Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Gandriukas"

Bet dar vienas dalykas nepatiko, kad labai jau jaučiasi tas grupių, "turtingų " ir "paprastų ", suskirstymas. Lauke vaikai žaidžia šalia vieni kitų, bet žaidimo aikštelių skirtumas didžiulis blink.gif . Negi vaikučiams širdelės neskauda, kad ten jiems nevalia eiti?
[/quote]

As nesutinku, mano vaikas eina i paprasta grupe, bet sake su aukletoja kartais eina pazaisti ir i kitas aiksteles. O musu aikstele turi medines supynes ir smelio deze yra. Juk kiekviena grupe turi savo aikstele teveliai gali isirengti kaip nori, bet ar apsimoka jei ateje vaikai is gatves suniokoja viska. Tarpkitko, kas butu jei viso darzelio vaikai lakstytu po visa teritorija, kaip aukletojos juos priziuretu g.gif .
Atsakyti
nieko ten įpatingo nemačiau. Darželis, kaip ir kiti, o salėse ir pirmuose aukštuose visur grindys šildomos. Svarbiausia, manau, kas dirba su tavo vaiku, o ne grindys, klozetas ir pan. Jei žmogus nemyli vaikų, nepadės jokie paauksuoti klozetai. Nesuprantu, jei turit po 2000 mokėti, tai kam vesti į darželį.
Kodėl nerašot apie auklėtojų nesvietišką kaitą.
Atsakyti
Paskutinėm žiniom, iš šio darželio auklėtojos bėga, kiek žinau, trūksta net septynių rolleyes.gif
Atsakyti
Crazy, juk vasara visos bega atostogu thumbup.gif !!!!!!
Mano mazes grupeje ne vienos netruksta, ir is kur tu ju ten tiek radai (septynios) juk tik devynios grupes tam darzeli tera. Tai kas su vaikais dirba g.gif .
Atsakyti
QUOTE(kpkc @ 2007 06 22, 23:08)
Crazy, juk vasara visos bega atostogu  thumbup.gif !!!!!!
Mano mazes grupeje ne vienos netruksta, ir is kur tu ju ten tiek radai (septynios) juk tik devynios grupes tam darzeli tera. Tai kas su vaikais dirba g.gif .

Čia ne vasaroj esmė, o jei 9 grupės, tai iš viso turi būti 18 auklėtojų smile.gif Tada tau pasisekė, kad iš mažės grupės auklėtojos nebėga rolleyes.gif O kad bėga dėl direktorės, tai tikrai faktas, nes tas žmogus, kuris sakė, žino tuos skaičius rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu kokia bus situacija rugesjo 1-aja, nes ruosiuosi ten leisti savo dukryte g.gif
Atsakyti
Musiske viena i dekreta isejo, bet atejo nauja + gavom jauna aukletoju pagalbininke rolleyes.gif Siaip aukletojos labai fainos, vaikas nei kart neverke eidamas i darzeli, o kai teko eiti i kita tai rekdavo jau pusiaukelej doh.gif blink.gif Direktore kiek girdejau tikrai nera auksas savo darbuotojoms, bet vaikams manau nuo to nei kiek ne blogiau, jei reiklauja tvarkos, prieziuros ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 20 liepos 2007 - 09:59
QUOTE(knielita @ 2007 07 20, 10:59)
Musiske viena i dekreta isejo, bet atejo nauja + gavom jauna aukletoju pagalbininke  rolleyes.gif Siaip aukletojos labai fainos, vaikas nei kart neverke eidamas i darzeli, o kai teko eiti i kita tai rekdavo jau pusiaukelej  doh.gif  blink.gif Direktore kiek girdejau tikrai nera auksas savo darbuotojoms, bet vaikams manau nuo to nei kiek ne blogiau, jei reiklauja tvarkos, prieziuros ir pan.


Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2007 07 25, 17:26)

labutis visos mamytes smile.gif !as renkuosi darzeli dukrytei ir turiu kelis rekomenduojamus,vienas ju ''DANDRIUKAS''.prisiskaiciau tai cia visokiu idomybiu mirksiukas.gif .noreciau paklausti,o tai norint,kad priimtu i ta darzeli,reikia ka nors nesti tai ''puikiajai''direktorei? g.gif ar cia ta vadinamoji paramele gaunasi?o gal kas nors ka nors girdejote apie ''MALUNELIO''darzeli(prie Girstucio)?aciu uz atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2007 06 22, 21:05)
Paskutinėm žiniom, iš šio darželio auklėtojos bėga, kiek žinau, trūksta net septynių rolleyes.gif


Prastos Jusu zinios. As pati vedu savo vaikuti i si darzeli, o ir aukletoja (zinoma, kitos grupes), mano sesuo. Is darzelio bega ne aukletojos, o aukletoju asistentes ir aukletoju padejejos, kitaip seimininkem vadinamos, kadangi sis darbas tikrai nera lengvas, o atlyginimas toli grazu nedidelis.O siu pinigeliu dydi ne direktore nustato. Nemanau, kad daug atsiras norinciu uz minima dirbti visa diena ir su vaikais, ir dar grupe tvarkyti, indus plauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kpkc @ 2007 02 02, 17:34)
Ak tos nuogirdos, pasake  biggrin.gif , isgirdau  bigsmile.gif , pasakojo  lotuliukas.gif , tai parasykit kas vedat ten vaika ir bus aisku. Ir apie didesnes sumas girdejau, bet nelabai patikejau. nes man tai atrodo nerealu  doh.gif .


Vedu savo dukra i si darzeli jau trecius metus.Tikrai nemokejau jokiu papildomu pinigu, kysiu ir nedaziau sienu. Prieme pagal eile.Dukra uzregistravau tik gimusia, o kai suejo pusantru metuku, gavom vieta lopselyje. Ilgai galvojau ar atsisakyti aukles ir vesti i darzeli? Pabandem nueiti keleta kartu, mergaitei labai patiko, todel ir pasilikom.
Skirtumo tarp turciu grupiu ir paprastu tikrai nejauciu, juolab, kad vaikai i jas neina, o lauke- mes patys tevai tvarkem savo grupes aikstele, ir manau ji vaikams labai patinka.
Del rinkliavu- 5 litai per menesi (kitaip vadiname i fonda), tikrai nedaug, o per tuos metus isigijome tikrai daug ir vertingu daiktu.
Taigi, kiek zmoniu, tiek nuomoniu, o spresti Jums.Man sis darzelis ir puiki aukletoja labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
laba smile.gif
aš atlikinėjau pedagoginę praktiką pernai šiame darželyje...man tai atrodo,jog grupės turčių ir paprastos bent jau aplinka tikrai skiriasi,nes mus pavedžiojo beveik per visas grupes,leido rinktis,kurioje norime būti ax.gif
aplinka ir pats darželis man patiko,tik valdžia nelabai maloni... mastau.gif vaikai tikrai mylimi,bent jau toj grupėj kur buvau aš-lopšely smile.gif
tai tokia mano nuomonė susidarė apie šį darželį
Atsakyti
QUOTE(Deja @ 2007 07 28, 18:06)
Vedu savo dukra i si darzeli jau trecius metus.Tikrai nemokejau jokiu papildomu pinigu, kysiu ir nedaziau sienu.                                                                                                              o lauke- mes patys tevai tvarkem savo grupes aikstele,

Jus turbut nemokejote nieko papildomai direktorei todel kadangi kaip jus pabrezet jusu sesuo ten dirba aukletoja. O kad tikrai laaabai geros, protingos ir gerai ismanancios savo darba aukletojos palieka si darzeli, nes joms ten nera leidziama visapusiskai pasireikst, tai tikrai tiesa. Mano sunenas lanke si darzeli, nenoriu plestis su smulkmenom, bet sesuo sake aciu DIEVUI kad jau isaugom is to amziaus nes nesusipratimai prasidejo butent tada kai pradejo iseidinet NORMALIOS aukletojos. As nenoriu pasakyt kad ten like zmones dirba visi nenormalus, tiesiog ju grupei nepasiseke. O aplamai tai as manau, kad vaikuciams yra visai nesvarbu nei koks tas darzelis nei kokia ten direktore schmoll.gif , jam yra svarbu kas ir kaip ji pasitinka ateinanti ryte i grupe ir kaip su juo bendrauja visa diena 4u.gif .
Atsakyti