Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As kepu lietinius su desrelem.Issikepi plonus blynelius,dedi puse desreles,fermentinio surio pagal skoni, viska susuki ir apkepini.Musu seimynai tai labai patinka.
Valgyti galima su keciupu ar grietine,skonio reikalas.
Atsakyti
As tai darau taip:
supjaustau desreles,pakepinu darzoves kuriu tuo metu turiu namuose,tinka paprika,svogunas,grybai,baklazanai ar cukinija,ir idedu pomidoru savose sultyse arba ketciupo.Darzovem baigiant kepti sudedu pjaustytas desreles.Valgom su ryziais ,makaronais.Greita ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
O ash smulkia supjaustau pieniska desrele, pakepinu ja su pomidoru mazhais kubeliais ir su suriu, dar baziliko pabarstau. Kol dar suris nesustingo - sudedu ta mase i tokius dideliu didelius virtus makaronus -kriauklelius - ishvire gaunasi vynuogines sraiges dydzio. Pikimshtus makaronus sudedu i keptuve su sviestu ir apkepinu. Tada uzhsipilu kecupo, arba naturalaus pomidoru padazo - ir kremtu smile.gif

Dar megstu desrele ir suri ivynioti i sluoksniuota bemiele tesla - tokios bandeles su desrele visaai nieko.
Atsakyti
O as vienam vaikuciui, kuris nenorejo valgyti iskepiau kazkada ASTUNKOJI is desreliu.
Paemiau desrele ipjoviau islgai kelis kartus, padariau kelias kojas, bet palikau galiuka, ir kepiau dideleje keptuveje ant sviestuko toki issiskietusi, nu zinokit kai vaikas pamate, ir dar pasakojima isgirdo, tai suvalge akimirksniu. thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dabar prisiminiau ir pasijuokiau pati sau. Smagu buvo, kai paliko drauge vaika pasaugoti, o jis labai nevalgininkas, bet ka neduosi, tai ir teko pafantazuoti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pasidaryti reikia mase is virtu, sumaltu bulviu, kiausiniu, prieskoniu, ir manu, viska gerai isminkyti ir issikocioti, paskui susipjaustyti juostelem. tada susipjaustyti desreles, kaip jums patinka ir apvynioti bulviu juostelem. sudeti i skarda ir kisti i orkaite. kepti kol graziai pagels biggrin.gif
Atsakyti
Tie astuonkojai dar is mano vaikystes... wub.gif Kadsangi desreles valgau labai retai tai man jos skanios tiesiog isvirtos su pom. padazu. O dar galima taip: desrele supjaustyti i 4 dalis, prie kiekvienos dalies sono prideti slyva, viska apsukti sonines juostele ir persmeigti dantu krapstuku. Kepti keptuveje be riebalu (nes sonine ju isskirs). Labai skanu gaunasi! O jei desreloiu nedaug ir visiems neuzteks, tai galima jas supjaustyti kubeliais ir imaisyti i nesaldziu blynu tesla. Blynus valgyti su kokiu nors padazu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 10 20, 16:33)
Tie astuonkojai dar is mano vaikystes... wub.gif Kadsangi desreles valgau labai retai tai man jos skanios tiesiog isvirtos su pom. padazu. O dar galima taip: desrele supjaustyti i 4 dalis, prie kiekvienos dalies sono prideti slyva, viska apsukti sonines juostele ir persmeigti dantu krapstuku. Kepti keptuveje be riebalu (nes sonine ju isskirs). Labai skanu gaunasi! O jei desreloiu nedaug ir visiems neuzteks, tai galima jas supjaustyti kubeliais ir imaisyti i nesaldziu blynu tesla. Blynus valgyti su kokiu nors padazu. smile.gif

Man geriau slyvos su šonine be dešrelės smile.gif
Atsakyti
Mano sese kepa nerealias bandeles su desrelemis . Tiksliai recepto nezinau, bet mazdaug paprasta mieline tesla, desrele viduj, kai iskepa, pabarsto kmynais. Niam niam thumbup.gif Sivakar kaip tik buvo kalna prikepusi, tai prisivalgem thumbup.gif
Atsakyti
NUSIPERKI MIELINES SLUOKSNIOTOS TESLOS, SUVINIOJI GABALELI DESRELES IR DEDI I ORKAITE, JEI NORI PASKUI DAR PABARSTAI LYDYTU SURIU, SKANU TAIP ARBA SU PADAZU, ZODZIU EKSPERIMENTUOJI.
Atsakyti
Mano vyresnysis vaikis darosi dešrainius : įpjauna pailgą bandelę, deda pomidorų padažo, įkiša dešrelę, uždeda sūrio ir porai min. į mikrobangę.
Atsakyti
nemėgstu nei rūkytų nei parukytų, nebent pieniškas, bet paskutiniu metu gan patežę būna. nebent "tarybinės pieniškos", bet tai tikrai nėra mano mylimiausias patiekalas.
Atsakyti

Mėgstam kalakutienos dešreles essen.gif
Atsakyti