Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
perku nemateko ir desreles ir desra "mazyliu" be E621 .... nes kai pamaciau laida , kad cia baisiausias nuodas , tai su natrio glutomatu jau ir ranka nebekyla pirkti.
Atsakyti
QUOTE(gabani @ 2010 01 26, 16:38)
bandau ikelt savo bulkutes ax.gif 

Labai thumbup.gif atrodo.Noriu rolleyes.gif
Atsakyti
siaip i firma, kuri gamin desrelas neziurim 4u.gif svarbu, kad but auksciausios rusies ir aisku akcijines bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 12 kovo 2010 - 09:31
Dažniausiai perku Klaipėdos "Pieniškas"
Man yra geras skonis.
Atsakyti
Aš jokių nebeperku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 03 10, 09:36)
perku nemateko ir desreles ir desra "mazyliu" be E621 .... nes kai pamaciau laida , kad cia baisiausias nuodas , tai su natrio glutomatu jau ir ranka nebekyla pirkti.

Kaip tik neseniai isstudijavom visu desru etiketes, nu ir nebuvo nei vienos be E621 g.gif Gal etiketej parasyta zodziais smulkiom raidytem natrio glutamatas? Buvo tik viena kazkokia desra be sio brudo, bet ne auksciausios rusies schmoll.gif
O siaip nei slapdesres, nei desreliu be jo rasti nepavyko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2010 03 13, 18:04)
Kaip tik neseniai isstudijavom visu desru etiketes, nu ir nebuvo nei vienos be E621  g.gif  Gal etiketej parasyta zodziais smulkiom raidytem natrio glutamatas? Buvo tik viena kazkokia desra be sio brudo, bet ne auksciausios rusies  schmoll.gif
O siaip nei slapdesres, nei desreliu be jo rasti nepavyko  schmoll.gif

O "Jokių E" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braske @ 2003 08 25, 21:34)
Man labai skanios pieniskos Biovela Euro desreles, bet jos buna vaakuminiam ipakavime.

drinks_cheers.gif Pagrinde sitas perkam,jeigu uzsimanom desreliu biggrin.gif
Atsakyti
Klaipedos Ekstra desreles thumbup.gif
Atsakyti
Retai perku dešreles,bet jei perku tai normalesnio skonio būna Dvaro , be E621 . Ir dešra skani ir medžiotojų skanios iš Dvaro produkcijos,man patiko.
Atsakyti
jokiu, patys gaminames. nu labai retai buna, kad nusiperkame medziotoju desreliu, bet buna kad nepataikom ir jos buna tokios schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kad siaubas, net katinas nenori valgyti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Owly @ 2010 03 13, 18:04)
Kaip tik neseniai isstudijavom visu desru etiketes, nu ir nebuvo nei vienos be E621  g.gif  Gal etiketej parasyta zodziais smulkiom raidytem natrio glutamatas? Buvo tik viena kazkokia desra be sio brudo, bet ne auksciausios rusies  schmoll.gif
O siaip nei slapdesres, nei desreliu be jo rasti nepavyko  schmoll.gif

tai zinoma. Tik paskutiniu metu pastebejau, kad ant kai kuriu desru, desreliu jau neberaso E ir pan, bet tikrai nemanau, kad ju ten nededa, tiesiog vietoj tokiu sutrumpinimu E621 ir pan ( kuriuos zmones jau isimnine kaip nuoda)raso pilnus pavadinimus, paprastiems žmonems nesuprantamus, bet uztat jie nenusizengia istatymui ir paraso, kas sudetyje, manau, pradejo taip daryti, po masiskai pradetu rodyti laidu is ko susideda desros, desreles ir kitokie brudai...
Atsakyti
Nevisai į temą, bet apie dešreles smile.gif
Kam patinka šviežios dešrelės, rekomenduoju paragauti ūkininko Banionio gamybos. Jų būna, bent jau Kaune, ūkininkų turgeliuose prie prekybos centrų. Kilogramas 13 Lt. Man pagyvenusi moteriškė vieną jas išgyrė, tai nusipirkau paragauti. Vyras jau laukia, kada vėl eisiu į tą turgų. Sakė dešrelių nupirkti daug smile.gif
Atsakyti