa dienos puikuji plana chuligana ,bet vyras sugebejo pastarosiomis dienosmis iskaudinti,tai viska atmeciau ir pazadejau sau nebedaryti jam jokiu staigmenu(turbut iki kito karto ).Bet siandiena vyras pila degalus i mano masine ir sako,zinai vis viena teks kur nors ketvirtadieni palekti,ar ka....As klausiu:"Kur palekti?",nes uzpykusi jau net ir pamirsau kada toji diena bus .O jis man sako:"Juk Valentino diena bus.Tai sakau gal ka sumastysim".O as tokia isdidi:"Jai tu ka sumastysi,tai bus,nes as jau nebemastysiu ".O jis:"Na as turiu toki planiuka......."
O as:"Tai gerai.Butu malonu is tavo puses ".Tai sirdeleje taip smagu pasidare,kad galiu gal ir siurprizo laukti?
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 01 28, 16:19)
Musu meiles istorijos tesinys:
Sausio 15 d. gime trecioji musu princese 3210 g 51 cm
Kaip grazu kai tevelis visus dukrytes pirsciukus po viena buciuoja
...
"...Sustok akimirga zavinga..."
Sausio 15 d. gime trecioji musu princese 3210 g 51 cm
Kaip grazu kai tevelis visus dukrytes pirsciukus po viena buciuoja
...
"...Sustok akimirga zavinga..."
tikrai labai saunu kad toki mylinti vyra turi---matyt yra uz ka.pavydziu,nes maniskis nera romantikas ir tokiu dalykeliu niekad nedare ir nedarys.sekmes auginant savo angelelius.ir dar daug daug jums romantikos jusu bendram gyvenime.o tu zaneta75 ar vyrui darai staigmenas savo brangiausiam
noreciau ir as kazko tokio grazu zavinga
QUOTE(kristinka @ 2008 02 07, 23:38)
noreciau ir as kazko tokio grazu zavinga
TAVO EIMANTUKAS LABAI GRAZUS BERNIUKAS
niu va, pasirodo yra vilties kad po keliu santuokos metu romantika vis tik galima... saunuole. svarbu , kad ja saugotu abu... ex... mokytis is tokiu situaciju...
gali dekot likimui uz tokias laimes akimirkas,nors gaila jos buna tokios trumpos.aciu uz istorija ir atviruma
Papildyta:
kad tave taip nustebino nuosirdziai pavydziu,gal zolytes pjovimas taps tradicija.
Papildyta:
kad tave taip nustebino nuosirdziai pavydziu,gal zolytes pjovimas taps tradicija.
saunuolis vyras, sekmes jusu seimai
Nu va cia tai jo nezinau nei ka pasakyt turi saunu vyra
QUOTE(Brigitux8 @ 2008 04 14, 17:48)
Nu va cia tai jo nezinau nei ka pasakyt turi saunu vyra
Aciukas (matyt esu to verta )
Beje, siemet, balandzio 13 d. suejo 12 metu nuo musu vedybu - kaip bega laikas