mes taip sukames darome valgyti,o jie gryze dar nepatenkinti,ka cia per koslena padarei
dar niekad nesu tokiu zodziu girdejus ir manau jei isgirsciau - duociau jam walia paciam pasidaryt ne jowaliena...mes jiems ne tarnaites, o jie ne mzi waikai, negalintys sawimi pasirupinti
QUOTE(arijanuska @ 2006 12 11, 23:54)
mes taip sukames darome valgyti,o jie gryze dar nepatenkinti,ka cia per koslena padarei
A tai mažu i tikrai košelienų padarei? Ba kap būva skanu aniems, tai anys tik kemša i tyli, tyli i kemša. A paskui saka: "A dar yra?"
Na, pas mus kiek atvikščiai: aš užjaučiu vyrą, dėl darbo virtuvėje ,kadangi esu ragavus, kas tas yr . Suteikit jiems tą malonumą pašeimininkaut ne kada nori, o kada reikia ir pačios labai greit sulauksite užuojautos
Viena pažįstama, gera šeimininkė, eilinį kart išgirdusi, kad pagamino kažką netaip, viską ramiai suvertė į tualetą ir pasiūlė pasigaminti ,,taip". Nepatikėsite, kaip ilgai ir nuoširdžiai ji paskui tuo džiaugėsi ir, aišku, po to vyrui viskas būdavo skanu ir netgi ją dėl darbo virtuvėje užjausdavo
ką norit, moteros, tą ir turit
Viena pažįstama, gera šeimininkė, eilinį kart išgirdusi, kad pagamino kažką netaip, viską ramiai suvertė į tualetą ir pasiūlė pasigaminti ,,taip". Nepatikėsite, kaip ilgai ir nuoširdžiai ji paskui tuo džiaugėsi ir, aišku, po to vyrui viskas būdavo skanu ir netgi ją dėl darbo virtuvėje užjausdavo
ką norit, moteros, tą ir turit
QUOTE(arijanuska @ 2006 12 11, 23:54)
mes taip sukames darome valgyti,o jie gryze dar nepatenkinti,ka cia per koslena padarei
Kažko nesupratau, o kodėl vyrai turi užjausti mus virtuvėje??? Gal dar ašarą nubraukti? Ir kodėl būtent virtuvėje, tada jau ir lovoje, pvz. galima užjausti?...Kažkaip keistai reiškiate mintis.
Jeigu jums nepatinka daryti valgyt, arba nemokat tai daryti- nedarykit. Tegul daro kiti šeimos nariai, arba užsakinėkit maistą į namus. Ir bus visi patenkinti.
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 12 12, 12:34)
Kažko nesupratau, o kodėl vyrai turi užjausti mus virtuvėje??? Gal dar ašarą nubraukti? Ir kodėl būtent virtuvėje, tada jau ir lovoje, pvz. galima užjausti?...Kažkaip keistai reiškiate mintis.
Gal turėjo būti "neįvertina mūsų triūso virtuvėje?"
Tai tokiam vyrui tiks pasiūlymas - gaminkis pats
Na tai jei taip blogai toje virtuvėje, tai negamink. Bet manau naivoka manyti, kad kiekvieną kartą vyras puls tave "užjausti", tipo vargšiuke tu mano, šitiek vargai. Ar kaip tu tai įsivaizduoji? Jei aš blogai jaučiuosi ar tingiu kažką gaminti taip ir pasakau, tada perkam ką nors jau padarytą arba nueinam kur nors. Nesuprantu kam daryti iš savęs kankinę. Juk nešokinėjam aplink vyrus su pasigėgėjimo šūksniais kai jis pakeičia mašinos ratą. Ar šokinėjat?
QUOTE(VAkaRĖLĖ @ 2006 12 12, 14:07)
Gal turėjo būti "neįvertina mūsų triūso virtuvėje?"
Tai tokiam vyrui tiks pasiūlymas - gaminkis pats
Tai tokiam vyrui tiks pasiūlymas - gaminkis pats
Aš suprantu, kaip turėjo būti. Bet manau, kad rašant viešai, galima ir tvarkingiau reikšti mintis
Be to, nesuprantu, kodėl apie valgio gaminimą rašoma kaip apie triūsą ir didžiulį vargą? Abėjoju, kad temos autorė (kaip beje ir visos mes) galima maistą 5 kartus į dieną, iš kelių patiekalų, laikantis sveikos mitybos rekomendacijų, pagal gurmaniškos virtuvės receptus, jau nekalbant apie idealios švaros virtuvėje palaikymą. Jeigu jūs visą tai darot- tuomet taip, gal tai ir triūsas.
O jeigu karta į dieną pakepini kotletų ir išviri sriūbos- na argi čia jau taip sudetinga ir verta medalio?...
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 12 12, 14:40)
Aš suprantu, kaip turėjo būti. Bet manau, kad rašant viešai, galima ir tvarkingiau reikšti mintis
Be to, nesuprantu, kodėl apie valgio gaminimą rašoma kaip apie triūsą ir didžiulį vargą? Abėjoju, kad temos autorė (kaip beje ir visos mes) galima maistą 5 kartus į dieną, iš kelių patiekalų, laikantis sveikos mitybos rekomendacijų, pagal gurmaniškos virtuvės receptus, jau nekalbant apie idealios švaros virtuvėje palaikymą. Jeigu jūs visą tai darot- tuomet taip, gal tai ir triūsas.
O jeigu karta į dieną pakepini kotletų ir išviri sriūbos- na argi čia jau taip sudetinga ir verta medalio?...
Be to, nesuprantu, kodėl apie valgio gaminimą rašoma kaip apie triūsą ir didžiulį vargą? Abėjoju, kad temos autorė (kaip beje ir visos mes) galima maistą 5 kartus į dieną, iš kelių patiekalų, laikantis sveikos mitybos rekomendacijų, pagal gurmaniškos virtuvės receptus, jau nekalbant apie idealios švaros virtuvėje palaikymą. Jeigu jūs visą tai darot- tuomet taip, gal tai ir triūsas.
O jeigu karta į dieną pakepini kotletų ir išviri sriūbos- na argi čia jau taip sudetinga ir verta medalio?...
taip, tokioms kaip aš tai aju verta medalio. Kulinarinių sugebėjimų - elementarių - pas amne nerasta. Galiu stovėt virtuvėj prie keptuvės su karbonadu ir vis tiek jį sudeginti, o verdamas bulves iškepti matyt, paskutinė buvau eilėj, kai Dievas kulinarinius sugebėjimus dalino be to, stengiesi, gamini, darai, o vietoj paprasčiausio "ačiū" neišgirsti nieko...
QUOTE(Isila @ 2006 12 12, 18:51)
Galiu stovėt virtuvėj prie keptuvės su karbonadu ir vis tiek jį sudeginti, o verdamas bulves iškepti matyt, paskutinė buvau eilėj, kai Dievas kulinarinius sugebėjimus dalino be to, stengiesi, gamini, darai, o vietoj paprasčiausio "ačiū" neišgirsti nieko...
o tai ką tikiesi išgirsti po tokios vakarienės? "Boba kur kočėlas, kalsiu tave?" ar "einu pasikarti, jei nenusinuodijau?"