Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dešra Nemateko''MAŽYLIU''; jei perku dešreles tai Nemateko jokių E,Biovelos dar gali būti Krekenavos extra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimulinka @ 2006 12 11, 23:07)
4u.gif Labai geros dešrelės bent jau man yra TARIBYNĖS ,tikrai labai geros ir skanios  ax.gif

Sutinku su Rimulinka Tarybines yra super, kietos ir skanios. Na as kalbu bent jau apie ieniskas, dar patiko Tarybines Medziotoju, bet paskutini karta kai nusipirke valgem tai nuvyle, nebe tokios geros, ziurejom gal garantija pasibaigus, bet su ja viskas buvo ok. biggrin.gif Na tikiuosi kad Tarybiniu pieniskos nepages nes mano seimynele jas labai megsta Yami thumbup.gif
Atsakyti
Perku tik Nemateko "Jokių e", nes kitose baisaus brūdo pilna.
Atsakyti
Mums mėgstamiausios Klaipėdos maisto pieniškos dešrelės smile.gif
Atsakyti
Perku Klaipėdos piniškas,dabar atradau Tarybines. biggrin.gif
Atsakyti
As perku Klaipedos pieniskas arba Tarybines ir labai skanios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika12: 13 spalio 2008 - 08:49
Ir aš perku tik Nemateko "Jokių E" 4u.gif nes jos be gliutamatų visokių. O šiaip tai skanios biovelos extra ir klaipėdos mėsinės pieniškos dešrelės smile.gif tik jos ir skanios dėl to, kad yra skonio stipriklis wink.gif
O Krekenavos tai mergaitės niekada nepirkit, nes jų produkcijoj tai daugiausia E visokių blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilia: 13 spalio 2008 - 11:40
Nepamenu kieno,bet labiausiai megstu''JOKIU E'' tongue.gif
Atsakyti
Prisidedu prie "Jokių E" ir "Tarybinių" dešrelių mėgėjų.
Atsakyti
Samsono tarybines dešreles smile.gif
Atsakyti
As niekada neperku vienos firmos, visada perku vis kitokias, o paskui vel grįžtu prie pradinių ir taip ratu. ax.gif
Niekada neperku tu pigiausiu, sojiniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2007 01 24, 15:16)
Na mes anksčiau labai mėgome Samsono tarybines, bet dabar man atrodo jos supratėjusios, tai atsisakėme ir šiuo metu perkame Biovelos Extra  thumbup.gif arba "Vaikams" (ar vaikiškos tiksliai nepamenu pavainimo) ir Nemateko - mažylių dešrelės thumbup.gif . Mano vyras atseit kažkur skaitė, kad dešrelės, kurios skirtos vaikams, turi mažiausiai visokių priedų ir š......... . Kaip manote ar tai gali būti teisa?  g.gif

O tu sventas naivume!:)) Jeigu jau perkate "Pieniskas" desreles, ar "Slapianka", tai ir pirkite, o ne diskutuokite apie ju sudeti... Pats dirbu su sita produkcija ir galiu pasakyti, kad mesos ten niekada perdaug nebus, nes tai yra gaminys is subproduktu, baltyminiu priedu ir t.t. Norite desreliu- pirkite naturalias, sviezias desreles- ten bus VIEN mesa... Beje, Utenos ir Biovelos pieniskos desreles gaminamos toj pacioj imonej- Biovela. Skanaus!
Atsakyti