QUOTE(amrisa @ 2005 03 13, 20:41)
mano jau iskepe

labai skanu.Tik as buvau issiemus farsa ,tai vietoj mesytes riekeliu sudejau ,tiko

.aciu uz gera recepteli,skanu ir greita.
Sveikutės..aš iš Žemaitijos....todėl siūlau labai skanų žemaitišką patiekalą..jūs pirma pabandykite,o paskui tik raukykitės...nes kam pasakai,kas ne iš Žemaitijos,tai tuoj susiraukia.....
Tai patiekalas iš silkės,kefyro ir bulvių....Silkę reikia pakepinti tuščioje keptuvėje,be jokių aliejų...Įdedi silkės file į keptuvę ir kepi kol ji sutrupa ir apkepa,tada sudedi į kokį tai indą ir užpili kefyru.....valgyti su bulvėmis karštomis....žiauriai skanu ir pigu..pabandykite....

...o silkės ir kefyro gaminiesi taip kaip jums labiau patinka,ar tirčiau ar skysčiau...SKANAUS