Labas paneles brangiosios

as gaminti megstu labai labai, bet ne visada viskas gaunasi. esu dirbus daugelyje restoranu ir visada bandau padaryti ka is restoranu meniu, dbr atradau savo megstamiausia patiekala ir noreciau pasidalinti su jumis. Tikiuosi ir jums patiks!
Taigi reikia kiaulienos nugarines, ja ismusti plonai plonai (as visada musu per maistine plevele, tada mesa issimusa plonai ir neatsiranda skiliu). ismusta mesa reikia sumarinuoti ir susukti kaip zagarelius. Palaukus kol pasimarinuos, kepti keptuveje, as kepu svieste nes tada skniau

mesyte truputi apkepus reikia ideti supjaustytu pievagrybiu ir svogunu. Pievagrybiu daug nedekit, nes per daug stiprus skonis bus, mazdaug 4 kepsniukams 4 grybukai. Kai mesyte apkepa ir jau nebesimato zalios mesos, kai beveik isgaruoja sviesta pilame vyna ( nesvarbu ar balta ar raudona, bet svarbu, kad sausas butu). Vyno ipilti reiketu vidutineje keptuveje beveik stikline, tada mesa kepti ant vidutines ugnies kol isgaruos vynas. Isgaravus vynui, pilame grietinele, grietineles pilti palei skoni, ziurint kiek padaziuko norisi. Zodziu mesta kepame dar grietineleje, kol grietinele igaus sviesia karameline spalva. Ir vuolia kepsniukas pagamintas!

Tinka ir su ryziais ir su bulvem ir su visokio plauko salotomis bei darzovemis. Jai kam idomu kepsniukas vadinasi "Undine". Vynas duoda labai lengva kepeneliu skoni. As nevalgau kepeneliu, bet sis kepsniukas man labai patinka.

Taigi skanaus! Nustebinkit savo vyrukus su skaniu kepsniuku prie zvakes sviesos!