Dešra Nemateko''MAŽYLIU''; jei perku dešreles tai Nemateko jokių E,Biovelos dar gali būti Krekenavos extra

QUOTE(Rimulinka @ 2006 12 11, 23:07)
Sutinku su Rimulinka Tarybines yra super, kietos ir skanios. Na as kalbu bent jau apie ieniskas, dar patiko Tarybines Medziotoju, bet paskutini karta kai nusipirke valgem tai nuvyle, nebe tokios geros, ziurejom gal garantija pasibaigus, bet su ja viskas buvo ok.

Mums mėgstamiausios Klaipėdos maisto pieniškos dešrelės

Perku Klaipėdos piniškas,dabar atradau Tarybines.

As perku Klaipedos pieniskas arba Tarybines ir labai skanios

Ir aš perku tik Nemateko "Jokių E"
nes jos be gliutamatų visokių. O šiaip tai skanios biovelos extra ir klaipėdos mėsinės pieniškos dešrelės
tik jos ir skanios dėl to, kad yra skonio stipriklis 
O Krekenavos tai mergaitės niekada nepirkit, nes jų produkcijoj tai daugiausia E visokių

O Krekenavos tai mergaitės niekada nepirkit, nes jų produkcijoj tai daugiausia E visokių

Nepamenu kieno,bet labiausiai megstu''JOKIU E''

Prisidedu prie "Jokių E" ir "Tarybinių" dešrelių mėgėjų.
Samsono tarybines dešreles

QUOTE(korcula @ 2007 01 24, 15:16)
Na mes anksčiau labai mėgome Samsono tarybines, bet dabar man atrodo jos supratėjusios, tai atsisakėme ir šiuo metu perkame Biovelos Extra
arba "Vaikams" (ar vaikiškos tiksliai nepamenu pavainimo) ir Nemateko - mažylių dešrelės
. Mano vyras atseit kažkur skaitė, kad dešrelės, kurios skirtos vaikams, turi mažiausiai visokių priedų ir š......... . Kaip manote ar tai gali būti teisa? 

O tu sventas naivume!