Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos mamos. Si karta norejau paklausti kokias gi jus desreles perkate? Ar pieniskas ar parukytas ar dar kokias?
Nes kai nueini i parduotuve, tai akys raibsta nuo ju gausybes, ir nevisalaika gali pataikyti kurios skanios. Tai butu neblogai, jei ir pavadinimus prisimintumete tu skaniu desreliu.
Oi kaip man palengvintumete padeti  ;)
Nes vyro ryte tai sumustiniais neuzkisi. O as keltis ka nors gamint tai tingiu  :smile.gif Todel dazniausiai perkame desreles, isimeta jis ryte i verdanti vandenuka, 3-5 min. ir greita ir sotu.
Na gal pradziai pasakysiu kokios mums patinka: siaip mes perkam tas tarybines desreles ("Samsono" gamybos) dar neblogos tarnybines (berods "Vilniaus mesine") taip pat "3.99" yra tokios daktariskos (irgi lygtai "Vilniaus mesines").
Is parukytu tai kartais maximoje perkam  sveriamas "alaus desreles".  ;)
Atsakyti
Man labai skanios pieniskos Biovela Euro desreles, bet jos buna vaakuminiam ipakavime. Taip pat skanios Tarybines.
Atsakyti
O mano vyro atvirkščiai - dešrelėm neužkiši. Pasak jo, jis ta sintetika nesimaitins. Tad perku tik labai retai ir kokias brangesnes( klaipėdos maisto pieniškas ir medžiotojų) nes tos pigesnės tai tikrai mėsos skonio nelabai turi. [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif] [smiley=ne.gif]
Atsakyti
Anksciau visada pirkdavome Klaipedos maisto pieniskas desreles, bet paskutiniu metu jos pasidare labai neskanios, nepalyginus kokios buvo anksciau. Dabar perkame Klaipedos mesines pieniskas desreles, tikrai labai labai skanios, bet ju yra tik Rimi ir IKI parduotuvese.  
Atsakyti
Tarybines (ne Tarnybines!!!)
Biovelos Euro
O paskutiniu metu perku tik vaakuminiame ipakavime: vienoje "Iki" parduotuveje maciau kaip pardaveja su ne paciu svariausiu skuduru plove desreles ir dejo atgal i vitrina; galiojimo data, matyt, jau buvo pakoregavusi
Atsakyti
Man tai gaunasi, kad jei brangios pieniskos desreles- tai bent valgyt galima, pigesnes uz 8.99 tai tikras s**as  >:( ..., ka nusipirkusi buvau- ta ismeciau- ypas Krekenavos  :P
TARYBINES- jega  ;)
Atsakyti
O as dar frankfurto megstu, del TARYBINIU tai pritariu. Tik Klaipedos maisto nemegstu.
Atsakyti
buvau ilgam "metus" valgyti desreles, kol atradau viena labai skania ju rusi.  labai megstu desreles su bulviu kose ir sv. salotom  :smile.gif kazko man toks patiekalas kaima primena  :smile.gif
Atsakyti
Kaip tik zurnale "Vitta" buvo deshreliu testavimas. Taigi kai as tokia priekabi desreliu klausimu, tai radau tris rusis, kuriose maziausiai priedu, nera sojos baltymu, pieno milteliu, sudetyje nera mesos pakaitalu. Tai "Virtos desreles vaikams (BIOVELA)", "Virtos EURO desreles" ir "Meistro kokybe" gero skonio megejams pieniskos desreles (UAB VP Market).
Dabar nebeturiu to zurnalo, bet maciau kad ir vaikiskose desrelese buna prikrauta daugybe priedu ir konservantu, taigi nepasitikekit vien pavadinimu "vaikiskos".
Atsakyti
Gal kas žinote įdomių ir skanių patiekalų iš dešrelių (pieniškų ar rūkytų).
Aš žinau vieną, bet jau atsibodo: pienišką dešrelę įpjauni, į vidų įdedi aliejuje pakepintų smulkintų pievagrybių, ant viršaus užbarstai tarkuoto sūrio ir kepi 15 min. orkaitėje. essen.gif
Atsakyti
Man tai skaniausia desreles supjaustyti rutuliukais, pakepinti ant sviesto kad paskrustu ir i keptuve sudeti isvrtus makaronus ir tada viska kartu ismaisyti ir dar truputi paskrudinti... Tik riebalu daug nedeti...
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 20, 12:38)
Man tai skaniausia desreles supjaustyti rutuliukais, pakepinti ant sviesto kad paskrustu ir i keptuve sudeti isvrtus makaronus ir tada viska kartu ismaisyti ir dar truputi paskrudinti... Tik riebalu daug nedeti...

As irgi taip darau, tik dar kecupo uzpilu, o jei turiu ir surio uztarkuoju ir uzdengus keptuves dangti palaukiu kol issilydys wink.gif
Atsakyti